Gravidute & Mamici de IASI (65)
Raspunsuri - Pagina 12
Celia spune:
Buna mamici si bebici,
La multi ani fericiti impreuna Danyelle!
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
iulia-stefy spune:
Daniela, multumim. Nu-i trebuie nimic, cand mergem afara, doar leagan. Leagan scrie pe ea frate. Daca-s ocupate sta acolo nemiscata pina se elibereaza... Si nu reusesc sa conving sotul sa ma lase sa-i pun leagan in casa, ca se strica vremea si nu stiu cum o duc la leagan. Are un fix, sa nu gaurim peretii sau tocul de la usa.... Gasesc eu o metoda.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
byu spune:
Danyelle, la multi ani impreuna fericiti.
Abia astept sa ne intalnim 
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
byu spune:
Iulia , vezi ca sunt leagane din astea care le pui in casa pana se plictiseste sa se de-a si apoi il strangi si il pui undeva , vezi ca am niste poze cu leaganul lui Casian,costa in jur de doua milioane cred, depinde de unde il iei.
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia-stefy Am si eu o curiozitate, cum semnezi tu pozele alea cu prajituri? |
In programul de prelucrare a pozelor am optiunea "add text"
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui byu Bun tortul...v-am spus ca mama mea e cofetara ? ![]() |
Si nu spui nimic?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui danyelle005 LA MULTI ANI! soacrei tale. Se vede ca o iubesti mult, ca arata tare bine tortul . |
Aparentele inseala!

| Eu eram cu stomatologul; multumesc de recomandari, dar e vreunul mai aproape de zona Nicolina-Cug? |
Al meu e la Gara Nicolina.
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui iulia-stefy Gasesc eu o metoda. |
In balcon,agatat de suportul pt sarme de rufe.
byu spune:
Vremea tine cu noi....sunt deja 21 grade afara....dar Casian nu vrea sa faca amiaza,
si v-a fi foarte obost cand vom veni, daca nu cumva imi v-a adormi chiar cand trebuie sa plec, ca el mai face asa.
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
danyelle005 spune:
CELIA, BYU multumesc pt urari. Am sarbatorit de dimineata cu o cearta
. Aveam de gand sa fac un tort dar nu mai fac nik, na![]()
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

.