Puiuti de Randunici 2008!! (104)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

TREZIREAAAAAAAAAA

hai mai dragutelelor, chiar dormiti? nimeni pe aici? calc singura ?
intrebare: ati dat la puiuti pana acum ananas? mi-a zis pediatrul sa ii dau si sunt in dubiu cum sa i-l "administrez" ; probabil o sa incerc sa il storc; dar poate aveti voi si alte solutii

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui lianam

TREZIREAAAAAAAAAA

hai mai dragutelelor, chiar dormiti? nimeni pe aici? calc singura ?
intrebare: ati dat la puiuti pana acum ananas? mi-a zis pediatrul sa ii dau si sunt in dubiu cum sa i-l "administrez" ; probabil o sa incerc sa il storc; dar poate aveti voi si alte solutii

uite ca asta mi-a scapat...i-am dat pana acum si prune si struguri si mango dar ananas nu...de ce ti-a recomandat, pt ca in felul acesta va manca mai bine sau pt ca are el calitati nutritive deosebite? Nu intra cumva la categoria citrice acide alaturi de portocala si mandarina?

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

si cum adica ma Liana "calci singura"? eu sunt nimeni?

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

mimo care costumas? ala verde? ca nu stiu de care zici ala verde tot de la z l-am luat (pantalon cu hanorac si bluzita aveau si pe albastru); daca de asta zici, am dat cu tot cu caciula in jur de 110 ron, nu mai stiu exact; si sa stii ca si eu m-am mirat ca au preturi bunicele; eu i-am luat mai mereu de la ei, ca asa cum spui si tu, mi-a placut calitatea.
taaaareeeeee teodora cu raspunsul ei; mai, istete teodorele astea, asa-i?

Mergi la inceput

nu intreb de un costumas din poze, ci in general, daca i-ai cumparat pt iarna asta un costum gros din ala intreg,salopeta cu pantalon, botosi, gluga...de purtat pe frig mare...intelegi? Si daca da, cat ai dat pe el?

poze

Mergi la inceput

hai ma mimo ca nu aparuse mesajul tau pe firmament cand scriam eu la al meu am vazut ca nu mai apare nici o ciripeala si am crezut ca ai capitulat si tu

Mergi la inceput

eu cred ca nici Kyanu doarme, si mai cred ca e ascunsa dupa canapea...si si...mai cred ca citeste...si si si cred ca nu vrea sa vorbeasca cu noi

poze

Mergi la inceput

hai ca te intelegi cu mine mimo
si nici n-am baut ....probabil trebuie

nu i-am luat, ca a primit 2 salopete cu totul + hainute cu gluguta la ele, si mai avea 2 salopete grosute care abia acum ii sunt bune; dar trebuie sa ii mai iau o hainuta ca mai am niste chestii de asortat , si caciulite, si ghetute .... nu am fost deloc in mall dr taberei si vitan; deobicei de pe acolo ii cumpar.....te-am lamuriiiiiiit beton, cred

Mergi la inceput

Buuun...sa nu uit sa spun La multi ani bebeilor nascuti intr-un 30 sa fiti sanatosi si cuminti!
Arielsper ca sunteti ok, ca v-ati linistit si ca va odihniti ceea ce e bine Nu cumva sa apari mai tarziu cu vreo versiune originala , arielistica, a realitatii Auzi , nu cumva Ariel vine de la " aaaaa real?" sau "unreal"...sau arial...Doamne ce complicat!
Ursuleatamaine iti expira invoirea! Bafta!
Si acum Liana, chiar te las sa calci singura

poze

Mergi la inceput

aaaaaaa, asa faci kya? pai nu ne mai iubesti?

Mergi la inceput