Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (16)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grace30 spune:

Monnvas asa e - ai dreptate - nasterea in apa e o varianta de luat in considerare si am auzit numai de bine de clinica Eva. Din pacate pt mine care am si o cezariana de nici 2 ani, si 2 bb in burta acum nu e o varianta.

Imi inchipui ca sunt ceva doctori buni si in Bv dar nu i-am gasit eu - nu am nici suficient de multi prieteni aici ca sa-mi poata recomanda .... (m-am mutat din Buc acum cateva luni)... asa ca...

http://bd.lilypie.com/Qph4p2.png
mami de Petru Alexandru (16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

CAPITOL NOU

Maria 18+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Noi ne-am gandit sa facem o cununie , cand am aflat ca sunt , apoi , tot vorbind cu familia am hotarat sa facem nunta(mai bine spus au hotarat ei pt noi) ca nu avem ff multe rude si dc faceam numai cununie la nunta nu ar mai fi venit. Asa ca in luna august am hotarat cu aprox data nuntii si intr-o sapt am cautat si-am si gasit locaal liber. Cand nu se fac nunti scrie in calendarul ortodox...Iti urez noroc de pe acum Noi (adik EU singura)am avut noroc sa gasim totul (si sa fixam) intr-o sapt

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

noapte buna dragelor..ca ma da iubitul la o parte de pe scaun..ma trimite in pat..sper sa ai vesti bune maine de la doctor simina..si succes cu pregatirile de nunta
taticul viitorului copilasi si cu mine nu suntem casatoriti..doar logoditi..la anul candva in septembrie oct..o sa fie si nunta..dar pana atunci mult mai este..insa rezervarea salii o face de acum..trebuie doar sa ma interesez(probabil de la un preot) ca sa aflam cand nu se fac nunti in ce perioade..

va pupicesc! nopate buna!

Cristina cu bebe mic 15+

nasterea in apa http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120185&whichpage=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

SI NOI TOT LA PUBLIC HAUSE AVEM , SI ESTE LANGA BISERICA!!!!!!!

Citat:
citat din mesajul lui ADA1974

'neata fetele

Leeloo, daca vrei sa stii in ce perioade nu se fac nunti, cauta pe net calendarul ortodox pe 2009 si o sa gasesti toate informatiile. Daca esti din Bucuresti (nu am retinut, si nici nu mai stau sa caut) trebuie sa te grabesti cu rezervarea restaurantului, eu stiu ca se face rezervare cam cu 1 an, 1 an si ceva inainte; altfel o sa gasesti liber numai duminica.

Simina, si eu am facut nunta la aceeasi biserica (acum 5 ani pe 27 sept), sunt aceeasi preoti batrani?? Daca da, sa stii ca nu prea o sa intelegi ce spun, dar in schimb o sa faca misto de voi cand o sa va dea vin si piscoturi. La ce restaurant faci? si eu am facut la unul in apropriere , ii spunea Public House, acum nu stiu daca si-a pastrat denumirea.

Si eu dorm numai pe o parte (stanga sau dreapta), dar la prima sarcina spre sfarsitul sarcinii nu dormeam decat pe spate, si m-am acomodat destul de greu pt ca eu nu dorm pe spate.

Legat de gemeni: din pacate sau fericire DD hotaraste cati bb ne da odata. Mie mi-a fost greu in primele luni cu primul bb, asa ca ma gandesc ca daca aveam 2 era muult mai greu. Dar, fiind ai nostri, ne sacrificam si ii crestem, pt. ca asa cum s-a mai spus, mai tarziu bucuriile vor fi duble. Sanatate si fericire la toti si la , si de asemenea sanatate si putere la viitoarele mamici.

Si eu astept maine intalnirea cu bb, poate aflu si ce e

ada 14+ si ana-gabriela 3ani + 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Ada, fetelor... am fost la dr. Pop (foarte dragutz doctor)... si E BAIAT! E sanatos, totul e absolut in regula cu el. L-a masurat din cap pana in picioare amanuntit. Cu mine e o mica problema... Mi s-a scurtat colul si dl. doctor a zis clar ca mai mult in pat si uitandu-se spre sot: "schimbati rolurile si prioritatile in ceea ce priveste gospodaria".
Sunt super fericita ca e sanatos si ca e un copil dezvoltat normal. Are 200 gr si 20 cm. Imi doream fata, insa il voi iubi la fel de mult si pe el, micutzul meu...
Va pup pe toate!

Gina 17+ mama de

Mergi la inceput