Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (16)
Raspunsuri - Pagina 14
petrean spune:
Monica ai dreptate, e bine doi fintr-o data..eu stiu cat de greu l-am crescut pe Andrei.ce colici a avut..cate luni nedormite am avut...insa vezi tu..lumea cu prejudecati cand aude ca dupa unul mai faci 2...li se pare foarte deplasat
Bogdana
15+ Andrei Luca -15.12.2006
POZE
Ayla21 spune:
Bogdana, si ce, lumea ii creste? Gura lumii numai pamantul o astupa, asa se spune nu? Oricum nu ii poti multumi pe toti, si chiar asa, cine ar vrea? Noi nu ne asteptam sa raman insarcinata atat de repede dupa ce am decis sa facem un bebe, dar nu pot spune ca cineva din familie macar a avut vreo idee negativista ca atata le si trebuia.. La tine mai ales ca ai o experienta anterioara, stii cum e, nu iti va fi asa greu. Daca mai ai nevoie de sutinere, eu sunt aici. Am si eu temerile mele, dar nu consider o povara ca sunt 2, nici macar pe perioada sarcinii. Eu de asta ma tem, sa duc cat mai aproape de termen, ca stiu ca la gemeni nu prea e loc la sfarsitul sarcinii si nu vreau sa nasc prematur. Prietena mea a nascut la 30 de saptamani si stiu cat a tras cu bebe, si inca mai e micut. Dar dupa ce iasa ei, au loc destul si ne descurcam noi cu ei. Financiar chiar nu avem nici o problema, si in rest invat eu din mers, nu? Sotul meu a mai crescut un copil, deci am pe cine ma baza.
Oricum inapoi nu mai putem da acum.
Monica si iepurasii
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."
Adee spune:
Apropo de dormit. Eu dorm pe parti, sau pe spate, mai rar. Inainte imi placea sa dorm pe burta dar acum nu mai pot, ca ii prea mare burtica
15+
poze
anamariame spune:
Lysbeth, nici eu nu sunt superstitioasa, si sunt chiar impotriva superstitiilor, atat de impotriva, incat de cele mai multe ori nici nu vreau sa le aud. Uit cat de amuzante pot fi unele, insa. Si a propos de mesajul lui Leeloo, aceeasi impresie am avut-o si eu. Eu am intrat mai devreme pe forum si am citit o parte din mesajele voastre si acum cand am intrat sa continuu cu cititul, am avut o senzatie puternica de deja-vu.Silvi, ti-am raspuns la PM.Simina, nu ai latit deloc pagina. Doar ai inveselit-o! Petra, intepaturile tale sunt constante? Oare ar trebui sa ma ingrijorez si eu? Vad ca nu au reaparut, dar in cazul in care se intampla, sa stiu ce sa fac.Ana-Maria 10+
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui onuta05 cine imi poate spune si mie cum sa fac sa imi arate si mie nr de saptamani ale lui? multumesc O minune vine atunci cand nu te astepti !!! |
Intra pe http://lilypie.com/ si iti faci ticker in functie de DPN sau de UM, copiezi adresa de url si te duci la profil personal si o pui la semnatura.
Monica si iepurasii
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."
simina_kin spune:
Maine seara ne ducem si noi la doc sa vedem cum ma prezint , ca nu se ai opreste sangerarea asta. Daca totul este bine peste 3 luni pot sa ma apuc de frichi-frichi sa facem bb
simina_kin spune:
Mai este cineva pe aici???? Eu scriu in continuare ca n-am ce face , baiatul meu se uita la meci, nu am voie sa fac ,asa ca bantui pe aici!!!!! Daca este cineva, vreau si eu sa ma tina de vorba
Leeloo21 spune:
buna seara fetelor..noroc cu meciul..ca am si eu timp suficient sa citesc tot ce ati mai scris..
ciudat ca mi s-a postat mesajul anterior de 2 ori..dar nu ma supar..
acum pap nuci..k parca asa imi este o pofat sa mananc tot timpul ceva..si ca sa mai deschid un subiect de discutie interesant..voi aveti pofte? si care sunt ele?..eu am la cafea ceva de nedescris..eu cafea nu beau in mod normal..si nici acum pt ca nu este indicat..dar as sta cu nasul in pachetul de cafea toata ziua..si o gurita cred k as lua de la oricine ar bea langa mine..si mai am o pofta ciudata..bere..am inteles ca favorizeaza lactatia..dar cred ca deocamdata nu este nevoie..am mai avut si la conopida..dar mi-am potolit-o..ca mi-au gatit toate rudele de toate felurile..in rest..mananc putin, des si foarte variat..dupa prescriptia doctoritei mele! si sa nu uitam de limonada zilnica
Cristina cu bebe mic 15+
nasterea in apa http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120185&whichpage=1
Leeloo21 spune:
simina cum te mai simti? s-a orpit sangerarea?..scuze daca ai mai scris despre asta..dar n-am mai apucat sa citest tot o perioada..
Cristina cu bebe mic 15+
nasterea in apa http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120185&whichpage=1