SUPERDIETA ***28***
Raspunsuri - Pagina 13
queenye spune:
buna dimineata,
multumesc bretonica pentru informatie, tocmai am pus sa-mi fac o tocanita de ciuperci si bineinteles am pus uleiul inainte...bine ca stiu acum si nu mai fac altadata, cum am gatit pana acum fara ulei o sa o fac si de acum incolo, asta e acum.
camy, nu dispera, si eu patesc la fel, azi e a sasea zi cand imi arata cantarul la fel: 60, nu se clinteste acul
o zi buna va doresc
emiliapop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus eu parca nu reusesc sa dau jos de pe mine deloc.. ..tot75 Kg... Lupta cu kg Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei |
Camy sorry nu am vazut daca ai mai scris dar ce fel de cantar ai?
Cumva din ala mecanic ca astea nu indica bine deloc si pana se vede ca ai slabit un kg pe ala dureazaaaaaaaaaaaa....
Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)
poze cu noi si Eveline
greutate
vias spune:
Emilia..cantar d-ala naspa am....
..nici eu nu stiam ca nu am voie sa pun ulei inainte...uite acum am la cuptor mai multe legume pe care initial le-am lasat in tigaie cu putin ulei de masline si mai multa apa..ca sa fiarba...acum sunt la cuptor...sper sa iasa bune.......eu nu am intrat la alimente exceptionale sau nerecomandate...dar uite ca mai folosesc ulei...
Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
vias spune:
dar nu ma dau batuta...
Lupta cu kg
ingerasul Darius-Andrei
Brigit spune:
Tzop si eu!
Vin cu o maaaaaaaaare durere de cap, imi vajiie de mama-mama... cred ca e de la faptul ca azi am baut doar jumatate din portia zilnica de cafea ( o cana mare) Eu in general sunt hipotensiva, daca trec de 10 e bine, de obicei am cam 9 cu 5, cafeaua cred ca ma mai ajuta cat de cat.E, dar azi simt ca mi se titirizeste capul, parca imi sfredeleste ceva in creieri. Sunt dependenta de cafea, e clar!
Ma tin de dieta, insa am cam ramas in pana de idei din lipsa de "provizii". Tre sa dau o tura prin piata sa fac iar stoc.
Raport dau miercurea viitoare, nu de alta dar eu ma cunosc, nici nu tre sa ma cantaresc zilnic ca simt pe tzoale ce si cum.
Camy, sa stii ca totusi daca ai posibilitatea un cantar electronic face bine. La moral mai ales!
Breto, nu fi suparata, ca ce e dat jos e bun dat! Mai incet , mai greu..scapi de ele.
Cris,daca nu a luat-o in sus eu zic ca tot e bine cu cantarul tau. Eu i-am schimbat si bateriile la al meu, sa fiu sigura ca nu ma fraiereste.
Dan_ny- sa ai succese in noua runda! si sa ne vizitezi mai des
Emilia- hai ca ti-am verificat tickerul - vad ca o ia in jos . Ura!
Mada, pe unde umbli? Hai ca te astept ca vreau sa schimb idei despre Esti ceea ce mananci. Promit ca mai scriu ce mi se pare interesant si pt restul fetelor. Cu meniurile ai dreptate, de unde naiba sa gasesc eu pe aici alge? Plus alte minuni ale caror denumiri le-am citit pentru prima si intaiasi data . Dar imi place cum gandeste tipa, incerc sa bag la bibilica neste chestii sa-mi ramana si sa le pun in practica.
Queenye- vad ca tot pe la 6 mesaje ai ramas. Sa-nteleg ca nu ai servit forum ieri in loc de pranz?
Dau send si revin mai incolo, cred ca apelez la un paracetamol ca nu se mai poate
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
emiliapop spune:
April asa e mama cu kg dar din respect pentru Camy am renuntat sa mai anunt cu surle si trambite ca sa nu o supar mai rau.
Camy daca reusesti sa iti iei un cantar electronic ar fi foarte bine sa aiba gradatii macar la 100 de grame. Uite eu am luat anul trecut de la Momert (unguresc) in Selgros l-am gasit mai ieffin.Al meu arata si procentul de apa si grasime din corp dar eu zic ca e bun si unul simplu ca restul e mai mult de moft.
Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)
poze cu noi si Eveline
greutate
bretonica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisstinuta Sa vedeti ce cantar am eu...nu se misca de la 1 august Gabita (24.06.04) si mamica lui |
...rad de dau pe spate...hahahhahaha...lasa nu te plinge tu,ca aratzi bine asa cum esti ...lasa-ma pe mine
...sunt prima in TOP la kilograme,pai sa tot plingi(iaca,daca mi-a placut sa manc,acum sa sufar)
..APRILUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS,DA SA TE PUP DE NU TE VEZI POATE ASA O SA-TI TREACA SI DUREREA DE CAP...imi pare tare rau,dar te pup si o sa-ti treaca..si eu va recomand cintarul electronic...ajuta mult asa-i mai ales la moral...mie la ora asta de exemplu mi-e tare foameeeeeeeeee...inca nu stiu ce-oi hali...stiu doar ca mi foame
Lupta cu kg
vias spune:
...eu m-am obisnuit cu cura...sper sa nu ma abat......imi este groaza, pt ca stiu ca sambata plec la maica-mea acasa...sper sa nu ma scap la ceva...ca si mor de oftica..
Lupta cu kg
ingerasul Darius-Andrei
bretonica spune:
daca o sa te scapi la ceva,o sa fie un impuls mai mult metabolismului sa-si dea mai mult de lucru pe cind te vei intoarce acasa...hai lasa ca o sa rezisti...(zi-se ia de colo...)
Lupta cu kg