Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (16)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
Pisik06 spune:
Neatza!
Mitzica, sa stii ca si eu, cand am implinit 15 sapt, pe 26 sept, am simtit exact cum zici tu, ca o pulsatie in burtica, ca un pestisor. Am simtit asa o zvacnitura dubla, apoi un pic de pauza si inca una si dupa aia nimic. De atunci nu am mai simtit. Mi-era teama sa nu fi fost impresia mea, dar daca si tu ai simtit la fel, poate chiar a fost....
Oricum, eu cred ca de simtit cum misca "de-adevaratelea", o sa ii simtim mai tarziu.
Apropos de pofte, eu am avut diverse pofte: am poftit la bors, poftesc la COla, eu care nu puneam gura inainte, acuma imi mai bag "botu" prin paharul sotului, pana mi-l ia din fata, am poftit si eu la acrituri, fara sa imi fie greata, la unt de arahide, la orez cu lapte, la diverse si diverse chestiuni...
Pupici pe burtici15+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvi8/silvi8.jpg)
silvi8 spune:
mihaelacg, am recitit si am vazut ca pleci la bucuresti abia vineri oricum drum bun chiar daca ne mai auzim pana atunci cred...
si ptr ca ati deschis subiectul cu poftele...eu n-am avut nici o pofta. mi-am mai "inventat" eu niste pofte asa ca sa ma alint dar sa-mi fie cu adevarat pofta de ceva nu mi s-a intamplat. de exemplu as vrea sa mananc sarmalute cu varza murata dar nici macar n-a pus inca mama varza la murat...dar asa era si inainte de sarcina. imi venea ceva in minte si anuntam ca vreau sa mananc.
eu inteleg poftele ceva in genu: daca nu mananc asta simt ca mor si asa ceva n-am simtit inca!
silvi 15 +
VINE BEBE
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/petrean/petrean.jpg)
petrean spune:
Neatza
am vazut ca povesteati de pofte..la prima sarcina, am avut o pofta ciudata de marar..m-as fi dus in piata si m-as fi bagat ca "vaca cu botu-n trifoi":))cautam mancaruri ce sa pot sa le mananc cu marar, sau mancam marar gol..eram de groaza...si mai o pofta, care mi-a alsat-o andrei si acum..prajituri gretoase..adik cu multa crema, pe care eu nu le-am suportat niciodata, dar multumita bebeilor, acum ma impac foarte bine cu ele:)
cat despre dureri de spate..eu am ramas cu o durere de spate de la prima nastere...de nu va puteti explica, uneori ma blochez..si raman asa cateva minutee groaznic..seara ma mai maseaza al meu usor..sa nu mor de durere..in rest..suport
ca n-am ce face
Bogdana 15+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
Mirella_79 spune:
Salutare fetelor!
Ma alatur si eu "clubului" mamicilor de ghiocei, pe care il astept la inceputul lui aprilie.
Nu stiu inca daca e ghiocel sau ghiocica, dar sper sa fie un bebe sanatos, ceea ce va doresc si voua!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Monnvas/Monnvas.jpg)
Monnvas spune:
Mitzica si Pisik, si la mine tot asa a inceput, iar aseara, in timpul meciului, cred ca a dat si bb la poarta. Adica am simtit ca atunci cand te impunge cineva usor cu degetul, dar pe dinauntru Uraaa, zice si bb ceva!
Ayla, si io's suparata pe numele pus de mama, mai ales ca la inceput a vrut sa i-l dea sora-mii (grrrr, de ce s-o fi razgandit) si pana la mine mai avea timp de gandire. De-aia amu' ma cert cu 'tati', ca nu ne intelegem la nume si nu vreau ca bb sa aiba aceeasi problema - prea multi cu numele lui, cacofonii, ce mai, sa nu care cumva sa nu-i placa! Si are si tac-su niste idei tembele de nume
Fetelor, si in seara asta e meci... clar mai scriem un capitol pana maine 17+
Monik +
Galushca spune:
Monnvas, cred ca doctorul tau glumeste in legatura cu durerile de spate. Eu asa dureri de spate ca in trimestrul al doilea - la prima sarcina - nu am avut nici la nastere. Ligamentele incep sa se relaxeze si dor toate oasele. Si daca stai mult in fund sau dormi pe spate, e jale. Sau daca faci sport cu miscari bruste, eu faceam tae bo pe vremea aia si mi-am bulit o articulatie de sus de la coapsa de n-am mers bine vreo saptamana.
In ultimele luni, eu nu am avut dureri de spate, ci doar greutate la mers. Mergeam in jurul burtii ca o rata uriasa. Si mi-era mai greu sa ma dau jos din pat, atunci se lasa ligamentele de la bazin si stiu ca ma durea cel de la pubis, deasupra lu dansa. Ca sa zic asa.
Ceea ce nu ma impiedica sa pana cu vreo doua zile inainte de eveniment hihihi
Asa ca e posibil ca dr sa nu stie cum e, mai ales daca te doare rau, cum zici. :)
Galushca spune:
Mai fete dragi, eu am sa va cert oleaca. Pai nu vorbiseram noi pe la inceputul odiseei ca nu pomenim de mancare, ca lesina lumea la serviciu de pofta? Parca pedeapsa era sa trimitem la toate (68???) cate o portie din ce zicem ca papam.
Nu de alta, da eu is cat elefantu, fara exagerare :) Si daca iar ma apuca pofta de tot ce ziceti, nu fac decat sa gatesc si sa pap toata noaptea. Ca ziua is la munca.
Va rog frumos sa nu dati cu pungi cu apa (ca sa evitam numele de mancare).
Pupici la burtici :)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvi8/silvi8.jpg)
silvi8 spune:
mirela 79, bine ai venit! sarcina usoara si bb sanatos!
monvas, felicitari ca ai simtit miscarile lu bb. cred ca e foarte emotionant. cat despre nume nici una nu putem fi sigure ca bb va indragi acel nume ales de noi dar putem macar sa incercam sa nu fie prea ciudat , sa sune bine impreuna cu numele de familie...
noi am ales robert si crina si sper sa fie potrivite pentru bb.
silvi 15 +
VINE BEBE
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/petrean/petrean.jpg)
petrean spune:
ce liniste pe aici, cred ca sunteti pe la servici, sau la nanisper ca dupa-masa sa fim mai multe sa mai schimbam pareri:)
Bogdana 16+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
lysbeth spune:
neatza fetelor. Sunteti foaaarte active azi. In primul rand vreau sa urez bun venit fetelor noi pe forum
Pt noi azi teoretic e ultima zi in trimestrul 1. De maine trec oficial in trimestrul 2 . Mai e o groaza pana il vad pe bb...Inca n-am trecut de starea de nervi si stres. Ma intreb cat mai dureaza. Oricum ai mei s-au sesizat: si sotiorul si fetita au devenit foarte foaret atenti si draguti. Aseara de exemplu au facut salata special pt mine(cu muulta lamaie).
Despre pofte ce pot sa va spun: la mine functioneaza din plin e verde e buuun si cu cat mai acru cu atat mai bine
Lunea viitoare ma duc iara sa vad micutul alien sis a fac dublu test. dak totul va fi ok dupa probabil ca ma voi linishti un pic si eu. 12+