Palin versus Obama - a star is born (2)
Raspunsuri - Pagina 34
blackpanterro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui estela
Planul lui Hillay a fost abandonat de ea,sot si democrati, cand au constatat ca nu au popularitate cu el.De unde pana unde "nu le-a placut republicanilor"?Nu a ajuns la vot, ca sa condamni republicanii.Congresul erea cu majoritate democarata in primii 2 ani ai lui Clinton.Daca Clinton si democratii vreoiau sa schimbe ,puteau s-o faca. Nici planul lui Obama,daca va fi presedinte, nu are sanse sa fie aprobat.Multi democrati conservatori, n-o sa voteze pentru plan.In plus,trebuie sa mai voteze cam 1/3 din republicani ca sa treaca planul. ....asa ca ,baliverne,promisiunile lui Obama . |
Poate voiai sa spui datorita companiilor farmaceutice a cazut planul lui Hilary. Au facut lobby la greu si au indesat bani in buzunarele republicanilor cu galeata ca sa opreasca orice demers.
Pana la urma si Hilary a fost cumparata de ei fiind cei mai mari contribuitori la campania ei pt Senat.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
analuz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui estela mie , nu-mi convine ,chiar daca au inceput sa doara salele.Eu si sotul platim aproape 2% venit/an iar copilul cam 0.30% din venitul lui |
In suma asta intra si suma platita de angajator? Pentru ca in fapt tot tu platesti si suma respectiva.
Aici ca sume: http://www.ncsl.org/programs/health/healthmc.htm Numerele sunt doar medii, si sunt in continua crestere, hehe, McCain crede ca poti sa cumperi asigurare medicala cu $5000.
analuz spune:
Wow! Abia am vazut ca Dow a pierdut 600 de puncte in ultima ora. As zice ca Colbert "I didn't know there were 600 left", dar nu prea e de gluma la ora asta.
Andrada spune:
16% profit n-are nici Exxon.
Da, Big Pharma o pot cumpara si pe mama daca vor.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
estela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackpanterro |
[/quote]
Poate voiai sa spui datorita companiilor farmaceutice a cazut planul lui Hilary. Au facut lobby la greu si au indesat bani in buzunarele republicanilor cu galeata ca sa opreasca orice demers.
Pana la urma si Hilary a fost cumparata de ei fiind cei mai mari contribuitori la campania ei pt Senat.
[/quote]
blackpanterra,nu a placut populatiei planul lui Hillary.S-au facut sondaje.
Democatii ,chiar daca vor avea numarul de voturi ca sa treaca planul lui Obama nu o vor face.Este prea mare raspunderea s-o faca fara sa voteze si un numar mare de republicani.Exemplul cel mai concludent , votul pentru cei 700 de bilioane...
blackpanterra,eu nici nu ma deranjez sa votez .Pe coasta de vest/est ,castiga de zeci de ani numai democratiiDaca castiga Mccain nu-i vina mea.
estela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui analuz
In suma asta intra si suma platita de angajator? Pentru ca in fapt tot tu platesti si suma respectiva. Aici ca sume: http://www.ncsl.org/programs/health/healthmc.htm Numerele sunt doar medii, si sunt in continua crestere, hehe, McCain crede ca poti sa cumperi asigurare medicala cu $5000. |
nu intra suma platita de angajator .
monabella spune:
Mai ce m-am enervat aseara la Larry king life. Erau 3 gagici conservatoare (nu le retin numele decit mutrele). Una dintre ele era de-a dreptul turbata, il acuza pe obama de terorism. cum poate sa voteze lumea pe cieva care legaturi cu teroristii? de parca faptul de a fi nascut din tata musulman il face cumva sa aiba legaturi cu teroristii si pe el terorist. O gagica de linga ea a replicat ca nu pricepe cum ele 3 femei republicane au asa diferenta mare de pareri si ca e "appaled" ca tipa asta l-a facut pe Obama terorist. APoi s-au apucat sa o foarfece pe Palin: ca vai ce plus a adus ea campaniei lui McCain iar cealalta ca vai ce imagine negativa a adus ea campaniei lui McCain. Cu imagini de la meetingurile lui Plain unde ea la rindu-i spunea ca Obama e musulman si are legaturi cu teroristii.
