Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(89)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Citat:
citat din mesajul lui cherieactiv

ftelor, am citit despre apa fiarta racita,si celelalte....detergenti speciali...sigur voi atrage antipatii dar...asta e...zic si io ceva pana is gata cartofii...parerea mea, daca se poate...

nu spal hainele lui bebe cu produs special pt copii...exista detergenti delicati pt all family...si napisan dezinfectant pt fiecare spalare, la masina, la mana...nu o sa dau 7 euro pe juma de litru de xyz baby ...nu din zgarcenie,din principiu...

pt mine...multe dintre produsele de pe piata...exista pt ca unii noaptea viseaza cum sa mai faca bani...ce afaceri sa mai puna la cale..sa iasa banu..si n-am de gand sa cumpar nimic inutil...m-am plimbat pe la chicco de ex...mama mea cate lucruri am vazut!si atat de inutile!si asa de scumpe!sa-si faca bors cu nu stiu ce salteluta pt nu stiu ce jocuri de stimulare a.....a ce?

dezinfectant de la chicco...pt sterilizare..12 euro..what?se gasesc no name la 2...mai delicate, pt bebe...

si lista continua....numa ca ...is gata crumpii

Cherie 29+ Sasha...

asea, ca bine ai zis

33w + Alexandru www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

spiridus, ai pm...merci mult ..esti o doamna..

Cherie 29+ Sasha...

Mergi la inceput

da na...serios...chiar daca sunt o viitoare mamica fara experienta,nu m-am nascut ieri...am prietene care au copii...rude cu copii...si sa-mi fie cu iertare...dar ma cam dispera excesul asta de zel..cumpar lucruri utile...nu vreau sa-mi complic viata ..bebe e facut din sangele meu si al lui tati....si tricourile mele se vor spala impreuna cu ale lui ...nu am spus ca imi bag si tenisii la spalat..come on...e vorba de cateva lucruri elementare, mentinut curaatenie in casa ...aerisit zilnic...dezinfectat bibi...dar nu o sa ma pun sa ma spal pe tatze cu nu stiu ce produs ...si servetele..spal tatza cu apa si ce am prin baie...

Cherie 29+ Sasha...

Mergi la inceput

io sper sa nu se supere pe mine fetele cu shoppingul...ziceam asa in general....inteleg pana la urma...bucuria de a face cumparaturi pt bebe care asteapta sa vina pe lume...e normal sa vrei sa iei de toate...te bucuri de orice lucru nou,il aduci acasa si il intorci pe 5 parti..daaar....am totusi o retinere...nu de apa..

Cherie 29+ Sasha...

Mergi la inceput

noapte buna maimici!
lorena...maine caut pozele cu tine...

Cherie 29+ Sasha...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mariana28, scrie un mesaj cu DN (data nasterii), UM (ultima menstruatie) si DPN (data probabila a nasterii).
Chericule ce umor ai la ora asta, mi-a placut cu retinerea de apa .
Spiridus, am trimis mail, dar am latit o coloana ca altfel nu puteam.
Simona, cred ca am uitat sa va felicit pentru achizitii, sa le folositi sanatosi! Hai ca mai ai putin si schimbi prefixul.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 30+
Pozele noastre

Mergi la inceput

otilia, 30?fug sa schimb si io semnatura...ramasei pe ceva site italian , un forum ca al nostru..mai tradez din cand in cand...ce diferenta...fetele de acolo vb de ecografii...au facut doar 3 pana acum?!

Cherie 29+ Sasha...

Mergi la inceput

Hai mai Cherie ai fugit de tot?

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 30+
Pozele noastre

Mergi la inceput

da iubita...maine dimi ma scol la 6 ..byeee

Cherie 29+ Sasha...

Mergi la inceput

Hai ca fug si eu la nani, eu am mai stat sa vad daca ii mai creste febra Anei si deocamdata este binisor. Sa ne auzim maine cu bine!

Pozele noastre

Mergi la inceput