Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (16)
Raspunsuri - Pagina 19
dyana27 spune:
buna
fetele si bebitii mici
.
mie mi-ai iesit valorile la dublu test, dar mai dureaza interpretarea pana luni. azi mergem la doctor sa vedem ce mai zice, daca mai luam duphaston sau nu. si sa vedem cand ne trimite la urmatoarea ecografie
. daca ar fi dupa mine........maine
. am intrat in 13 saptamani si am o stare de nervi de neimaginat. imi sare tandara din orice
. aseara ne-am certat cu tati ca nu ne-a dus la cumparaturi
si ne-am culcat suparati, dimineata ne-am trezit cu o durere de caaaaaappppp
care evident ca nu trece cu nimic. am incercat sa mananc niste fructe, dar degeaba. probabil ca e si de la fosta raceala care inca ma mai bantuie putinel, si adunat cu nervisorii........
oooooooooffffff... sper ca
nu se supara pe mine ca sunt asa iritata.
am mers dimineata pe jos o ora si ceva pentru ca era traficul complet blocat
, asa ca am renuntat la autobuz. probabil ca de acum inainte asta ma asteapta, mersul pe jos

, ca altfel nu mai ajung niciodata la servici-oricum am ajuns la 10.![]()
noroc cu voi ca m-ati mai inveselit cand am auzit ca au miscat motoceii
. abia astept si eu sa simt galusca mea mica miscand
.
bun venit burticilor noi, vad ca ne inmultim si ne bucuram foarte tare de oaspeti
sa aveti o zi minunata, fara dureri de cap si fara nervisori.
hai toata lumea mana pe burtica
sa ne mangaiem iepurasii, ca sa treaca toate
diana
12+
dyana27 spune:
grace ecografia morfofetala se face de obicei in saptamanile 21-23 -de asta ti-au spus ca este prea devreme. cel mai bine e sa mai astepti macar pana in saptamana 21. oricum poti sa faci ecografii de morfologie oricand dupa ce ai intrat in trim 2, dar cea mai importanta este cea de 21-23 pe care sa o faci la Iosup (-parca asa ai zis). eu m-am programat in sapt 22 la Pop. hotaraste-te repede, ca e omor la medicii buni la ecografii.
diana
12+
iza79 spune:
Grace, la mine pe foaie zice sapt 22-26, dar dr a ca cel mai bine e in s 21-24.M-am programat in s22. Intr-adevar la dr f buni, programarea se face din vreme, pe mine m-au programat peste o luna.
bafta
18+
Gina2008 spune:
Eu am 3 ecografii de facut la dr. Pop (asa mi-a dat doctorita sa fac)
- 18/22 saptamani (morfofetala)
- 28-32 saptamani (morfofetala)
- 36-37 saptamani
Gina
17+
silvi8 spune:
plici, frumoasa burtica! si eu sper sa aflu luni ca e robert...tare mult vreau baietel.
grace, daca nu prea esti multumita de dr tau de la brasov cred ca cel mai bine e sa mergi la bucuresti chiar daca e mai departe. si eu am o dr la mine la tl asa ptr orice eventualitate (vreo urgenta)dar merg si la alt medic la medgidia si am de mers vreo 2 ore...
silvi
15 +
VINE BEBE
POZE
emilia2008 spune:
lelloo, sper ca nu te superi ca ma bag intr-un lucru personal dar nu este f bine ca un copil sa vina intr-o familie in care parintii nu sunt cununati. eu te-as sfatui sa va cununati religios inainte de nasterea puiutului. eu de exemplu m-am mutat cu sotul meu cu un an inainte de a ne casatori dar am mers la un preot si ne-a facut o mica slujba...nu stiu exact cum se numeste. nu pot spune ca suntem bisericosi dar avem credinta in Dumnezeu si asa am considerat ca e bine. daca ai alte convingeri sau religie chiar te rog sa ma ierti ca m-am bagat.
??????????????????/
silvia da de ce nu este f bine ??
eu ( sau mai bine spus nici eu ) nu sunt cununata si religios cu sotul meu si nici nu ne grabim in acest sens dar in schimb pot sa spun ca avem cea mai speciala relatie de dragoste si cred ca acest lucru este cel mai important si stiu ca Doamne Doamne ne iubeste din acest motiv
emilia2008 spune:
Petra cum te simti ? hai spune mai multe ce ti-a spus doctorul aseara 
Eu si bebelusul drag din burtica
13 +
silvi8 spune:
emilia, daca tu ai alte convingeri nu este nici o problema. tocmai de aceea am rugat-o si pe leeloo sa nu se supere ptr ca respect fiecare om indiferent de convingeri. te cred ca esti fericita cu cel de langa tine si asta iti si doresc.
daca insa chiar te preocupa acest subiect este de ajuns sa dai o cautare si ai sa gasesti mai multe informatii despre parintii necununati religios. sau si mai simplu sa vorbesti cu un preot (oricare)si sigur iti va spune de ce nu e bine.
daca esti de acord ca botezul este o taina, este ceva sfant care il duce pe copil aproape de Dumnezeu sa stii ca la fel este si casatoria. asculta cu atentie cuvintele spuse de preot in timpul cununiei...daca nu a ta macar a altcuiva.
imi cer scuze fetelor ca ne-am abatut de la subiectele obisnuite!
silvi
15 +
VINE BEBE
POZE