Puiuti de Randunici 2008!! (104)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ce frumos papa mateiul de vali!
nicoleta eu nu am steamer, am sita care se pune pe o cratica cu apa, si-s multumita de ea asa cum e..
cristina ce ma bucur sa te vad!..mai pove despre voi! cum merge diversificarea?
Uite-o si pe Tea la colt de pat in fund, bravo!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ralucaspm, iti multumesc mult ca ai tot intrebat de noi. Iulia e bine, creste incet (pt ca e o mofturoasa), achizitiile ei sunt, normal, mai tardive dar e o fetita minunata.
P. S. Aici nu mai scriu nu "mai rar" ci deloc. Mai rar, foarte rar, doar citesc.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

tea frumusica...manca-o-ar mama cum sta ea in fundulet, si ce loz eee !!! si am vazut si dintisori de iepuras (si eu am chinuit-o nitel pe teo sa ii fac poza )

cleme si teo tot 7 kg are si 68 cm ! brava ca ati scapat si voi de vaccin ei si ce daca a auzit tot blocul, odata face omu' vaccin de 6 luni

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Stela Tea dintoasa si care sta in fundic!
Am vazut in pozele voastre caruselul de la Fisher Price. La tine pare ca sta foarte fest pe patut. Parca spuneai o data de mult, ca i-a facut Geo ceva ca sa stea mai bine, nu?
Al meu sta cam ciudat, plus ca nu mai are baterii. Azi-noapte cand maraia fata, ca scapase suzeta, m-am dus repede la ea sa nu se trezeasca, si mi-a intrat o antena d-aia nenorocita in frunte, de mi-a facut un zbenghi. Cred ca-l arunc! O sa-i pastrez ursuletii sa se joace cu ei, si gata, scap de el. O sa-i iau unul d-ala cu cheita, sa tragi de sfoara si sa cante, fara baterii.

Cleme bravo pentru vaccin si pentru kg fotomodelului
Eu m-am hotarat sa fac vaccinul antigripal, asa ca peste 2 saptamani cand vine pediatra sa-mi intepe fata, ma intep si eu, sa nu sufere singura mititica

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Stela de ce nu incerci sa-i dai cereale cu apa daca zici ca pe cele cu lapte praf le refuza? Poate asa nu mai face figuri
Kya eu nu mai vreau sa aud de intepaturi, la cat a urlat azi nu-mi mai tb pana la un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleme

Stela de ce nu incerci sa-i dai cereale cu apa daca zici ca pe cele cu lapte praf le refuza? Poate asa nu mai face figuri

mami de diana andreea - 18 martie '08

Exact asta vroiam sa spun si eu, dar uitasem sa scriu si trebuia sa editez. Incearca si asa, poate merge.

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

pt aprecierile facute la adresa soferului pleoscaitor si chiuitor, manca-l-ar mama pe el
Si mai fetelor, filmuletul cu mancarea l-am pus pt noul lui obicei minunat , pleoscaitul si nu pentru a va arata ce bine papa el fructe cu branza...ca asta stiati,300g am zis...Acum intelegeti de ce ziceam zilele trecute ca-s ingrijorata ca nu mai mananca bine nici fructele, nu? (cand ii pusesem banana )ma rog...
Am vazut si eu niste domnisoare:
Teo Duracellcare e super scumpa cu geaca ei galbena , mama-mama! Si cum are hainute ca ale lui Vladutz, mai pantaloni din aia si bluzita avem si noi...iar cu invitatia la masa, ok Sa vina acum cat papa putin si ieftin...nu mai tarziu la caviar
Teacum sta ea prabusita acolo, sprijinita...e mortala Si ce dintisori
Sanziin patutul ei nou , ridicata in patru labe si avantata
F frumoase domnisoare, si mamele sunt una si una dar sa stiti ca eu m-am decis sa-mi asum riscul si sa spun adevarul: toate seamana ca tatii Acum, pe tati de Duracell nu l-am vazut dar cu mami nu mi se pare ca seamana asa ca....
Si intre atatea domnisoare, am vazut si un cavaler serios si vanjos Mateias grasanas Cu el e f complicat, ca atunci cand il vad langa mami mi se pare ca e leit mami dar cand il vad langa tati e leit tati Mai cuget si cand ma hotarasc zic N-am reusit sa vad si trupa lui Somleac ca atat am norma , 4/zi Dar nu uit maine, sunt pe lista de "to do"
In rest, am citit asa
Kyasa fie intr-un ceas bun vestea cu casa si sa devina realitate cat mai curand
Roxanan-am memorat toata lista de preturi de la HB iti dai seama...stiu cat costa premergatoarele si costumul de iarna ...ca veni vorba, voi cat ati dat pe un costumas din ala intreg de iarna pt copilasi? Ca mie tot nu-mi vine sa cred ca aia nu mi-a facturat doua Oricum am vazut numai dupa ce am iesit din magazin asa ca...
Clemefetitele nu papa asa mult , ele sunt mai finute ....spune-ne si noua, ai dus fata la coafor si manechiura sau nu?tztz
Stelaai fost urmarita, na! Ca sa vezi cum au unii vedere la bulevard! Chiar Kyaunde te vei muta?
Gecko bad girl...nu ne-ai spus nimic niciodata despre faptul ca in noaptea nuntii ai avut o fetita si apoi pe Patrick Ce m-am distrat Zi acum, inveti sau te mai gasesc maine dimineata in vizita pe la cine stie ce subiect? Picnic ai?! tztztz
Pup onorata audienta si mai stau prin preajma un pic ...

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

cand sa spun ca-i liniste pe crenguta, hop mimo ! pai sa stii mimo ca si eu cred ca seamana teo cu ta-su, desi acum ca a mai crescut, are momente cand imi pare ca are trasaturile mele...sunt confuza inca ...e copil cameleon terorista mea eee, ce ne nimerim noi la hainute (probabil pe vladutzu stau cum trebuie hainutele, ca teo zici ca e "de dupa blocuri" - na, ideea lu' ta-su, sa nu-i ramana repede mici; cred ca vrea macar acu sa detina controlul la cumparat haine, ca mai tarziu.... no chance )

ariel sunteti bine?

LA MULTE LUNI pentru Sebaceu sa cresti mare, sanatos si sa n-o superi pe mami! tuchi

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

ehehe Liana , eu la cumparaturi am fost fara Vladutz si am zis sa le iau mari, adica pt 12 luni , ca sa il incapa toata iarna ...pai nu? Si cand am ajuns acasa, supliza! Ii sunt f bune, deci Mos Craciun anul acesta o sa-i aduca tot hainute ca sigur astea nu-l vor mai incapea si ..ce stie el? Eu am ramas surprinsa de preturile mai mult decat decente de la z la unele articole ...pantalonii si tricourile le-am luat cu 19 pana la 25 de lei...numai pijamalele (asa zisele pijamale) le-am luat cu 40...Zic decente in ideea ca sunt de o calitate mai buna si apuca sa le imbrace pana ii raman mici...ca am luat si mai ieftine asta iarna din Titan si la primul spalat s-au scamosat, s-au descusut sau s-au decolorat...cred ca erau de unica folosinta Si ce-am luat pe mere am dat pe pere, halal negustor ...Caciulita e mare pentru ca el are caputul mic si pentru ca nu aveau alta masura si m-am gandit sa-i fac o gaica ...oi vedea, ca tare mi-a placut Dar ia zii, cat ai dat pe costumas gros? Ai luat? Ca uite din asta la Z nu aveau

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Perla de Teodora mare ..cica i-a intrebat la scoala un prof ce alt motiv au oamenii sa faca dragoste in afara de reproducere? Si ea a raspuns: niciunul, doar ca fac nenumarate incercari de reproducere adica, va dati seama ce tare radea ea de gluma buna pe care a facut-o si nici prin cap sa nu va treaca cumva ca a raspuns asa din inocenta

poze

Mergi la inceput