Palin versus Obama - a star is born (2)

Raspunsuri - Pagina 33

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Blackpanterro you made my day! Il ador pe John Cleese
xeno cool rau blogul ala. l-am trimis prietenilor.
Thks.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Dragilor indiferent daca va place sau nu Obama ginditi-va ca sub McCain veti da $$$$ din buzunarul propriu si personal pt. health care si feresca sfintul sa ajungeti la spital. Chiar credeti ca cei $5000 ai lui care sint si taxabili sint suficienti?

For god sake, e asa cum a zis obama, vor gasi health insurances cum sa se fofileze, se muta in delaware or whatever. Mccain nu a zis nimic sa schimbe legislatia pt. ca health insurances sa accepte preexistent conditions. cum v-ar place sa fiti refuzati pt. asa ceva?

Apoi daca mccain da ortul popii nu va ginditi ca vom fi condusi de o idioata? Pe bune nu am pic de respect fata de cei care voteaza cu mccain acum. M-am certat cu citva prieteni pe tema asta.
Accept asta numai de la cei batrini care nu stiu ce fac sau care voteaza din tata in fiu cu republicanii sau care sint f. bogati si nu le convine politica democartilor. Pt. restul pe cuvint ca nu gasesc scuza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Monabella, scuza?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estela spune:

Citat:
citat din mesajul lui monabella

Dragilor indiferent daca va place sau nu Obama ginditi-va ca sub McCain veti da $$$$ din buzunarul propriu si personal pt. health care si feresca sfintul sa ajungeti la spital. Chiar credeti ca cei $5000 ai lui care sint si taxabili sint suficienti?

For god sake, e asa cum a zis obama, vor gasi health insurances cum sa se fofileze, se muta in delaware or whatever. Mccain nu a zis nimic sa schimbe legislatia pt. ca health insurances sa accepte preexistent conditions. cum v-ar place sa fiti refuzati pt. asa ceva?

Apoi daca mccain da ortul popii nu va ginditi ca vom fi condusi de o idioata? Pe bune nu am pic de respect fata de cei care voteaza cu mccain acum. M-am certat cu citva prieteni pe tema asta.
Accept asta numai de la cei batrini care nu stiu ce fac sau care voteaza din tata in fiu cu republicanii sau care sint f. bogati si nu le convine politica democartilor. Pt. restul pe cuvint ca nu gasesc scuza.

monabella,nici Obama n-o sa faca nimic in privinta asigurarii medicale.Balivernele lui Obama,legate de asigurarile de sanatate,le-au mai promis si alti candidati.Clinton este unul dintre ei.A avut 8 ani si nu a facut nimic...in primul an,s-a ocupat doamna Clinton sa schibe asigurarile de sanatate si n-a realizat decit sa-i scada popularitatea la 25% ,a abandonat,pentru ca ,cei 260-270 milioane care aveau asigurae si ereau multumiti ,nu vroiau asigurare sub control de guvern,gen Canada ,Anglia,etc.
Nici doamna Clinton,in campania ei, nu prezenta un plan acceptabil. Toti sa fim taxati cu un % din salariu,parca 7-9%,suma care, pentru multi dintre cei asigurati,este mmult mai mare decit platesc acum.Cand a fost intrebata, daca poti sa obligi populatia la asigurari de sanatate ,in special cei tineri ( cei mai multi fara asigurari, sunt cei tineri ,care nu considera ca au nevoiue de asigurare)a raspuns clar "nu".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analuz spune:

Baliverne zice McCain, el deodata stie cum sa le rezolve pe toate. Stie cum sa elimine deficitul si sa scada taxele in acelasi timp, stie cum sa rezolve problemele cu Social Security, stie unde se ascunde Osama, dar le tine pe toate secret. Nu cumva sa stie si altii. La debate el le stia pe toate, doar nu prea stia cum.

Planul lui Hillary a cazut pentru ca nu le-a placut Republicanilor si companiilor farmaceutice. A vrut sa faca prea multe prea repede. Dar de McCain care vrea sa taxeze health benefits nu se leaga nimeni? Nu intelege principiile de baza pentru ca o piata libera sa functioneze. Si planul lui Obama va avea probleme pentru ca nu are un mandat. Asta ar fi singura solutie, si asa cum a fost implementata in Ma si cat de curand poate in Ca, va fi in viitor implementata la nivel federal. "Health is a right" dupa cum a spus si Obama, iar ca o tara civilizata US ar trebui sa ofere cetatenilor sai acest drept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui analuz

"Health is a right" dupa cum a spus si Obama, iar ca o tara civilizata US ar trebui sa ofere cetatenilor sai acest drept.

