Palin versus Obama - a star is born (2)

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Monabella, Kerry cica arata "too french". Am stat atunci la o coada sa vad filmul lui Moore, de numai in Romania am mai stat asa la cozi, pe vremuri.
Eu m-am enervat rau la debate. McCain a fost oribil, Obama a devenit un politician plicticos (comparindu-l cu inceputurile campaniei). A cistigat in schimb concursul de frumusete aseara. Ca intrebarile au fost de toata jena. Ei n-au avut nimic interesant de spus, exact asta spun si la stiri toata ziua. Doar McCain s-a gindit sa reduca pretul la case pentru cei ce nu pot plati. Pai asa nu mai vreau nici eu, oare cum fac sa renegociez valoarea casei si rata lunara?
M-am saturat de toti si toate, cred ca Hillary ar fi fost o raza de speranta.
Uitindu-ma la netotii astia m-am gindit ca daca iei un om de pe strada ala explica mai clar care sint problemele si sigur are si solutii mai bune.
Mai bine schimba the tickets, Biden-Palin a fost o dezbatere mai interesanta. Aseara as fi adormit in timpul dezbaterii, daca nu ma enervam atit de tare.
Acum cica mai trebuie nu stiu cite sute de billions, nu asa ziceau astazi? Cred ca aia de la AIG nu mai au de tips pentru masaje.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Monabella, show-ul e HBO special, deci pe HBO.Noi l-am descarcat de pe net.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Pentru "reading challenged" (asa am vazut eu pe aici ca se vorbeste jumate'jumate) exista si o reprezentare grafica a rezultatelor recentelor dezbateri.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Pentru "reading challenged" (asa am vazut eu pe aici ca se vorbeste jumate'jumate) exista si o reprezentare grafica a rezultatelor recentelor dezbateri.

Unde le gasesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

"Reading challenged"?
Edit sa adaug ca i-a placut Anutei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Citat:

Unde le gasesti?

Pe blogul meu preferat: http://scienceblogs.com/pharyngula
Tot de acolo am aflat si ca a intrat in cursa prezidentiala o a treia pereche

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Citat:

Unde le gasesti?

Pe blogul meu preferat: http://scienceblogs.com/pharyngula
Tot de acolo am aflat si ca a intrat in cursa prezidentiala o a treia pereche

ROFL! Excelent!
Multu pt blog. M-am uitat la latest posts, superb, imi place la nebunie cum Sean Hanitty a fost pus la locul lui de Robert Gibbs. SUPERB!! Hanitty e una dintre cele mai sleezy persoane din istoria TV-ului!
Si intr-adevar, faptul ca totul e prezentat de Keith Olbermann e un bonus
Multu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aprilie spune:

[quote

imi place la nebunie cum Sean Hanitty a fost pus la locul lui de Robert Gibbs. SUPERB!! Hanitty e una dintre cele mai sleezy persoane din istoria TV-ului!

[/quote]

Sean Hannity e un tip super-istetz ,al carui show radio il ascult de ani de zile .Umorul lui de de buna calitate si comentariul acut,la subiect,e jos cu palaria !
Robert Gibbs e un vax albina pe linga el !

Sa-l faci sleazy e cam rautacios,nu crezi ? Doar pt ca e conservator in gindire si simpatizant republican ??

Foarte mult mi-a placut cum l-a sustinut(ani in urma) pe Arnold in campania lui (pt postul de guvernator)in California...interesant a fost atunci suportul primit de la nevasta democrata (Maria Shriver Kennedy),nepoate lui JFK ! Putina lume se astepta,a surpris destul de mult...nu era nevoie ca ea sa se involveze in campania lui dar a preferat s-o faca.Bravo ei,si-a sustinut sotul si asa e normal,indiferent din ce familie celebra faci parte.Ceea ce era de asteptat era ca Arnold sa intre la democrati (si sa profite de faptul ca a intrat -prin mariaj-in celebra familie dar nu si-a tradat convingerile si si-a construit o cariera cu forte proprii! la republicani).

Sean Hannity e un nume in talk show (desi probabil putini romani stiu despre el).

Uite aici site-ul lui (cu interviul lui Sarah Palin de aseara,etc) : www.hannity.com

Mergi la inceput

Am vazut "interviul" lui Palin cu Hanitty...ala nu a fost interviu.Cand pui numai intrebari care au fost repetate si bine invatate, ala nu se cheama interviu.Am vazut ce a facut Palin la adevaratele interviuri unde nu stia intrebarile, raspunsurile nici atat.
Ma rog daca il idolatrizezi pe tip nu are rost sa iti spun de ce cred eu ca e o javra.

Uite aici oda lui Hanitty
de John Cleese(un om pe care il stimez si care e extrem de funny)
recitata de Keith Olberman

Aping urbanity
Oozing with vanity
Plump as a manatee
Faking humanity
Journalistic calamity
Intellectual inanity
Fox Noise insanity
You're a profanity
Hannity

Multumesc inca odata Xeno, pt blog!