Puiuti de Randunici 2008!! (104)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C
Am mai pus poze noi..
http://good-times.webshots.com/album/566893775YyQkSy
Valentina si Matei (10.04.2008)

mai ce matei frumusel si papacios !

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Valentina, ce dragut e Matei al tau (chiar, cati Matei sunt pe crengua?)! Avem si noi bluza de la tex, si a voastra e tot pentru un an?

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Nicoleta - am modelul asta de care sunt foarte multumita.

Nu mai apuc sa va ajung din urma. Am lipsit ca am avut ceva neintelegeri cu Vladut pe care sper ca le-am rezolvat si ca suntem pe drumul cel bun. Probabil ca voi renunta la cresa ca m-am saturat de virozele lor. Daria e mai tot timpul cu nasucul infundat si nu mai pot s-o vad asa chinuita. Dar imi pare rau si de Vladut, ca lui chiar ii place acolo. In rest suntem bine, Daria ar sta numai in 4 labe, e incantata de noua achizitie. Vladut o distreaza de minune asa ca nu am nevoie de jumpere, centre de activitate. Cand is astia amandoi ti-i mai mare dragul sa-i privesti

Ariel - sanatate lui Teo!

Poate mai intru in curand, dar daca renunt la cresa deja si vad ce vremuri mai asteapta!

si ne mai auzim.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cristina, iti multumesc pentru raspuns.

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Am rvnit!
cami,si bubu ca si Tea,frichiniti azi noapte?
liana,bv pt duracelul iaurtzit..eu nu ma grabesc cu iaurtul ca abia am inceput diversificarea.Azi a mancat mai binisor vreo 80ml piure,ea mananca pana la urma,cu chiu cu vai ceva piure,numa ca se frichineste rau si nu vrea sa stea.
Wau,ce leutza am vazut!Iar tu esti o draguta!Ce haioasa e suzetata pe canapea la colt...parca se vede ca e pedepsita si se cheama duracell...asa-i mai fac si eu Teodorei mele,dar in leagan,ca nu sta in fundutz.Sa va arat mai tarziu cum sta ea in fundutz.
kya,sa va fie de bine vestea!Am vazut-o pe sanziana in patutul cel alb...da' precoca tare si ea!Vezi,sa pui aparatorile lungi ca o sa-si faca,,cucui.Si eu ezitam sa-i pun,pt a nu-i bloca vederea,dar e mai bine acum,ca-si face de lucru,cand isi face,nemaivazandu-ne.
tuchi

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Stela Sanziana e ca si pana acum. Cel putin nu e mai rau. Dar tot mucioasa
Offf, cat mai patimiti si voi cu dintisorii... Si cum mai, refuza laptele praf. Poate nu-i place felul ala, sau nu stiu... Nasol, oricum.
Bafta la vaccin.

Vali v-am admirat pozele!

Nicoleta eu nu am steamer, am o sita pe care o pun intr-o oala pe aragaz.

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

In sfarsit,am reusit!!

Iete cum sta Tea in fundutz

Stela,
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Mama Mimo cum mananca Vladut! Cand va face si Diana asa voi da petrecere
Kya Sanziana e frumusica foc si cum sta ea acolo cumintica in patutsi sanatate multa
Stela nasol cu Tea, off ce te mai chinui cu ea. Pana la urma poate se hotaraste sa pape laptele praf, daca nu mai ai deloc ce o sa faca?
La noi a fost pediatra si avem 7 kg (in sfarsit) si 68 cm. Am urlat la vaccin de ne-a auzit juma' de bloc dar acum, pana la un an, stam linistiti.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Stela Sanziana e ca si pana acum. Cel putin nu e mai rau. Dar tot mucioasa
Offf, cat mai patimiti si voi cu dintisorii... Si cum mai, refuza laptele praf. Poate nu-i place felul ala, sau nu stiu... Nasol, oricum.
Bafta la vaccin.

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Sanziana mucioasa.
Si uite asa,alta belea,nu vrea praf,daca nu e tzatzi.I-am luat initial humana si nu a vrut,aseara am luat nan,dupa ce a varsat zdravan de la humana bauta fortat.Am luat nan in speranta ca nu-i placea humana,ca era cam gras,dar tot nu vrea.Of,greu ne vom chinui cu intarcarea.
Acum a tras putin din tzatzi ce-a gasit,cereale nu a vrut ca a dat de gustul nanului,dar cand le faeam cu laptele meu le vroia,si i-am dat nurofen,poate ne-o lasa sa dormim,dintzoasa...

Stela,

Mergi la inceput

cleme,bv ca ati scapat de vaccin!

Stela,

Mergi la inceput