Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilia2008 spune:

Petra e foarte important sa stai cumintica, da ?

ce fel de contractii sunt ? ti-a spus care ar putea fi cauza ? in continuare te doare ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Florinela

Petrean o sa fii soacra cu 3 nurori. Of, ce mi-as fi dorit si eu gemeni, da' de unde, ca nici eu, nici sotzul n-avem de unde.
Eu asa i-am speriat pe ai mei inainte de nastere, ca eram f grasa si a pus doctorita mana pe burta mamei, a simtit doua ceva-uri rotunde si a dat verdictul: "gemeni". Ai mei, care mai aveau o fata, aveau o singura problema: cu ce sa creasca 3 copii? Pana la urma a fost OK cu pacaleala asta ca toata lumea astepta un baiat (daca mai am o sora...) si pana la urma nu le-a mai pasat ca am iesit fata, important era ca sunt una

Eu dorm pe dreapta. Si pe stanga. Si pe spate. Si dimineata. Si la pranz. Si seara. Si noaptea. Cum prind un moment, hop! Ce sa fac sa ma mai trezesc??

17+

Monik +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

La multi ani Florinela

Buna seara!

Monica si iepurasii

"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui emilia2008

am vazut ca ascris cineva, scuze nu am retinut ca doctorul si-a dat acordul pentru masaj, chiar si anticelulitic ??? SERIOS ? inainte de aramana insarcinata mergeam de doau ori pe saptamana, faceam masaj total, mamica ce bine mai era, insa doctorul meu inca din sapt 5 mi-a spus ca e exclus sa mai fac masaj ????????????????? iar domaa la care mergeam mi-a spus ca intradevar nu se mai face acelasi masaj si in nici un caz anticelulitic, deocamdata am luat o pauza dar tare m-as duce la un masaj

Lucrez oarecum in domeniu, si va spun sigur. In timpul masajului, mai ales cu anumite creme speciale anticelulitice, circulatia sangelui este accelerata ca sa accelereze arderile, etc. Acest lucru poate duce la avort spontan. Singurul masaj recomandat este cel al spatelui daca apar probleme din cauza sarcinii. Si reflexo, sau cel al talpilor, este riscant, facut de cineva neprofesionist. Anumite puncte stimulate, la reflexo, pot produce contractii, si apoi avort spontan. Stati cumintele iubitelor, ca dupa avem noi timp sa redevenim frumoase.

Monica si iepurasii

"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

FLORINELA LA MULTI ANI!!!!

eu sunt foarte racita. azi n-am fost instare de nimic. nu stiu ce sa mai iau sau sa fac sa-mi treaca. pana acum m-am limitat la multa lamaie, miere, ceai si oscillococcinum,dar nu vad nici o imbunatatire. ba mai mult am inceput si sa tusesc si ma doare gatul si pieptul groaznic. bb scump se tot flutura, cred ca nu-i place cand tusesc

pt toate mamicile: AVEM DESCHIS CONT PE YAHOO MAIL (pt materiale utile) SI PICASSA WEB (pt poze). am trecut si pe prima pagina

ar fi frumos sa avem toate poze cu noi si burticile in acelasi loc

Maria 18+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean
care stiau si de Andrei ziceau asa"te-a batut Dumnezeu". Asta chiar m-a lasat muta..

Eu ma bucur de asa "pedeapsa" si la cat de mult iubesc copiii, sunt convinsa ca de dragul lor vom trece cu bine si peste perioada aceea de care toti vorbesc ca de cine stie ce. Nu am avut in familie gemeni, si nici prin gand nu ma gandeam la asa ceva, dar cand nu era doctorul sigur ca sunt 2 ma temeam si imi parea rau ca puteau fi 2 si a ramas numai unul. Ce conteaza ca e sarcina dubla, la mine asa e, ca daca oricum doream sa avem si altii copii, macar asa trecem odata cu 2 in acelasi timp. oare tu de ce asculti gurile rele? Stiu fete care chiar isi doresc gemeni, pt ca faci "doi dintr-o lovitura" cum zice tati.

Monica si iepurasii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doranna

pt admin:

stiti cumva ce se intampla de nu-mi apar mesajele???
am scris is ieri si... nimic

dorana 13+

Pana la 20 de mesaje, cred, ai mesajele moderate. iti apar dar dupa ce le aproba moderatorul. Dupa ce faci nr de mesaje vor aparea in timp real.

Monica si iepurasii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

CRED CA AM FACUT-O DE OAIE!!!!!!! AM LATIT PAGINA SAU DOAR PE CALC MEU SE VEDE ASA?????

Iubita hai sa-ti spun. In cazul tau daca pui fara spatiu mai multe emoticoane lateste pagina. dar daca gresesti, tu sau altcineva, poti da edit la mesaj si sa modifici. Deasupra mesajelor tale, numai ale tale, e ceva care seamana cu o foaie si un pix. Daca dai cursor pe el arata "Edit", editezi mesajul si apoi dai trimite.

Monica si iepurasii

Mergi la inceput

Maria, pt gat si nas Bioparox este permis in sarcina. Intreaba medicul. E doar local si nu trece in sange.

Monica si iepurasii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Buna seara

Bogdana
15+ Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput