SUPERDIETA ***28***
Raspunsuri - Pagina 14
Bic spune:
Buna fetelor. Eu nu am mai intrat demult pe la voi pentru ca nu prea am ce sa raportez. Eu am ramas la vreo 58 kg (129 lbs.) si nici ca am reusit sa dau jos ceva. E drept ca am reinceput sa maninc cam de toate, mai putin carbohidrati.
Cind am adaugat si sport la dieta am mai slabit un pic, dar in ultimele saptamini m-am cam lenevit, si stagnez din nou.
SPor la treaba pentru cine e pus pe treaba!
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
Brigit spune:
Bic, hai ca poti si mai mult! Tu scrie-ne si noi facem galerie!
Camy, eu sunt de parere ca in weekend e cel mai greu (mai iesi pe colo-colo, tentatii pretutindeni); da e o chestie de vointa. Cu timpul o sa te inveti sa te "rasfetzi" si altfel decat cu mancare.
Breto, ti-ai potolit foamea? Eu am mai scapat de durerea de cap
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
bretonica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui april16 Bic, hai ca poti si mai mult! Tu scrie-ne si noi facem galerie! Camy, eu sunt de parere ca in weekend e cel mai greu (mai iesi pe colo-colo, tentatii pretutindeni); da e o chestie de vointa. Cu timpul o sa te inveti sa te "rasfetzi" si altfel decat cu mancare. Breto, ti-ai potolit foamea? Eu am mai scapat de durerea de cap Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank"> |
...da...da...vezi daca te pupacesc eu ca-ti trec toate durerile?......hai bic..hai..oricum important este ca nu ai pus...dar potzi sa incepi o alta tura cu noi
Lupta cu kg
bretonica spune:
...NOAPTE BUNA
...Era odata un pescar care se plimba pe malul marii. Dintr-odata vede un pestisor de aur care se zbatea pe uscat. Pentru ca era un pestisor de aur pesarul trebuia sa-l puna in apa iar acesta ii va indeplini trei dorinte. Pestisorul zice:
-Mai pescarule, azi sunt cam obosit de indeplinit atatea dorinte si, daca nu te superi, iti voi indeplini doar una.
-Bine, zice pescarul. uite dorinta mea: Vreau sa-mi construiesti o autostrada de acici pana-n hawai pentru ca mi-e frica sa merg cu avionul sau cu vaporul.
-Dar stai , mai pescarule, unde o sa gasesc eu atata ciment pentru o autostrada? Gaseste si tu o dorinta mai rezonabila.
-Bine. Imi dores sa ma faci sa inteleg femeile.
-... Autostrada o vrei cu 2 sau cu 4 benzi?
....
Lupta cu kg
emiliapop spune:
Buna dimineata,
scularea.... si haideti la cafelutza sau ceai dupa pofta fiecaruia ...
eu iar stagnez azi la 64 de kg dupa scaderea spectaculoasa de cateva sute de grame de ieri asta e nu pot sa scad in fiecare zi ...
acu imi beau apa si pe urma o grefa si mai vedem ce intra in meniu
am uitat sa va spun pe mine cred ca ma ajuta si bebelitza Eveline la slabit ca acu ii ies dintii si isi gaseste toata noaptea alinare la tzatzi la supt ... de ma dispera ca as mai dormi si eu un somn de cateva ore legate...
Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)
poze cu noi si Eveline
greutate
vias spune:
...am mai scazut si eu...oricuym e bine...saptamana asta...luni am fost la cineva...era dupamasa...si m-am cantarit (are cantar electronic)...si arata..76,7Kg...si azi am fost si-mi arata 75.1...deci e ceva....corect?
..mai...azi m-am scapat la putin ton...dar putin....sper sa nu fie asa mare tragedia.....dar imi era foame tare...nu stiu de ce azi simt asa tare foamea!!
Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
bretonica spune:
...buna...si eu am boala sa ma cintaresc in fiecare zi,si,si la mine nu s-a miscat cintarul inca deloc...INAINTE CA RUSII...rabdare...rabdare
Lupta cu kg
Brigit spune:
Tzop si eu p-aici prin preajma!
Ma apuc sa fac update la lista ca azi n-am avut timp si va anunt cand e gata, sa aruncati o privire.
Bretonelule, esti trist? Haidi maaaaaaaaaa, unde-i optimismul? De-aia io nu ma cantaresc zilnic, slabesc greeeu-de tot!
Brigit spune:
Sa stiti ca io zgarcita nu-s da prea multe flori n-am pus...ce se intampla?
Si sa stiti ca sunt in aceeasi oala cu voi - de curiozitate m-am cantarit si eu azi, chiar daca nu pe stomacul gol cum e recomandat...ufff! sper ca pana la urmatorul raport sa am cu ce sa ma afisez!
Mult nu mananc, apa beau...sare nu folosesc, ulei am mai pus nitel...dar NU AM CALCAT STRAMB. Poate ca e devreme, abia e a patra zi...