Viata in Germania (53)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui vikinga

Buna fetelor, de mult nu am mai dat pe aici. Ce mai faceti? Toata lumea pregatita pentru sarbatori:)?
Am si eu o intrebare, poate careva a mai zburat cu germanwings si stie.
E vorba de zborul baneasa-hamburg cu schimbare in stuttgart. Biletul l-am luat online si acolo scrie ca la schimb in Stuttgart tre sa-si ia lumea bagajul si sa-l duca unde trebe cu minuta proprie, treaba nemaiauzita de mine pina acum. Are careva experiente cu vreun zbor cu schimbare cu germanwings? Cum tata nu vb germana ar trebui sa stie dinainte cum stau lucrurile, ca e clar ca nu tre sa mearga la schimb spre transit ci spre exit sa-si ia bagajul si probabil sa se imbarce iar ca si cum ar zbura din stuttgart. Nu are cam mult la schimb, vreo ora jumate, de aia speram ca poate totusi e o altfel de organizare ca sa le fie oamenilor mai simplu. Si poate aflu ceva si de la voi.
Un decembrie frumos si cald alaturi de cei dragi

Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Noi am zburat cu Germanwings de la Stuttgart la Timisoara, cu escala la Bucuresti si ne-a facut check-in la bagaje de la Stuttgart, asa ca la Bucuresti nu am fost nevoiti sa ridicam bagajele si sa le check-in din nou, tre sa spuna tatal tau eventual deja in Romania la check-in ca numai tranziteaza Stuttgart, ca sa ii faca ei bagajele.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Felicitari Alina!!!Sarcina usoara si un copilas sanatos va doresc. Printesa ta cred ca e tare incantata ca va deveni sorioara cea mare

Miki - multa sanatate in continuare micutului Robert si parintilor multa putere.

Sa auzim de bine,
Katink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Yasmine, da noi de obicei facem bradul dupa Thanksgiving dar asta era cand faceam de plastic, acum ca facem brad adevarat trebuie sa asteptam prima zi cand se vand brazi si aia am observat ca e in 6 decembrie.Asa vrem noi, asa e traditia :) , imi place sa am bradul cat mai mult, de obicei o luna.

E scump sa zbori cu GermanWings de la STR la Timisoara? Cum iei biletul pana la Buc. si de acolo inca unul la Timi sau ceri direct la Timi?
Cand am fost in RO am mers pana in Budapesta cu Germanwings si de acolo am luat o firma de microbuze(ii stiu de mult si mereu am venit cu ei de la Budapesta).

Alina, felicitari pt bebe!!Sarcina usoara!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

Felicitari Alina, sa ai un bebe sanatos si mancacios...asta da veste de Craciun.

Noi ne rugam sa fie totul ok cu Robert, cateva zile a afcut febra, a mai ramas limfa la inima si acum e ok...abia sapt viitoare il externeaza.

miki-mami de trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Sarum'na tuturor pt felicitari!

Katink ,fetita mea nu a fost prea incintata in prima faza,dimineata chiar a plins.Dar dupa scoala si-a revenit,e foarte vesela,a desenat deja un desen f interesant cu familia "largita"si vad ca incearca sa se gindeasca ce o sa faca ea cu bebe,ba ca ii citeste povesti,ba ca o sa fie atenta sa nu cada pe scari .
Aaaa,si neaparat sa il cheme "Tereza".

Fetele,in zona München stiu si eu un loc unde se pot lua brazi la alegere,direct din padure.Daca intereseaza pe cineva,ziceti si scriu imediat adresa,e in ziarul local si am auzit pe cineva care a luat de-acolo anii trecuti si cica is foarte frumosi.Noi o sa-l luam de la un magazin de plante din apropiere dar abia weekend-ul viitor,il facem pe 23 dec ,seara.
Blackpantero ,fain ca ati impodobit deja bradul,pe-aici majoritatea il fac cind incepe adventul.

Fetele,m-a luat depresia,cu plins ca o sa trebuiasca sa-mi mai neglijez copilul mare din cauza lui bebe.Il astept pe sot de la serviciu sa am la cine mai plinje...

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Alina felicitari si sarcina usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Yasmine, da noi de obicei facem bradul dupa Thanksgiving dar asta era cand faceam de plastic, acum ca facem brad adevarat trebuie sa asteptam prima zi cand se vand brazi si aia am observat ca e in 6 decembrie.Asa vrem noi, asa e traditia :) , imi place sa am bradul cat mai mult, de obicei o luna.

E scump sa zbori cu GermanWings de la STR la Timisoara? Cum iei biletul pana la Buc. si de acolo inca unul la Timi sau ceri direct la Timi?
Cand am fost in RO am mers pana in Budapesta cu Germanwings si de acolo am luat o firma de microbuze(ii stiu de mult si mereu am venit cu ei de la Budapesta).

Alina, felicitari pt bebe!!Sarcina usoara!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Noi am facut la Germanwings rezervarea direct pt stuttgart-timisoara, escala la bucuresti era inclusa, pt. ca nu avea zbor non-stop, nu stiu daca s-a mai schimbat acum. Dar am auzit ca BlueAir zboara de la stuttgart la arad, direct, si daca rezervi din timp sunt bilete foarte ieftine.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Alina felicitari si sarcina usoara cu bebe sanatos

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Felicitari Alina si sarcina usoara! Ce veste minunata acum de sarbatori! Pentru o mamica emotionata :

La multi ani Patrik! Cristina sa-ti traiasca baiatul de 5 anisori si sa va aduca numai bucurii!Va multumesc pt raspunsuri. Am sunat si se pare ca da, tre sa-si ia bagajul si pe urma se imbarca iar. Asta e. Sper sa nu fie aeroportul din Stuttgart prea mare.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Fetelor, aveti careva cumva acasa sistem de incalzire centrala pe baza de luft-warmepomp?

Mergi la inceput