Viata in Germania (53)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha-germ
Buna fetele!va anunt si aici , ca am tot scris pe acest forum, cazul lui Robert s-a rezolvat, a fost operat luni 1 dec 2008, operatie reusita , a durat 3.30 ore...cu totii am avut emotii sa reuseasca operatia, si acum este deja ape camera, a scapat de intensiva. Mirarea doct au fost, ca pe cele 4 defecte de la inima, 2 din greseala doct romani, avea firele care trebuiau scoase in Ro, lipite de inima si la un capat legate de stern. Bine ca ajuns aici, si a scapat de operatii, nu va mai trebui operat niciodata, are o valva noua. Cei din Ro vroiau sa-l opereze din 7 in 7 ani...acum are alta sansa. va pup si va mai tin la curent cu starea lui.miki-mami de trei muschetari!
Misha cu ce vesti bune vii. Ma bucur tare mult pt sansa micutului. Sanatate multa! Si imbratisari mamei cred ca e terimnata dupa asa o experienta.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

Da mama e fosrte terminata si nici forte nu prea mai are, insa se bucura ca a fost o sansa pt micutz aici, si incet incet o sa-si revina. a slabit si ea foarte mult, nu a dormit nopti intregi, si va dati seama cam cum arata un om foarte obosit.
Poate incet acasa isi va reveni..

miki-mami de trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osolita spune:

Vikinga, eu n-am avut nici o experienta de schimbat avionul si facut din nou check-in dar am inteles ca sunt unele low-costuri care practica asta pentru ca ies mai ieftin.
Banuiesc ca-ti faci putin griji pentru tatal tau insa s-o gasi vreun roman din tot avionul care sa-l indrume spre Exit si eventaul biroul de check-in, iar de acolo o sa gaseasca poarta la care se imbarca asa cum o gaseaste si la Bucuresti.
Zbor usor tatalui tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Da Osolita asa e, imi fac ceva griji. Cu avionul a mai fost el, si cu schimburi intotdeauna ca nu exista zbor direct bucuresti-hamburg si se descurca excelent chit ca nu vb germana ori engleza, el e tipul ala de da din miini, imposibil sa-l treci cu vederea:)) Ce nebunie cind mi-a adus ditamai ciinele din ro aici, ca intirzia la sosire si a crezut ca i l-au pierdut la schimb in amsterdam, hahah a ridicat tot aeroportul in picioare, insa treaba asta cu bagajele ma incurca un picut. Problema e ca scrie pe site-ul lor asa de succint, in exact 3 vorbe, asa o chestie destul de neobisnuita, de ma intrebam ca poate nu am inteles bine. Ziceam sa va intreb si pe voi, uite tu zici ca ai mai auzit de treaba asta. Merci.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

vik,
eu am experienta cu Germanwings,dar nu am cum sa te ajut :(pt ca n-am avut niciodata zboruri cu oprire.Chiar mama pleaca joi cu ei din Stuttgart.Cred ca cel mai bine este sa dai un telefon la ei(gasesti nr pe site-ul lor)si sa-i intrebi exact ce trebuie sa faca tatal tau ca sa nu ai surprize.Calatorie fara peripetii!

Alina,multumesc pt urarile de Mos(adica de ziua mea)

Sarbatori frumoase tuturor!

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Misha ,felicitari pt micut!
Sa-i dea Dumnezeu sanatate in continuare si sa se refaca dupa operatie!

Fetele,am aflat in dimineata asta ca in august 2009,vine barza pe la noi...

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

WOW!Felicitari ,Alina!!!Ma bucur pt voi!Sarcina usoara!

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Alina, felicitari si o sarcina usoara! Frumos cadou de sarbatori, vestea asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liutzica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina

Misha ,felicitari pt micut!
Sa-i dea Dumnezeu sanatate in continuare si sa se refaca dupa operatie!

Fetele,am aflat in dimineata asta ca in august 2009,vine barza pe la noi...

Alina

felicitari Alina pentru bebe. Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos, frumos si cuminte!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Ai dreptate, e cam scumput dar nici sa imi iau un ciut de la Real sau Rewe nu am vrut :) .Sarbatoarea asta e cea mai importanta pt mine si bradul e piesa centrala, nu se putea sa fie mai putin decat extraordinar :).Totul trebuie sa fie frumos, pana la hartia de impachetat :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Noi avem o pepiniera de brazi, unde mergem an de an si alegem bradul, cam cu 2 saptamai inainte, si in 22 mergem si ni-l taie cu drujba, il pune in stativ, si-l ducem acasa. Noi impodobim bradul doar in Ajunul Craciunului, si anume seara cind copiii sunt la mesa de Craciun pt. copii, asa ca atunci cind ajung acasa, a fost "Mosu" si a adus bradul si toate cadourile.
Voi puneti bradul in casa deja mai devreme??

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput