Puiuti de Randunici 2008!! (104)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

biiiiiiine, calc singura , ce sa fac; bine ca vorbeste perusul meu, macar asa am interlocutor
somn usor si noapte linistita!

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

eu cred ca nici Kyanu doarme, si mai cred ca e ascunsa dupa canapea...si si...mai cred ca citeste...si si si cred ca nu vrea sa vorbeasca cu noi

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Nu dorm Lucrez din greu! Si ma lupt cu somnul si cu randunoiul care ma tot trage in pat...

Ma intrebai multe, dar iti zic unde ma mut - in 4 camere si 150 mp, un apartament intreg pe un etaj dintr-o vila... da, stiu, life's not fair

La faza cu Sanziana nu am cum sa te contrazic - este copia fidela a lu' tat-su. Gluma lui preferata este "lasa iubita, ca la sex seamana cu tine..." sau

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Liana cum sa nu va iubesc mama draga?!?
Nu stau eu aici pe forum in loc sa-mi termin treaba pentru servici?

A primit si mandra mea o canadiana foarte dulce. Maine o imbrac si o pozez.

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Edit, ca nu stiu ce am facut cu mesajul asta - mi-am raspuns tot mie....

Deci, vroiam sa-ti spun ca a fost tare Teo cu gluma ei, si ca asa sunt fetele astea de la Cosbuc, destepte rau!
Care profesor a fost? Ca poate a fost in si in generatia mea...

Mergi la inceput

kya...ne iubeste, ne iubeste ...spor la lucru
eu tocmai am avut "concert", ce nu s-a intamplat pana acum ; teo s-a trezit urland, si abia respira (ea tot are mucisori mereu, insa dr zice ca nu are nimic, o fi de la aer ...ma rog); i-am dat cu spary cu apa de mare, am curatat-o un pic, maine o sa "forez" mai adanc cu aspiratorul ; a papat niste laptic si vad ca a adormit; sper sa nu raceasca
daaaaaa, kya, celebra replica cu asemanatul : si randunoiul meu tot asa zice: "mda, semeni si cu maica-ta, la sex"
mooooaaa ...4 camere....150 mp....vreau si eu o casa spatioasaaaaaa .... si vreau si curticica (vedeti, sunt modesta: nu am zis curticioaie, nici curte, macar curticica sa fie)...eeehhh, ma fac eu mare
kya sa dea Dumnezeu sa va mutati in casa la care visati, sa o stapaniti sanatosi si fericiti
trec la calcat

Mergi la inceput

HELLOOOOOOO !!!!! America, Australia.....nobody?

OOOOKKKK!!! ...gata, stop joc! merg si eu la nani; dar inainte cafea cu cofeina si fara cofeina, capuccino, ciocolata calda....pe alese ....o mai incalziti voi un pic ......tuchi, ursu pentru voi "doza" dubla si spor la invatat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

ce aiurita sunt!
ieri am uitat sa dau de baut pt cele 6 lunisoare! desi la mine inca e 29 !

multumim de urari la toata lumea!
maine mergem si noi la control si la vaccin!

LMA bebelusilor care se serbeaza azi!

Pucca, hai ca am comis-o si eu azi cu legumele pe foc.. acum oala e la inmuiat! deh.. trebuia sa mi se intample si mie odata si odata, nu? sa fiu in rand cu lumea!
Kya bv de vestea minunat! Sanziana dragutza!
Liana sa poarte cu placere hainutele.. chiar faina vesta galbena!
Tuchi icei multi si spor!
Luny a inceput si Andra sa se agate de mine in ideea de a se ridica, si reuseste numai in genunchi si se enerveaza si incepe sa maraie si sa se milogeasca la mine ca poate ma indur sa o ridic..
Mimo super tare!!
Vali parca e din ce in ce mai falcos si il prinde culoarea rosie!
am vazut-o si pe dintzoasa de Tea!
Cleme bine ca ati scapat si voi de vaccin!
super perla de Teo de Mimo!

eu acum sunt in stand-by.. astept sa mi se trezeasca gaza sa mergem pe afara..
de azi am inceput mai serios cu legumele.. am zis gata stop joc! tre' sa ma pun pe treaba! m-am si aprovizionat cu yellow squash si zuchini (nu stiu care e mai apropiat de dovlecelul de la noi).. maine vad eu pe care sa il incerc cu morcovul.. sper sa pape!

americancelor voi ce legume le mai dati ca am vazut o groaza de feluri de dovlecei.. am mai citit si pe wholesomebabyfood, dar zau ca nu stiu ce gust au toti dovleceii aia.. macar zuchini am mai mancat, dar restul habar nu am.. oricum am sa intreb si maine pediatra sa vad ce imi zice..

si gata! send!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata...cafea...capu la fund...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza, ce de-a saru'mana.

Mimo - vad ca si Teo iti calca pe urme la umor

Luny -la Daria deocamdata doar cereale cu orez i-am dat. Inca sutem in faza de invatare a inghititului.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna dimineata!
incredibil dar au trecut 8 luni!

Beau si ma duc dupa Gecko, in fundul oceanului!

Sunteti mortale si va iubesc!
PA!

PS: perla de la Ilinca:ne uitam impreuna la Cartea Junglei- eu ii zic ca ea e Mowgli si o intreb eu cine sunt-Baghera? Ea zice- a, nu, tu esti Baloo!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput