Viata in Germania (53)
Raspunsuri - Pagina 17
blackpanterro spune:
2anke, am fost azi si am gasit un brad superb, nu albastru pt ca nu erau asa frumosi.
Am dat pe el 55 euro. Parcul era impartit in mai multe sectiuni, brazi mai uratei pana in 20 euro, brazi ok intre 20 si 50, brazi cu doua varfuri la care nu m-am uitat la pret ca nu m-a interesat(cine cumpara brazi cu 2 varfuri?!?), brazi foarte frumosi de la 50 euro in sus(cel mai scump, pe care l-am vazut eu, a fost 90 euro). Si mai erau brazi foarte mari pt magazine dar banuiesc ca nu te intereseaza aia.
Aproape de parc era si locul unde cresc brazii, plin de brazi frumosi foc, plini de crengi dar nu am avut voie sa taiem noi pt ca ploua tare.Si mi s-a spus ca in mod normal nu lasa lumea sa se bage acolo ca sa nu distruga bradutii mici, mici care cresc.
Deci faza cu sa iti tai singur bradul nu e adevarata din pacate.
Dar aveau brazi superbi in parcul unde erau deja taiati asa ca nu mi-a parut rau ca nu am intrat acolo unde cresc.
Poze cu bradul nostru aici
http://www.dropshots.com/adrianayampey#date/2008-12-06/21:54:36 parola e aidany627
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
2anke spune:
Mersi de informatii. Totusi mi se pare cam scumput, mai ales ca nu te lasa sa-l tai, plus se mai pune si drumul pana acolo. Si numai pentru o luna cat sta bradul impodobit.
Totusi ii f frumos bradul. Va doresc sa aveti multe cadouri sub el.
blackpanterro spune:
Ai dreptate, e cam scumput dar nici sa imi iau un ciut de la Real sau Rewe nu am vrut :) .Sarbatoarea asta e cea mai importanta pt mine si bradul e piesa centrala, nu se putea sa fie mai putin decat extraordinar :).Totul trebuie sa fie frumos, pana la hartia de impachetat :)
Nicoleta spune:
Servus.
Scuze ca dau buzna, dar as rea sa va intreb daca stiti ceva de aspiratorul Delphin, daca e bun etc... (stiu ca este nemtesc)
Azi vine un dealer sa ni-l prezinte, dar ar fi ok daca as putea afla pareri din partea utilizatorilor. Eu am un copil alergic la acarieni, a nevoie de un aspirator foarte bun. (Am mai vazut aspiratorul Rainbow.)
Va multumesc.
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
osolita spune:
Nicoleta, eu n-am auzit de acest asiprator dar am dat o cautare pe Google dupa el si am gasit o pagina pe care utilizatorii isi spuneau parerea despre el. Toti spuneau ca este foarte bun(erau unii care aveau si diverse alergii) dar ca e scump.
Nicoleta spune:
Osolita, spuneau si cat este? La 2.30 vine tipul, sa ne pregatim psihic... Imi poti da si linkul? Sotul meu stie ceva germana, sa-i dau lui sa citeasca... Rainbow este 2200 de euro, varianta pe care am vrea-o noi. Multumesc.
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
osolita spune:
Nu scrie nicaieri cat costa, din cate am inteles din ce scriau posesorii, ar trebui sa fie in jur de 2000 euro numai ca preturile gasite de mine sunt in marci (in marci era in jur de 4000) numai ca s-ar putea ca intre timp sa mai fi crescut ca au scos noi modele mai performante.
Asta e site-ul firmei, iti dau linkul la varianta in engleza:
http://www.delphin-proair.de/index-e.html
In ceea ce-i priveste pe posesori, uite de ex. unul din linkuri( jos gasesti comentarii):
http://www.testberichte.de/test/produkt_tests_delphin_dp_2002_p19269.html
misha-germ spune:
Robert este bine dupa operatia grea pe cord, se simte bine si sa speram ca sap asta ii va da drumul acasa. Acest spital este cel mai bun centru de copii din Germania, si daca auziti cazuri din Ro, care vor sa vina aici, ma puteti contacta pe mine, noi ne oferim sa-i ajutam pe acei copii care au nevoie de o operatie, si de care viata depinde numai de un transplant sau o op foarte grea.
miki-mami de trei muschetari!
blackpanterro spune:
Felicitari pt Robert!! Ma bucur ca totul e bine si va fi sanatos de acum incolo.
vikinga spune:
Buna fetelor, de mult nu am mai dat pe aici. Ce mai faceti? Toata lumea pregatita pentru sarbatori:)?Am si eu o intrebare, poate careva a mai zburat cu germanwings si stie.E vorba de zborul baneasa-hamburg cu schimbare in stuttgart. Biletul l-am luat online si acolo scrie ca la schimb in Stuttgart tre sa-si ia lumea bagajul si sa-l duca unde trebe cu minuta proprie, treaba nemaiauzita de mine pina acum. Are careva experiente cu vreun zbor cu schimbare cu germanwings? Cum tata nu vb germana ar trebui sa stie dinainte cum stau lucrurile, ca e clar ca nu tre sa mearga la schimb spre transit ci spre exit sa-si ia bagajul si probabil sa se imbarce iar ca si cum ar zbura din stuttgart. Nu are cam mult la schimb, vreo ora jumate, de aia speram ca poate totusi e o altfel de organizare ca sa le fie oamenilor mai simplu. Si poate aflu ceva si de la voi.Un decembrie frumos si cald alaturi de cei dragiVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo