Gravidute & Mamici de IASI (65)
Raspunsuri - Pagina 11
Darria spune:
distractie placuta astazi si sa aveti o zi frumoasa pt. parc.
Mi-ar fi placut sa trec sa va salut dar nu pot.
Ral:
pt. info. Sper sa am timp diseara sa citesc.
intreba cineva de stomatolog bun si care sa respecte programarea: dr. Serban Mihaela. Anul trecut in nov. avea cab. in Tatarasi. Daca intereseaza: dau nr. de tel. si adresa.
Simo78 spune:
Am si eu stomatolog bun, cabinetul e in Dacia. Si pastreaza ora de programare.
Simo
mami de Matei
Poze noi
mihamora spune:
Gata 
![]()
Darria - multumim, imi pare rau ca nu puteti ajunge.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
mariussimiuc spune:
Moamaaa...ce de cafea...
Helau! ![]()
Eu dau o feliuta din tortul soacrei! ![]()
Si pan' la urma unde ziceati ca ne intalnim? 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
iulia-stefy spune:
Salut!
Si o
de dimineata.
Simo, multumim.
Miha, multumim de reteta. Dar ce mot are Amira....si ce serioasa e...Dar in ultimele poze e asa necajita... Ai niste puiuti tare dragalasi... Dar daca eu nu stiu mamicile ca nu le-am vazut niciodata, nu stiu cu cine sunteti in poze, dar si micuta cealalta e tare dragalasa....
Si s-ar parea ca si intalnirea de azi o sar....

Ce rau imi pare, dar daca n-am disponibil decat un picior...

Si nu in ultimul rand, distractie placuta si multi ani soacrei tale.
Tortul arata super.
Am si eu o curiozitate, cum semnezi tu pozele alea cu prajituri?
Oana, nu mi-e usor cu dusul la serviciu, dar eu am doar un pui, tu ai doi. Mai las dezordine pe ici pe colo, acum de cand nu mai sunt nici eu acasa, ma mai ajuta si sotul, cand e acasa, ca de obicei nu prea e.... Le fac cand doarme ea... ca incerc sa ma ocup mai mult de ea. Si asa avem putin timp impreuna. Ca abia la 16 ne vedem... acum nu mai sufar de timp, cat sufar pentru lipsa ei.
Stefan e baiat mare.... citesc ce povestesti tu si ma gandesc ce ma asteapta. Dar trebuie sa recunosc, ca acum, nefiind eu in cauza m-a distrat ce perlute scoate....
Distractie placuta la intalnire. Sper sa fie vremea buna si sa tina cu voi. Va invidiaez, dar sper sa faceti poze si sa le puneti si pentru cei de acasa. Va rog. Multumesc.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
byu spune:
Neata
Mai nu faceti glume... ca o sa ne intalnm jumate in Copou si jumate la mall
la expozitia de dinozauri....
Multumesc inca odata pt urarile voastre.
Copou , in parcul pt copii, la ora 16.30....asa am inteles eu.
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
byu spune:
Casian are treaba cu titicele mele azi, cum ma prinde cum isi baga mainile in san si le cauta sa le piste , sa se joace cu ele,...am devenit teren de joaca
cand ma schimb de pantaloni ma fugareste prin casa sa ma piste de picioare, chipurile ma gadila...
Bun tortul...v-am spus ca mama mea e cofetara ?
face niste torturi si prajituri...
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
danyelle005 spune:
Multumesc Michelle si Lacramioara de cafea. Sunt bune amandoua.
MICHELLE pai nu am sarbatorit cine stie ce, doar noi si nasii asa cum facem in fiecare an.
MIHA asa e, chestie de gusturi
. LA MULTI ANI! soacrei tale. Se vede ca o iubesti mult, ca arata tare bine tortul
.
Eu eram cu stomatologul; multumesc de recomandari, dar e vreunul mai aproape de zona Nicolina-Cug?![]()
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
danyelle005 spune:
LACRAMIOARA da vad ca ii place Stefaniei in leagan; e tare dulce cum da ea sa pape la pisoi si iepuras
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
kriss79 spune:
neata
sunt pe fuga, asa ca am intrat sa vad daca mai vine lumea sau ba![]()
Deci, ramane parcul expo, la 16.30 . NE INTALNIM LA LOCUL DE JOACA PT. COPII! sper sa ne gasim..
pa pa!
La Multe Lunite Bianca!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 11 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)De vanzare 1
De vanzare 2