Puiuti de Randunici 2008!! (104)
Raspunsuri - Pagina 2
mimonix spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gecko
![]() ![]() ![]() intreaba sotul de cate zile nu ati mai hranit copilul? SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!! ![]() ![]() |
lasa ca filmez eu si cum mananca legumele sa vezi cum intreaba: dar copilul asta mananca ceva vreodata?

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
lianam spune:
bre mimo, ce pusesi in piureul ala de plescaie si halpaie baiatu cu asa naduf
? sclifosita mea nu mananca atat intr-o luna; ia sa ti-o plasez eu si pe duracell la masa de pranz , ca de transport nu imi fac grija, o aduce vladutzu cu masina![]()
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
cami33 spune:
Bestial Vladutzu

Mai, dar ce cumintel sta la masa, al meu era cu mainile pana la cot in castron daca il prindea asa aproape
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
POZE NOI
pozici
amira_roxana spune:

ce tare e vladut! si ce masina are, s-a scos duracell!
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_
Doar dupa ce pierzi totul, esti liber sa faci ce vrei!
clauclau spune:
Mimoooo, ce tare!!! MAre mancacios ai tu acolo si mai este si sofer bun, am vazut eu cum a luat coltul, a calculat bine baiatul! Uite ca a inceput usor, usor si Rebe sa manevreze masinuta ca i-am povestit de Vladutzu si a zis ca nu e nici ea mai prejos!
Pup voinicelu tau!

POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
luny spune:
moaaamaaaa, ce fel papa Vladutul!! i-am aratat lu' Mufa,sa ia lectii!
misto si chiuiala, si al meu face asa cand e entuziasmat!![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ralucaspm spune:
Lianam, incantati de cunostinta si noi 
Raluca
Georgios (13.03.2008) si
Ioanna (5.07.2006)
mstela spune:
Naseara...dau drumul la msjul salvat de ceva timp si fug la bitza.
La noi apare fff curand al 3lea dintzos si din cauza asta am
avut o noapte nasoala rau.
Plus ca nu mai am lapte de ajuns
fiindca nu se mai umplu sanii si ii e foame continuu,dar nu vrea praf.Mai bine trage de tzatzi,decat sa inghita praf..
I-am luat acum nan si nu vrea nici din asta.Am incercat sa i-l dau pe nemancate,dar nu vrea nici asa.Prefera sa planga de foame si sa traga plangand de tzatzi...nu stiu cum o sa o determin sa bea praf..

sovi,eu nu-i pun in piure lapte,ca ea nu suporta de nicio
culoare gustul de praf,si mananca ceva piure,dar greu,fiindca nu are stare.Am vazut Sashosul ce nu mai are nici el stare
...Din ce in ce mai dragutz
...are cu cine semana.Dar cat de cald e la voi de stati in maieu?La Tea e problema cu manecile ca drept in piure aterizeaza.
Ce cub-jucarie e acela din poza?
kya,e mai bine Sanzi?Ne-ai urmarit aseara??
Ca sa pot intra la farmacia donna de la acr si apoi sa ajung in parc,a trebuit sa ajung la fainari la prima trecere de pietoni.
Dar nu-i bai,s-a mai plimbat si ea.Deci voi,vis a vis de callas stati,aa??chiar pe calea mosilor?
somleac
am vazut dragii trupeti
mimo,sper ca ai avut o stare mai buna azi...probabil dintii
sunt,ca si Tea la fel ma zapaceste si am vazut si eu niste bubite rare pe pieptul Teodorei dar imi par ca fiind de la atatea haine,nu m-am ingrijorat inca..
LMA Biencutza de pucca!bv pt vaccin!Am si eu emotii pt joi!
LMA BBILOR ANIVERSATI AZI!
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
VALENTINA C spune:
Salutare!!!Vad ca sunteti in forma si ma bucur!
Azi am stat afara vreo 2 ore jumatate, am profitat de timpul frumos.
L-am admirat pe Teo von Titan...mai, ce baiat mare e el...maine poimaine iti aduce acasa o Laura...
Cuscra, salutari Biancai De la Matei..
Am mai pus poze noi..
http://good-times.webshots.com/album/566893775YyQkSy
Valentina si Matei (10.04.2008)
Nicoleta spune:
Luny, Simo, multumesc pentru raspunsuri despre diversificare, cand va veni vremea mai intreb, poate mai capat vreo informatie, doua...
Simo, nu ma grabesc cu diversificarea :). Sper numai sa ma tina laptaria pana atunci... Ca sunt cam obosita, Stefan inca nu merge la gradi, si dupa ce va incepe il iau la pranz... usor nu va fi ;). Si nici nu este.
Va pup pe toate.
Si intreb iar, ce fel de steamere aveti si sunt bune?
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)