SUPERDIETA ***28***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

BUN VENIT QUEE PRINTRE NOI..avetzi niste copii,unu si unu...sa va traiasca si sa va aduca numai bucuriii...FELICITARI!!..stitzi ce va zic?...cred ca am tarait eu picioarele cind am intrat in cursa la SUPERIETA,de au venit atatea fete noi(eu port bine pe unde umblu)...nu stiu daca la voi se zice asa,dar pi la noi pi la moldovica,asa se zicea...daca intri intr-un magazin sau intr-o casa si pina sa intri tu in ziua aceea nu le intrase nimeni,iar dupa, incepea sa intre persoanele una dupa alta,se zicea ca ("ti-ai tarait picioarele")si ca esti o persoana buna(mi-au murit laudatorii)...APRILUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUS mama,dar tu stii foarte bine ca eu nu sunt optimista,ci FOARTE OPTIMISTA...ceea ce am incercat mereu sa-ti transmit si tie....toate ca toate,eu ma trezesc cu zimbetul pe buze,dupa care sunt voioasa toata ziua...cind nu este asa lumea incepe sa se ingrijoreze,si ma intreaba"nu te simtzi bine?...esti bolnava?...te doare ceva?"...dar foarte rara..asa ca eu zic mai bine sa radem decit sa plingem ....CRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS...vezi ca te-am strigat
....nu de mult timp am papat...a fost un pic cam sarat totul...ciupercuze la cuptor.....si maslinutze...pentru cine a mincat deja.."SA-I FIE DE BINE!!)...iar pentru cine trebuie sa manance inca...(POFTA BUNA!!)....va pup de nu va vedetzi.....DAN_NY tu pe unde ne circuli?

pwwwwwwwwwwwwwwp you

Lupta cu kg

Mergi la inceput

...ce liniste...

Cica seful de sectie ii strange pe gabori la un loc si le spune:
- Bai, maine sa veniti imbracati frumos ca mergem la "Nunta lui Figaro".
A doua zi vin politistii toti imbracati la costume, cu neveste, copii, cadouri, flori. Cand ii vede seful de sectie se ia cu mainile de cap si le zice:
- Ma, idiotilor, nu mergem la nunta propriu-zis, "Nunta lui Figaro" este o opera maaa, teatru, opereta intelegeti ?!
La care ei:
- Si ce te superi asa, sefu`, dumneata cand ai venit la "Lacul Lebedelor" cu unditele noi, am zis ceva?

Lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns queenye spune:

multumesc bretonica

am facut putina atmosfera daca tot a fost liniste azi
sper sa nu ma ia cu lesin de la cantarea asta ca azi nu prea am mancat....treaba e ca nu prea mai am inspiratie si nu stiu ce sa mai mananc. am incercat azi peste, ca am verde la peste, dar problema e ca nu imi place pestele de fel si bineinteles ca nici azi nu mi-a placut, asa ca am ramas nemancata la pranz...adica o portocala
maine trebie neaparat sa-mi gatesc. poate mai puneti si voi fetelor ceva retete sa ne mai inspiram.azi va pun eu cateva gasite pe net:
Salata de toamna
Ingrediente:
1 kg de morcovi,
2 teline mari,
1 kg de ceapa,
1 kg de gogonele,
1 kg de ardei gras,
1 kg de gogosari,
8 radacini de hrean,
4 l apa,
1 l otet,
1 kg de zahar,
4 linguri de sare,
1 borcan de mustar,
0,5 l ulei
Preparare:
Spalati legumele, apoi le curatati de coji si seminte.
Dati pe razatoarea mare: morcovul, apoi telina. Puneti-le separat in castroane.
Taiati fideluta ceapa, gogonelele, ardeiul gras si gogosarul si puneti-le tot separat in castroane.
Faceti un bait din: apa, otet, sare si zahar. Dati in clocot.
In baitul clocotit, puneti sa fiarba timp de 5 minute, pe rand, legumele taiate in urmatoarea ordine: morcovul, telina, ceapa, gogonelele, ardeii grasi si gogosarii.
Scoateti in strecuratoare legumele oparite, fara sa le amestecati si lasati-le sa se scurga si sa se raceasca pana a doua zi.
Faceti din mustar, hreanul ras pe razatoarea mica si ulei, un sos, pe care il amestecati bine cu legumele bine scurse.
Repartizati salata obtinuta in borcane, presati bine asa incat sa nu ramana aer, puneti capace si pastrati la loc intunecos si rece.
Mentiuni:
Aduceti baitul la punctul de fierbere ori de cate ori puneti alta serie de legume.
Se poate pastra 3-4 luni.
Se foloseste ca salata pentru friptura, sau legume natur, orez sau cartofi prajiti.
Se poate servi si ca aperitiv, pe felii de paine proaspata.

salata de conopida
1 conopida de marime medie
2-3 linguri de maioneza de post
2-3 catei de usturoi pisat
patrunjel fin tocat
sare si piper dupa gust
Preparare:
Se spala bine conopida, se pune la fiert in apa cu sare. Se scurge si se lasa sa se raceasca. Intre timp sa piseaza usturoiul si se amesteca cu maioneza.
Cand este fiarta conopida, se taie marunt, se adauga maioneza cu usturoiul pisat, si se potriveste de sare si piper.
Se adauga apoi patrunjelul tocat.

Fasole verde
800 g. fasole verde conservata
1 ardei capia rosu
1 ardei verde
1 ceapa potrivita
1 rosie
3 catei de usturoi
patrunjel
piper
sare
Preparare:
Se pune la calit ceapa taiata marunt solzisori, ardeii curatati si taiati julien cu sare pana se inmoaie putin. Se adauga rosia taiata in cuburi mai maricele usturoiul taiat marunt si fasolea verde. Se adauga doua pahare de apa si se lasa sa fiarba pana scade apa . La sfarsit se adauga patrunjelul tocat marunt . Se pipereaza dupa gust si se serveste calda!

Stie cineva cam cat de des putem folosi din exceptionale, eu ma refer la uleiul fara colesterol.... ca fara ulei la mancare nu prea poti face mare lucru. eu pana acum am inabusit legumele in tigaia de teflon dar as pune si putin ulei...asa de pofta :))
va pup fetele, noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Bine Breto...bancuri cu politisti sa fie.Eu respect tematicile propuse de tine

Cica intra un politist intr-o cofetarie ca sa-si cumpere ceva dulce pentru acasa. Se duce la vanzator si zice:
-- Nu va suparati, bomboane este ?
Vanzatorul se uita la el asa mai ciudat si ii zice:
-- Domnule, bomboane SUNT !
A doua zi iar se duce politistul sa-si ia ceva dulce de la aceeasicofetarie:
-- Nu va suparati, caramele este ?
Vanzatorul ofticat ii zice:
-- Domnule, caramele SUNT !!
Se duce politistul acasa si cade pe ganduri: "Bai cred ca vanzatorul ala vrea sa ma faca atent sa vorbesc civilizat cu <sunt>... gata, asta e"
A treia zi se duce politistul fericit la aceeasi cofetarie, cu fruntea
sus si ii spune vanzatorului:
-- Fiti amabil, rahat sunt ?
La care vanzatorul:
-- ESTI ca d-aia te-ai facut politist !!!

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

aici sunt si mi-e somn de mor... bag repede datele si fug la nani... ma iertati...

april de maine (sau de azi) intru-n gasca... GI= 84KG, GT= 70KG, H= 1,60 data incepere 08.10.2008

pupici la toata lumea...

aaa...si am si ticker...multam de explicatii emi
si am si ceva poze cat de cat mai noi

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

poze filmuletz
iarna 2007-2008
www.tickerfactory.com/weight-loss/wMjJvnB" target="_blank">ticker greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

nu mi-a iesit bine cu tickerul...poate acum...

Mergi la inceput

buna dimineaza
....pina mai scriu cite ceva si eu pe aici, sa-mi beu si cafelutza....ufffffffffffff
...ma asteptam la mai mult din partea mea....in primele faze ale superdietei slabeam mai mult,ASTA E!!...Deci Aprilus draga scrie acolo, please...am inceputt de la 103kg in 29/09/08 iar azi 07/10/08 am 101.5kg....total pierdut 1,5 kg...si ce ma bucur ca v-atzi adus aminte sa mai intrazti si voi pe la noi dan-ny...crisss...asteptam si restul armatei...acum schimb meniu si eu...poate v-oi slabi mai putzin ca ma....O ZI BUNA LA FETIZEEEEEEEEEEEEEEEE

......

Lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu parca nu reusesc sa dau jos de pe mine deloc.. ..tot75 Kg...

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

..QUEEE...POTZI SA PUI SI ULEI DAR NU EXAGERA..MAXIM TREI LINGURITZE HAI PATRU LA ZI..NUMAI SA IL PUI LA SFARSIT DE MINCARE,ADICA CRUD...NU TREBUIE SA FIARBA IMPREUNA CU MINCAREA...si incearca sa nu mai suferi de foame daca pestele nu-ti prea place,trebuia sa manci ceva mai mult din ceva care itzi placea...eu imediat ma duc la aeroport,ca-mi vin musafiri de la paris(niste nepozei)...asa ca v-a trebui sa ma tin bine,stau pina luni...v-a fi greu sa nu intru prin nepermise,dar voi sa va mai aducetzi aminte de mine si sa ma mai strigatzi din cind in cind ,daca nu ma vedetzi pe aici...APRILUS,tu erai aceea care ma tinea sub OBSERVATZIE STRICTA!!...ce zici la cit am slabit perioada asta,e de plins?..sau sa ma multzumesc?...

...pwwwwwwwwwwwwwp you

Lupta cu kg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

eu parca nu reusesc sa dau jos de pe mine deloc.. ..tot75 Kg...

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

...hai nu dispera...ai si tu puzintica rabdare...daca trebuie sa-ti vina rushii??..sau ai ai?...pot sa fie o mie de motive,important este sa nu te opresti...continua

Lupta cu kg

Mergi la inceput