Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(89)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

am vazut-o si pe andutza...voua nu vi se pare ca seamana cu sexina noastra...alexa???

Cherie 29+ Sasha...

Mergi la inceput

fac papa bun...filet de vitel gratar cu sos de piper verde...cartofi cu rozmarin la cuptor...eli...hai sa papaam!n.am macat nimica azi...

oceanborn???mai..oare nu aveti net,asta o fi probl??sper...
io m-am gandit deja cum sa iau leg cu voi in caz de ceva...i dau parola lu amore..si va scrie el in engleza in numele meu...sau lasam niste nr de telefon????fetelor...mai e putin..

Cherie 29+ Sasha...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Buna seara, ladies!

Mirtha, despre ombilic am invatat cam asa: cat este totul in regula, se sterge cu cu o compresa sterila imbibata cu alcool alb de 70 sau 90 de grade si se lasa neacoperit de scutece ca sa se vindece mai repede. In cazul in care incepe sa supureze si face puroi (adica, e ceva pe-acolo responsabil de o infectie) se da cu betadina sau cu baneocin, iar daca sangereaza dupa ce a cazut bontul ombilical, se merge la medic pentru nitrarea locului respectiv.

De altfel, alcoolul alb este bun pentru stergerea oricarei rani care nu s-a infectat...de exemplu, pentru fetitele care vor avea cercei, se poate tampona zilnic lobul urechii pana la vindecare. Se gaseste mai greu, insa, alcoolul alb se face numai in farmaciile cu laborator propriu. Este bine sa ne aprovizionam dinainte de nastere.

Pentru mameloane ombilicate, vezi ca exista o "scula" la Avent, un formator/corector de mameloane, pe care ar fi bine sa o folosesti inainte de nastere ca sa le formezi pana vine bebelina...altfel, ai cele mai mari sanse sa faci ragade si furia laptelui, iar Eva sa aiba dificultati la supt...si ai grija ca ea sa prinda toata areola mamara atunci cand suge, adica sa o "mufezi" bine de tot, sa nu traga doar din mamelon, ca atunci te va rupe si te va rani...

Diana, inundatii??? Pai, eu credeam ca ati terminat apartamentul...sa speram ca nu se va umfla parchetul...sa puneti ceva pe el, ca o contragreutate...mi-aduc aminte ca un prieten de-al meu a avut o problema asemanatoare si a pus 20 de sticle de 2 l pline cu apa in zona respectiva si le-a tinut asa vreo luna, pana s-a uscat ca lumea parchetul...

Noapte frumoasa,

Diana

33+ Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna,
Diamisa, multumim pt materialul din mailul comun! Asteptam si materialul cu prim ajutorul, cand il obtii de la curs!
Lorena, ma bucur ca a fost alarma falsa. Ai grija de tine!
Mav, super tari pozele cu Sebi la mare toamna
Diana, iti doresc pagube minime cu casa. Buna ideea cu mailurle si numerele de telefon...chiar ma gandeam intr-o zi, ca nici nu va cunosc prea bine, si nici nu stiu pe cine sa anunt cand nasc...SA-mi spui unde trimit datele, pe mailul comun, sau pe PM cuiva anume? Cine e cu organizarea ?
Cherrie, super faza cu persoana cu cafeaua
Am mai vazut diverse poze, frumoase toate..Mirtha, Amalia...
Alexa_1983, este totul in regula? Citisem recent, dar nu am apucat sa mai si scriu, ca te chemase asistenta medicului tau de urgenta...ce a fost?

Noi suntem ok, sarcina decurge normal, nu am cine stie ce noutati, Andreea creste, a evoluat f mult, nici nu stiu cand a trecut timpul... ne alearga peste tot, cu mancarea e la faza cand vrea sa pape singura, nici nu ma mai lasa sa-i dau eu, vrea ea sa tina lingurita si sa isi bage mancarica in gurita...cateodata ii iese, cateodata nu, si se face o mizerieeeeee.....In rest, imi pare bine si mie ca s-a mai indreptat vremea, ca stam si noi mai mult pe afara...

pupici

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 32+ Ana Maria

Mergi la inceput

heila mav..demult nu te vedeam in poze!hihi..si tu te-ai rotunjit bine la fatza...de burta , nu mai zic nimic...gravida, gravida...si pe tine te cheama alina?me too..

mirtha...treci si pe la mine sa mai faci cate o poza pls, esti o pasionata...aaaa...vazui casa..hehe...canapeauna crem piele...idem..pereti rosii..idem...

Cherie 29+ Sasha...

Mergi la inceput

heila mav..demult nu te vedeam in poze!hihi..si tu te-ai rotunjit bine la fatza...de burta , nu mai zic nimic...gravida, gravida...si pe tine te cheama alina?me too..

mirtha...treci si pe la mine sa mai faci cate o poza pls, esti o pasionata...aaaa...vazui casa..hehe...canapeauna crem piele...idem..pereti rosii..idem...

Cherie 29+ Sasha...

Mergi la inceput

si suntem nascute in aceeasi zi..13 aprilie..hehe..ai obs?

Cherie 29+ Sasha...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Seara buna, burticute!
Uf, iar am inceput sa intru la ore din astea.. se vede ca am revenit la servici, mai devreme n-o sa mai reusesc sa intru cat mai stau pe acolo.
Am venit acasa pe la 18:40...puiul meu isi termina temele (pana pe la 16:30 doarme) cuminte, tataie cuminte si el, a stat in alta camera si l-a lasat sa le faca singurel ca si pana acum astea 2 saptamani cu mine . Apoi, s-a gandit copilul sa ma scoata vreo ora pe afara, ca tot sunt fresh dupa munca si sa-mi faca pofta de mancare..asa ca pana am papat...uite cat s-a facut

Ma bucur mult ca v-au placut pozele si pup dulce si eu Manumanu, diamisha (nu-s minora, da' ce n-as da sa mai fiu , Otilia (sa lasi pozicile alea frumoase ca dau bataie , Cris, Mav (m-ai facut sa rosesc cu fratele si sora..si nu incepe si tu ca Oti..unde elefanti frate ca eu mi-as dori sa arat mai gravida, da' atata sunt), Z_Iulia, Mirtha, Elilov, Cherieactiv, Monicabo)

Spiridus iti dau dreptate, trebuie sa avem grija si de noi..
Simona sa folositi sanatosi lucrusoarele achizitionate!
BraveGirl am ras de numai cu cotaiala aia
Alexa esti mortala! Pe cai, tata!...asa eram si noi la David...nu stiu ce a patit sotul acum, ce l-o fi speriat..dar asta e, oricum eu am destule ganduri in cap..pot sa astept..
Diana felicitari ca nu ai anticorpi RH. Imi pare rau de inundatia aia, dar ma bucur ca ai reusit sa faci ceva si pentru tine...dar vreo pozici!
Mickyyy LA MULTI ANI si multa sanatate!!! O sarcina cat mai usoara in continuare si o nastere cat mau usoara|
Diamisha multumim pentru material!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 35+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

am facut asa:
o lista cu numele, id pe forum, id de mess , numar de telefon
am trimis-o pe mail-ul comun
fiecare intra, o downloadeaza, isi trece datele si o trimite inapoi completata

sper ca e ok.

daca va e greu, puteti sa imi dati datele pe privat si centralizez eu totul..... promit confidentialitate maxima

33w + Alexandru www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus

Mergi la inceput

ftelor, am citit despre apa fiarta racita,si celelalte....detergenti speciali...sigur voi atrage antipatii dar...asta e...zic si io ceva pana is gata cartofii...parerea mea, daca se poate...

nu spal hainele lui bebe cu produs special pt copii...exista detergenti delicati pt all family...si napisan dezinfectant pt fiecare spalare, la masina, la mana...nu o sa dau 7 euro pe juma de litru de xyz baby ...nu din zgarcenie,din principiu...

pt mine...multe dintre produsele de pe piata...exista pt ca unii noaptea viseaza cum sa mai faca bani...ce afaceri sa mai puna la cale..sa iasa banu..si n-am de gand sa cumpar nimic inutil...m-am plimbat pe la chicco de ex...mama mea cate lucruri am vazut!si atat de inutile!si asa de scumpe!sa-si faca bors cu nu stiu ce salteluta pt nu stiu ce jocuri de stimulare a.....a ce?

dezinfectant de la chicco...pt sterilizare..12 euro..what?se gasesc no name la 2...mai delicate, pt bebe...

si lista continua....numa ca ...is gata crumpii

Cherie 29+ Sasha...

Mergi la inceput