Gravidute & Mamici de IASI (65)
Raspunsuri - Pagina 13
mihamora spune:
Gata, am inteles unde ne vedem
Daniela - lasa tortul si hai la intalnire.
Casian- treci la nani.
La multi ani Bianca! 
Miha - foarte frumos tortul, ce fel e? Cum l-ai facut asa lung? Te invit si la ziua mea![]()
Eu am tarta la cuptor, e cu foi de placinta na , ce daca mai dau un rateu, macar incerc 
Dominic doarme.
Trece cineva pe la gara in drum spre copou?
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
oana8188 spune:
Eu nu poci veni decat dupa 5 si jum
Si nu mai am masinaaaaa
Vad io.... iau carutu-n spate si tot vin ![]()
Oana
de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra
amironeanu spune:

Daniela 

Of, nu se poate! Azi am dus masina la revizie
. Si Matei abia se trezeste pe la 5 si ceva, pana mananca, pana luam un mijloc de transport din comun din Tatarasi (unde se lucreaza la linia de tramvai) se face intuneric si nu cred ca mai gasim pe nimeni in parc. Sper ca data viitoare nu voi rata intalnirea.
ghinetz spune:
Nu s-a intors inca lumea de la intalneala? Hai, spargeti gashca, ca va prinde noaptea!!! (si mai ales ca vrem sa vedem pozeeeee!!!!)
Inutil sa va spun ca imi pare rau ca nu am ajuns si eu.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
gabiarama spune:
Io am plecat prima ,poze n-am ca mi-am uitat aparatul in masina si oricum nu aveam timp de facut poze
Le astept pe ale lui Miha si ii zic de pe acum sar"mina (pe unde o fi apostroful ca eu nu-l gasesc pe intuneric
).
kriss79 spune:
cateva poze facute de mine cu tel. incepand de aici
http://good-times.webshots.com/photo/2229473620077540859dFrumU
Au mai facut poze fetele prezente.
A fost frumos,pacat ca nu au reusit sa vina si Oana8188, Andrea amironeanu,Oana Ghinetz si Alina(din cele ce se anuntasera ca ar putea veni..).. Noi am ajuns printre primele(dupa Bianca)si am stat pana pe la 19..am plecat ca era franta a mea si nu mai statea nicicum..de altfel a si adormit de la ora 20..
si tocmai venisera Celia cu copii si Simo cu Matei..
Speram sa repetam intalnirea,poate undeva la un loc de joaca acum, in iarna candva..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 11 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)De vanzare 1
De vanzare 2
byu spune:
Hello
Am ajuns si noi acasa,am ajuns pe la cinci cred, si am plecat pe sapte cred,eu am avut noroc si de sotul meu care a mai stat el cu Casian
iar eu am incercat sa cunosc mai bine fetele care au fost.Imi pare foarte rau ca nu am reusit sa le vad pe toate care au fost(care au venit prea devreme, care prea tarziu)
Fetelor....vreau si eu pozeleeee
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
oana8188 spune:
Fetele, asa de rau imi pare ca nu am venit. La 4 si jumatate asteptam pe cineva acasa, de asta am si spus ca vin dupa 5 si jum; persoana resp. nu a venit nici la 5, apoi la 5 si jum a zis ca vine la 6 si la 7 a sunat ca nu mai vine
In plus, Alexandra a adormit mititica pe la 5 si jumatate, asa cum era, imbracata pentru intalneala. Is tare supi...
Poate urmatoarea intalnire o organizati mai devreme, nu chiar in iarna...
Pupici!
Oana
de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra
mariussimiuc spune:
Cateva
poze aici
Imi pare rau ca le-am ratat de la poze pe Simo si pe Cristina,care au venit la spartul targului. 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

mami de Matei