Puiuti de Randunici 2008!! (104)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, am comis-o si noi. Am racit si eu si Rebecca, de mine nu-i problema ca-s mare dar micuta mea s-a chinuit toata noaptea, nu putea sa respire de la mucisori, febra nu a facut dar oricum i-am administrat panadol si la 2 dimineata o aspiram cu BB. Bineinteles suparare maxima pe mine ca nu suporta sa o aspir, dar in general toata noaptea s-a zbuciumat si a plans. Ce picaturi puneti voi in nasuc la mucisori? O sa sun mai tarziu pediatra dar vreau sa stiu cum va descurcati voi cu nenorocitii de muci!

Nu mai nominalizez pe nimeni, sunt franta de oboseala, ma doare capul, am nasul infundat si o stare generala proasta.

Vreau doar sa o intreb pe Stela daca a incercat si milumil caci e foarte bine tolerat, este dulce si este cel mai apropiat de laptele matern, poate reusiti cu asta. Nu stiu, zic si eu...

Gata, si eu capul la fund...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

Buna dimineata!
incredibil dar au trecut 8 luni!

Beau si ma duc dupa Gecko, in fundul oceanului!

Sunteti mortale si va iubesc!
PA!

PS: perla de la Ilinca:ne uitam impreuna la Cartea Junglei- eu ii zic ca ea e Mowgli si o intreb eu cine sunt-Baghera? Ea zice- a, nu, tu esti Baloo!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mowgli a fost si Teo la prima serbare de la gradi Ce pacat ca nu ma pricep sa scot pasaje din filmul facut atunci ...dar daca mai stau mult acasa, poate invat...cine stie? Spor la treaba!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata, randunime!
Bubu meu s-a culcat aseara la 19.30, s-a trezit sa pape la 2 si apoi la 7.30
LMA puiutilor de 30

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

POZE NOI
pozici

Mergi la inceput

Clausanatate multa
KyaMogos fuse desteptul cu intrebarea, sigur il stii ...Teodorei ii place mult, d-aia si-a si permis...dar nu stiu ce l-a apucat cu temele astea de discutie minunate...azi vor vorbi despre chakre Nu ca nu mi s-ar parea mai interesante decat istoria, dar
In alta ordine de idei, traiasca vila ta (intrebam unde adica in ce zona...in oras, in afara ...nici cu tine nu ma mai inteleg) La mine in "curte" a inceput concertul:picamere, alarme O sa si filmez eu asta intr-o dimineata, ca sa va simtiti si voi mai bine acasa la voi prin comparatie Sa va mai spun ca ieri a venit presedintele de bloc cu o invitatie la sedinta deoarec au disparut 5600 lei din casierie (jaf cica)? Neee...
Geckotrage chilotii bine pe tine sau la tine in casa ai mai mult de 18 grade (cat avem noi) si ti s-a facut cald?
Mihuam zis ieri LMApentru Andra sau am uitat?
Gata....sed prin preajma pana se trezeste mandra (AMR o ora )

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Clau, imi pare rau ca sunteti bolnavioare Cand a fost racit Luca pediatra i-a prescris Vibrocil pt mucisori(1 pic de 2-3 ori pe zi)
Kya, suna bine ce pove tu despre viitoarea casuta. Cand va mutati?
Liana, sper ca dormi la ora asta dupa atata buhuhuiala
Un pt Teo sa treaca nasucul.
Mihutza nu stiu cum sunt ceilalti dar zuchini mi se par f asemanatori cu dovleceii nostri.

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

POZE NOI
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

LA MULTE LUNITE IULIA, RAISA, SEBASTIAN SI ALEXANDRU!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Cami super somn ce-ai tras Suuuper!

poze

Mergi la inceput

Arieeeelllllll? Incepi sa ma ingrijorezi Sau esti in camara ? Ia sa vad eu...Arieeeeellllll?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

MIHUTzA vad ca Andra e printre cele mai zburdalnice fetite, bravo!!
kya ce super vestea cu apartamentul, suna perfect, felicitari!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

neatza...iepurasu meu a racit ; ca si la clau, nu are febra dar fornaie de nu poate sa respire, dupa tura de urlet de azi noapte si aspirat a mai urmat o tura dimineata cu urlete de ziceai ca o taie; in nasuc nu se vede nimic dar se aude din sinus cum e plina de mucisori si fornaie i-am dat iar cu spray cu apa de mare, am aspirat dar aproape degeaba; ii dau sa pape, daca o vrea si ies cu ea la farmacie sa vedem ce luam; aveti sugestii?
cami bine ca te-ai odihnit si tu
chiar asa : ariel, da un semn, sunteti bine?
merg sa fac fructele pana nu incepe sa urle iar si revin....poate aveti voi ceva rezolvari ptr mucisori din astia profunzi si incapatanati

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput