Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (16)
Raspunsuri - Pagina 18
iza79 spune:
Mai, mai ce harnicute suntem
Felicitari celor care au simtit primele miscari ale bebeilor. Eu le simteam in stanga sub buric undeva, apoi ieri au inceput si in dreapta si undeva...cam jos mi se pare mie. Cred ca si-a schimbat pozitia si a hotarat sa-mi bombardeze vezica, cu piciorusele sau manutele. Are inca destul loc sa se miste. Oricum, mi-e tare drag sa o simt, chiar daca imi fac griji ca e prea jos.
Hmmm chiar aveam de dimineata pofta de ceva insa...am uitat cu desavarsire de ce
Ca sa vezi cum rezolv eu poftele, oricum nu avea cine sa se duca acum sa-mi ia...nu mai stiu ce ![]()
18+
Mirella_79 spune:
Multumesc fetelor pentru primire.
Lysbeth, dublu testul trebuie facut de toate mamicile, sau dor in cazul in care exista risc mai mare la anumite boli?
Eu astept inca rezultatul ultimelor analize si abia apoi o sa-mi mai spuna dr. ce teste mai sunt (sau nu) de facut. Dublu si triplu testul stiu ca se fac de mamicile peste o anumita varsta. Asa o fi?
petrean spune:
eu in mod cert am pofte cat pentru 2 bebei...sunt nebuna uneori..asta imi spun mereu...si culmea..de felul meu nu sunt deloc o pofticioasa:((dar uneori si noapte visez ca as manca cine stie ce...oi fi bolnava..bine ca nu am pofte sa mananc din ziduri..ca atunci ar fi problema..asa cum zice si dr:))
Bogdana
16+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
Mirella_79 spune:
Iza,
Vrei un nu stiu ce mai acru sau mai dulce? Iti trimit eu, ca pofte nu prea am.
O singura data am poftit la...tocanitza de cartofi
. Dar n-a avut nimeni sa-mi dea, asa ca m-am hotarat sa nu mai am pofte.
Bebeii vostri pe la cat au inceput sa joace fotbal in burtica?
Eu sunt am intrat in a 14 saptamana (dupa calculele doctorului, nu ale mele
)si abia astept sa ii simt prezenta
.
silvi8 spune:
tocmai am citit la odisee sa vad ce scrie la saptamana 16, ca tocmai am intrat in aceasta saptamana si zice ca de acum as putea sa simt miscarile piticului. deabia astept...
tot acolo scrie ca la sfarsitul saptamanii asteia se poate vedea clar la eco sexul, iar eu merg pe 6 exact la sfarsitul saptamanii 16. sper sa aflu ce e ca sa stiu cum sa ma adresez![]()
si ptr maria sau cine mai face modificari, sa schimbati cand aveti timp si sarbatoritele ca am indentificat niste sarbatorite de octombrie in listuta.
silvi
15 +
VINE BEBE
POZE
iza79 spune:
Mirella, chiar nu stiu ce, dar stiu ca era ceva la care nu mai poftisem pana acum
Nu ma straduiesc sa-mi aduc aminte ca pana la 4 juma nu-mi aduce nimeni...
La mine bebe a miscat destul de devreme, prima data parca prin sapt 14 (nici asta nu tin minte exact, mai sa fie...noroc ca am scris undeva). Oricum la inceput l-am simtit rar si nu eram sigura ca e bebe. Acum astept sa poata sa-l simta si taica-su, dar cred ca mai are de asteptat un pic
18+
plici plici spune:
buna fetele!!!
florinela la multi ani cu intarziere, ieri n-am mai apucat sa-ti zic 
mirela bine ai venit, sarcina usoara!!!
diseara am si eu prog la dr dupa 1 luna si un pic de pauza...de-abia astept, sa vedem daca a ramas tot putza sau ba :).
silvi8 si noi tot robert am ales, la al doilea nume inca nu ne-am hotarat, dar primul o sa fie robert, bineintels daca e tot baiat (hihihi)
a, am pus o poza de ieri din parc cu burtica mea de aproape 18 sapt (fara 1 zi) sa vedeti cum arata tuguiata mea hahahah.
va pup cu drag si revin diseara cu noutati, sa-mi tineti pumnii!!

17+ 
petrean spune:
eu la prima sarcina puneam mana pe burtica..asta pe la sfarsitul sarcinii..si andrei isi punea si el manuta...i se vedeau clar degetelele..sau odata i-am tinut oarecum capul in palme..a fost senzational..dar mai pt tatas-o..care era socat![]()
Bogdana
16+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
petrean spune:
Corina ce burtica frumoasa ai si ce slabutza esti..sa fii sanatoasa si bebe la fel
Bogdana
16+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
grace30 spune:
Buna fetele...
am fost si eu ieri la echo...mi-am vazut puiutii...erau niste draguti (am 13 sapt si 4 zile dupa echo)
vreau sa va intreb si eu....am niste dubii (mai mult un sentiment de neincredere decat ceva obiectiv) in leg cu dr meu, si as vrea sa merg de capul meu la doctorii care mi-au urmarit prima sarcina (Iosup si Grigoriu). Ideea e ca ei sunt in Buc, eu sunt in Bv....nu pot merge toata ziua...
am vrut sa ma programez la 18 saptamani (atunci stiam eu ca se face echo morf) si tanti aia de la programari mi-a zis ca e cam nepotrivita varsta (ca ar trebui dupa 20 de sapt).... sunt in ceata... voi ce stiti - Nu se face echo morfo la 18 sapt??
ofofof ce mult am vorbit...tare mult m-ar ajuta niste raspunsuri
Pupici 
http://bd.lilypie.com/Qph4p2.png
mami de
Petru Alexandru (16.01.2007)