Sint de acord ca asa ar trebui sa fie. Cred ca mai avem mult pina acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aprilie spune:

Citat:

M-am certat cu citva prieteni pe tema asta.

monabella, prietenii cu care te-ai certat erau "batrini" cumva ?
ce intelegi tu exact prin "batrini", peste citi ani ???

sau poate votau din tata'n fiu cu republicanii ?
ori erau f. bogati ?
la care categorie se incadrau ?

Cum f bogata nu sint ,nici nu s-a votat la noi din tata'n fiu cu rep, ramine ca sint " batrina",au,au,au
Batrina oi fi da senila inca nu's !

Atitudinea ta (mai spuneai intr-o postare anterioara ca "era sa te bati" cu un coleg simpatizant rep) ma ingrijoreaza!

Cred ca ar trebui sa te mai temperezi si sa nu ataci pe cei 2-3 pe aici ,care avem alte pareri...spune-ti opinia,injura candidatii (daca asta te racoreste ) dar pe noi lasa-ne in pace.
Te rog eu frumos ,da ?

In leg cu health insurance (problema spinoasa a majotitatii) putin probabil s-o rezolve urmatorul presedinte.
Clinton n-a facut nici un pas in directia asta si a vut 8 ani, maimutzoiul Bush la fel (da' de la el nici nu m-am asteptat).
Pt mine asta e problema nr 1.
Daca as crede c-o va rezolva Obama, l-as vota miine!
Chestia e ca nu cred...

Mie una mi-ar conveni sa platesc intre 7-9% pt asigurare.
Da ,deh,eu sint "batrina" si azi-miine ma lasa balamalele !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui analuz

Baliverne zice McCain, el deodata stie cum sa le rezolve pe toate. Stie cum sa elimine deficitul si sa scada taxele in acelasi timp, stie cum sa rezolve problemele cu Social Security, stie unde se ascunde Osama, dar le tine pe toate secret. Nu cumva sa stie si altii. La debate el le stia pe toate, doar nu prea stia cum.

Planul lui Hillary a cazut pentru ca nu le-a placut Republicanilor si companiilor farmaceutice. A vrut sa faca prea multe prea repede. Dar de McCain care vrea sa taxeze health benefits nu se leaga nimeni? Nu intelege principiile de baza pentru ca o piata libera sa functioneze. Si planul lui Obama va avea probleme pentru ca nu are un mandat. Asta ar fi singura solutie, si asa cum a fost implementata in Ma si cat de curand poate in Ca, va fi in viitor implementata la nivel federal. "Health is a right" dupa cum a spus si Obama, iar ca o tara civilizata US ar trebui sa ofere cetatenilor sai acest drept.

Planul lui Hillay a fost abandonat de ea,sot si democrati, cand au constatat ca nu au popularitate cu el.De unde pana unde "nu le-a placut republicanilor"?Nu a ajuns la vot, ca sa condamni republicanii.Congresul erea cu majoritate democarata in primii 2 ani ai lui Clinton.Daca Clinton si democratii vreoiau sa schimbe ,puteau s-o faca.
Nici planul lui Obama,daca va fi presedinte, nu are sanse sa fie aprobat.Multi democrati conservatori, n-o sa voteze pentru plan.In plus,trebuie sa mai voteze cam 1/3 din republicani ca sa treaca planul. ....asa ca ,baliverne,promisiunile lui Obama .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Eu (si) la asta ma gandeam cand am spus ca ma tem ca politicile implementate sub Obama presedinte sa fie mai de dreapta decat propunerile lui actuale - in acest caz, planul lui pt. sanatate sa nu poata fi implementat.
Dar, desi nimeni nu poate garanta nimic la momentul actual, cred ca avem totusi motive sa fim optimisti, acum mai mult ca niciodata, caci urmatoarea perioada pare favorabila pentru democrati, prevederile sunt de significant Democratic gains si in House si in Senat, in 2011 se face (ca la fiecare zece ani) redistricting care de data asta, spre deosebire de 2001 si 1991, ar putea fi facut sa-i avantajeze pe democrati, asa ca.. sunt sperante reale ca ideea de sanatate ca drept sa prinda ceva radacini si pe aste meleaguri neiubitoare de stat interventionist.

Lai

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Aprilie

Citat:

Mie una mi-ar conveni sa platesc intre 7-9% pt asigurare.
Da ,deh,eu sint "batrina" si azi-miine ma lasa balamalele !

When there is nothing left but God, that is when you find out that God is all you need !

If you want to learn to love better, you should start with a friend who you hate !

mie , nu-mi convine ,chiar daca au inceput sa doara salele.Eu si sotul platim aproape 2% venit/an iar copilul cam 0.30% din venitul lui

Mergi la inceput