Gravidute & Mamici de IASI (65)
Raspunsuri - Pagina 15
mariussimiuc spune:
Helau! 
Cristina,da bre si mie pontul cu somnul.Ce-i faci de doarme toata noaptea? ![]()
Uitandu-ma la pozele lui Michelle,mi-am dat seama ca nici pe Celia n-am tras-o-n poza.
Si pe minunatia aia a ei mica.E dementiala cu ochii aia ai ei mari si zulufii aia desi. 
Ma gandeam dimineata sa facem un album comun de poze pe webshots,in care sa punem pozele de la intalniri.Ce ziceti? 
Oare eu ce am azi de facut?
Is treaza de la 7,dar inca nu m-am dezmeticit...![]()
Oana,super reteta aia cu mere,dar oare cu branza normala de vaci nu merge facuta?Parca m-ar durea sufletul sa fac aluat din branza Philadelphia cand stiu ce crema delicioasa iese din ea. ![]()
Mai vin. 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
danyelle005 spune:
Salutare!
Intr-adevar a fost tare frumos la intalneala
. Kriss a avut inspiratie sa mute intalnirea joi, vad ca azi nu vrea sa iasa soarele.
Am pus si eu cateva poze http://good-times.webshots.com/photo/2911324150103159727KJDTqp?vhost=good-times
Eu zic ca la urmatoarea intalnire sa luam si sotii cu noi ( Byu a fost inspirata) ca sa ne tihneasca si noua. ![]()
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
danyelle005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Ma gandeam dimineata sa facem un album comun de poze pe webshots,in care sa punem pozele de la intalniri.Ce ziceti? ![]() Oare eu ce am azi de facut? Is treaza de la 7,dar inca nu m-am dezmeticit... |
E o ideea buna.
Da esti matinala rau, sau Amira e matinala

danyelle005 spune:
citat din mesajul lui amironeanu![]() Daniela ![]() ![]() Of, nu se poate! Azi am dus masina la revizie . Si Matei abia se trezeste pe la 5 si ceva, pana mananca, pana luam un mijloc de transport din comun din Tatarasi (unde se lucreaza la linia de tramvai) se face intuneric si nu cred ca mai gasim pe nimeni in parc. Sper ca data viitoare nu voi rata intalnirea.Pupici, Andrea de www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank">Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)Poze mai vechi si mai noi |
multumesc
. Speram ca la urmatoarea intalnire sa puteti veni.daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
danyelle005 spune:
| citat din mesajul lui oana8188 Fetele, asa de rau imi pare ca nu am venit. |
Si noua, dar lasa ca vii la urmatoarea intalnire.
danyelle005 spune:
| citat din mesajul lui ghinetz Am avut de umblat in locuri in care nu e prea placut sa umblii: spitale. |
Sper ca nu e nimic grav.
mariussimiuc spune:
Am faurit contul pe webshots.
Si am pus si pozele din dotare. Cine mai doreste?
Au mai fost si alte intalniri? 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
byu spune:
Buna dimineata....Casian al meu s-a trezit la 11
si s-a mai trezit in timpul noptii de doua ori pt papa.
Foarte buna cafeaua, multumesc.
Super intalnire...chiar daca nu s-a prea discutat despre cine stie ce subiecte, a fost super,imi pare rau si mie pentru fetele care nu au venit (poate data viitoare v-a fi posibil).Cum zicea si Mishel, ce au mai crescut copiii...si toti sunt superbi, care mai de care cu ochii mari , cu gene lungi, ochi albastri, zulufei si cercei...ce sa mai zic, niste copii senzationali.Din pacate eu mi-am uitat aparatul acasa, am capatat ceva poze de la Mishel, dar nu pot lua si de la Danyelle, si nici de la Mihaela.
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
byu spune:
noi plecam afara ca vad ca nu ma pricep cu daunlooadul asta, mai incerc cand vine sotul ca el se pricepe
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
mariussimiuc spune:
Raluca,hai pe mess sa ti le dau.
Sau da o adresa de mail.

(13.08.2004) si Matei
(04.09.2007)