M-am enervat si am inchis televizorul insa sint mihnita profund. Pristia omeneasca nu are fund, oameni buni. Imi vine sa ma duc in jungla sa nu mai aud de astia.
monabella spune:
Ok sa raspund pe rind: diferenta fata de vremurile lui Clinton este ca acum cei 250 milioane sau citi sint nu sint multumiti de asigurare. Eu una nu sint. Din timpurile lui Clinton asigurarile au crescut ca pret in fiecare an si acopera din ce in ce mai putin. Mi se pare nedrept ca cineva (ex prietena mea care a facut cancer la sin si ramas fara job deci fara asigurare medicala) sa nu fie acceptat de asigurare pt. preconditii. Ceva trebuie sa se schimbe in legislatie asta pt. ca nu mie se pare drept. Aprilie spune-mi de ce ti se pare tie asta drept.
Spune-mi de ce tii cu mcCain ca sa inteleg si eu.
Spun ca accept de la batrini asa ceva pt. ca am prieteni de 65-70 ani care au avut mult de pierdut de pe urma comunistilor in Ro (averi insemnate) si ca de aceea in sua li se pare corecta doctrina republicana care protejeaza pe cei bogati. Fain by me. E un pct de vedere pe care il respect.
Cu colegul cu pricina era sa ma bat pt. ca m-a etichetat ca daca il votez pe Kerry vreau sa aduc comunismul in america. Asa s-a exprimat mama draga de am vazut negru inaintea ochilor. El care nici nu stia ce e aia comunism! M-am stapinit cu greu dar am plecat de la firma aceea. Din cauza asta evit sa vorbesc politica la jobul actual si cu cunoscutii pina dupa alegeri ca sa nu am surprize. Insa m-am certat cu o tipa care mi-a trimis o mizerie de email propaganda mccain, in conditiile in care stia ca sint democrata si stia ce se intimplase la job cu colegul cu pricina.
Apoi m-am mai suparat cu o tipa care voteaza cu mccain pt. ca obama e negru si pe ea a concediat-o un tip negru de la fostul job. de aceea a devenit rasista. Cum sa iti spun, cu acesti oameni care gindesc atit de simplist nu am nimic in comun. Am intrerupt relatiile pur si simplu. cu voi ce vorbesc politica aici in rest in viata reala nu socializez cu nimeni pina la alegeri ca sa nu am surprize. mai bine sa nu stiu care cu cine tine pt. ca nu vreau sa ramin fara prieteni. Nu stiu care cu cine tine dar nu vreau sa risc. am trecut prin asta de 2 ori cu bush cind ajunsesem sa ma simt anormala la servici inconjurata fiind de suporteri bush. nici nu se putea lucra in conditiile alea. a fost groaznic.
blackpanterro spune:
Monabella, si eu sunt la fel de trista ca si tine la fazele astea.
Acum ma enerveaza la maxim Cindy McCain care spune ca(,) campania lui Obama duce cea mai "vicious campaign" din istoria campaniilor prezidentiale pt ca acum ei il ataca pe McCain cu Keating five, in urma careia Cindy McCain a ajuns dependenta de medicamente antidepresive si pt care a fost aproape de inchisoare.
Oftica asta nu a avut-o insa cand McCain/Palin il acuzau pe Obama de terorism.
monabella spune:
asa e. in fiecare an in ajunul alegerilor devin depresiva. zilnic gasesc mesaje pe tel. de la suporterii obama (daca pot sa ajut, sa merg din usa in usa) si de la cei ai lui mccain (cum tolerez ax,y,z ce face obama, votati mccain). nu pot sa ajut pt ca n-am timp. si nici sa merg din usa in usa sa ma ia mccain supporters la bataie nu am chef. mai ales ca traiesc intr-o zona ritzy plina de oameni avuti care, banuiesc ca sint republicani.
cred ca imi anulez telefonul.