Gravidute & Mamici de IASI (65)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Buna mamici si bebici,

La multi ani fericiti impreuna Danyelle!

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Daniela, multumim. Nu-i trebuie nimic, cand mergem afara, doar leagan. Leagan scrie pe ea frate. Daca-s ocupate sta acolo nemiscata pina se elibereaza... Si nu reusesc sa conving sotul sa ma lase sa-i pun leagan in casa, ca se strica vremea si nu stiu cum o duc la leagan. Are un fix, sa nu gaurim peretii sau tocul de la usa.... Gasesc eu o metoda.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Danyelle, la multi ani impreuna fericiti.

Abia astept sa ne intalnim

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Iulia , vezi ca sunt leagane din astea care le pui in casa pana se plictiseste sa se de-a si apoi il strangi si il pui undeva , vezi ca am niste poze cu leaganul lui Casian,costa in jur de doua milioane cred, depinde de unde il iei.

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy
Am si eu o curiozitate, cum semnezi tu pozele alea cu prajituri?

In programul de prelucrare a pozelor am optiunea "add text" .Eu am ACD See,dar am inteles ca este si in Photoshop sau alte programe de genul asta.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui byu
Bun tortul...v-am spus ca mama mea e cofetara ? face niste torturi si prajituri...

Si nu spui nimic?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005
LA MULTI ANI! soacrei tale. Se vede ca o iubesti mult, ca arata tare bine tortul.

Aparentele inseala!
Citat:
Eu eram cu stomatologul; multumesc de recomandari, dar e vreunul mai aproape de zona Nicolina-Cug?

Al meu e la Gara Nicolina.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy
Gasesc eu o metoda.

In balcon,agatat de suportul pt sarme de rufe.

Mergi la inceput

Vremea tine cu noi....sunt deja 21 grade afara....dar Casian nu vrea sa faca amiaza,si v-a fi foarte obost cand vom veni, daca nu cumva imi v-a adormi chiar cand trebuie sa plec, ca el mai face asa.

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

CELIA, BYU multumesc pt urari. Am sarbatorit de dimineata cu o cearta. Aveam de gand sa fac un tort dar nu mai fac nik, na

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput