Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (16)
Raspunsuri - Pagina 12
florinela79 spune:
Multumesc fetelor pentru urari!
Va pup pe toate!
Si voua si bebeilor numai bine!
fbruma
m_monique spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 Petra, imi mai spunea o mamica ca, corpul nostru ramane tot pe "ritmul" vechi, adica el are automatisme, stie cand trebuia sa vina CM si se comporta ca atare, cu sani mai umflati, dureri in burtica, la unele fele au fost si mici sangerari, fara sa fie ceva grav. Poate fi si de la asta. Vai, fetelor, asa am o durere de cap, abia astept sa plec acasa. A intrat vreuna din voi la program de 6 ore? Ca pe mine tare ma bate gandul.... 15+ |
eu deocamdata lucrez 6 ore, pt ca m-am intors la serviciu inainte sa implineasca zmeul 2 ani. in decembrie, cand expira, voi continua cu 6 ore pt sarcina.
la prima sarcina am trecut tarziu la 6 ore, prin luna a 7-a, pt ca numai atunci am aflat ca se poate.
sfatul meu e sa treci la program scurt. e mai usor.
12+
si Andrei (16.12.2006)
Leeloo21 spune:
florinela la multi multi ani si multa sanatate!
si eu fetelor dorm pe toate partile..exceptand burtica..dar profit cat inca mai pot sa dorm pe toate partiile..si eu stiu ca pe stanga este cel mai sanatos e bine ca ati precizat asta..
azi si eu am simtit in partea stanga niste mici dureri de cateva secunde..micute..nu sunt intepaturi..pe alea le stiu si am fost atentionata de dr. mea ca o-r sa apara..asa ca nu m-am ingrijorat..oricum..o sa stau intinsa in pat si sunt sigura ca durerile nu o sa mai apara..obtimista pe vecie
zory..parca tu ai "donat" sange pt triplutest de curand..si tot tu ai zis ca te duci la eco abia vineri?..sau sapt asta oricum..eu am fost informata ca cele doua teste:"donarea" sangelui pt triplutest si ecografia trebuiesc facute in aceeasi zi sau la dist de o zi cel mult..pt ca rezultatele se interpreteaza impreuna..asa este fetelor? va rog sa ma dumiriti si pe mine
Ayla acum am citit despre tine..si despre petrean ca aveti bebe la patrat in burtica..sunt asa fericita pt voi..si noi ne dorim la a doua sarcina cel putin sa avem gemeni..si cred ca o sa facem tot felul de investigatii ca sa iasa gemenei..nu avem in familie aceasta gena..insa sper sa se poata..daca nu..ii facem in vitro numai 2 sa fie asa ca DD va daruieste 2 bebiti sanatosi..sa fiti sigure de asta!..este valabil si pt grace30 pe care o pup
azi am citit ca in saptamana 15 bebitii nostrii au pumnisorii cat o bobita de mazare..m-am emotionat foarte tare cand am vazut..sunt extrem de fericita!
pupici pe burtici,
Cristina cu bebe mic 15+
nasterea in apa http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120185&whichpage=1
novus spune:
Nu esti cu capul ,stai linistita !!
Vas ca povestiti de somn, asa ca ma bag si eu in discutie , si eu dorm in toate pozitiile si deocamdata dorm adanc ca si inainte fara trezire noaptea ..
Maine sper sa aflu si eu culoarea caruciorului...
18+
florinela79 spune:
Fetelor si eu trebuie sa fac triplu test de trim.II, ce se intampla la aceasta analiza, pur si simplu iti recolteaza sange si atat?
fbruma
alina.n spune:
Inainte sa iti recolteze sange trebuie sa faci si un eco cu cel mult 1 zi inainte ,indicat ar fi sa faci eco chiar in aceeasi zi.
Alina 11+
simina_kin spune:
FLORINELA
SA FII FERICITA , IUBITA , SANATOASA , SI SA AI PARTE DE O SARCINA USOARA SI-UN BEBE FRUMOS SI SANATOS!!!!
simina_kin spune:
CRED CA AM FACUT-O DE OAIE!!!!!!! AM LATIT PAGINA SAU DOAR PE CALC MEU SE VEDE ASA?????
PetraTudor spune:
Dragele mele,
Am fost la doctor si este vorba de contractii. Voi lua No-Spa 3/zi toata saptamana si voi sta foarte linistita.
Imbratisari tuturor!
PT 16+ cu