Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (16)
Raspunsuri - Pagina 20
Mirella_79 spune:
Iza,
Vrei un nu stiu ce mai acru sau mai dulce? Iti trimit eu, ca pofte nu prea am.
O singura data am poftit la...tocanitza de cartofi
. Dar n-a avut nimeni sa-mi dea, asa ca m-am hotarat sa nu mai am pofte.
Bebeii vostri pe la cat au inceput sa joace fotbal in burtica?
Eu sunt am intrat in a 14 saptamana (dupa calculele doctorului, nu ale mele
)si abia astept sa ii simt prezenta
.
ADA1974 spune:
pauza fetelor !
Acum suntem in democratie si fiecare e liber sa faca cum doreste si cum simte ca e mai bine pt el si familia lui, indiferent daca ideile sunt preconcepute sau nu.
Eu consider ca e bine pt bb, si numai pt bb, ca parintii sa fie cununati (nu neaparat religios), dar sa figureze pe certificatul de nastere acelasi nume de familie (sau macar sa stie ca parintii erau casatoriti, si sa nu-i sugereze cineva ca s-au casatorit doar pt ca era el - bb).
ada
14+ si
ana-gabriela 3ani + 7 luni
ADA1974 spune:
Gina te-ai programat la Pop, daca nu - nu cred ca gasesti liber pt prima eco.
ada
14+ si
grace30 spune:
Mirella o sa nasc probabil in Brasov, daca nu reusesc doctorii sa ma sperie de tot sa ma mut la Buc cu 3 luni inainte ![]()
Tu nasti in Pitesti? sau tot in Bucuresti?
http://bd.lilypie.com/Qph4p2.png
mami de
Petru Alexandru (16.01.2007)
Gina2008 spune:
Ada, m-am programat din iulie pentru 1.10 (azi) pentru ca fusesem avertizata de catre doctorita mea ca e mare aglomeratie la el. Si m-am programat si pentru 10.12. Pe anul urmator nu faceau programari, dar o sa intreb azi cand ma duc.
Gina
17+
emilia2008 spune:
daca m-ar fi preocupat acest subiect cu siguranta ca as fi cautat raspunsurile in parti avizate, numai ca eu vroiam sa stiu de la tine, silvia, ca tu ai spus ca nu e foarte bine .............offf uneori chiar nu este de inteles bunavointa unora dintre noi
Ada pe noi trei ne va chema la fel in luna martie aprilie 2009 ( nu suntem deocamdata SI religios cununati ) iar copilul meu cand va creste si va intelege viata asta frumoasa va fi deosebit de incantat sa afle cat de mult se iubeau parintii lui atunci cand l-au conceput si ca au planificat cu grija si din timp aceasta minune
eiii da nui bai, noi sa fim sanatosi ![]()
grace30 spune:
Multumesc fetelor pentru raspunsuri......ma voi programa totusi la 20 de saptamani ![]()
http://bd.lilypie.com/Qph4p2.png
mami de
Petru Alexandru (16.01.2007)
ADA1974 spune:
asa ma gandeam si eu Emilia, voi sa fiti sanatosi si sa aveti un bb sanatos si asa cum vi-l doriti.
ada
14+ si
Monnvas spune:
Grace, ca sa vezi cum e viata asta... Eu as fi vrut sa nasc la Brasov pt ca numai acolo se fac nasteri sub apa (la Eva). Bine, banuiesc ca la tine, cu gemeni, se profileaza mai degraba cezariana... Ei, problema mea e ca ar trebui ca bb sa aiba rabdare si sa vina la termen, apoi ar trebui ca din sapt. 38 sa ma duc la Brasov si sa sed acolo pana cand se hotaraste bb sa iasa. Dar sotzul meu nu poate pleca 2 saptamani din Bucuresti, ar trebui sa se intoarca macar o zi-doua pe saptamana, si nu-mi surade deloc ideea de a ramane singura nici pt cateva ore! Bine, cred ca de fapt sunt eu cam comoda, asa cum tu si alte fete faceti destule sacrificii pt a veni in Buc si eu poate ar trebui sa lupt mai mult pt nasterea la Brasov.
Si eu m-am programat la 21 sapt si jumatate pt morfo-fetala.
17+
Monik
+ 
ADA1974 spune:
Gina, ai fost deja la Pop? Daca nu bafta si sa vii cu vesti bune.
Eu la prima sarcina tot la el am facut eco morfologica, dar la 20 saptamani (acum 4 ani aceasta era cea recomandata, nu ca acum si la 14 saptamani, si la 22 etc).
ada
14+ si