Viata in Germania (53)
Raspunsuri - Pagina 16
puiul11 spune:
La noi ieri a fost o vreme naspa, pana dupaamiaza a viscolit continuu, dar de pus pe jos nu a reusit, apoi pana seara tarziu a tinut-o cu ploaie. Speram azi o zi mai frumoasa, inca nu am iesit afara.
O zi frumoasa va doresc.
maraki spune:
buna dimineata,
Amonar, la mine s.a anuntat zapada Inca nu a nins.....dar mie nu-mi place ca trebuie sa curat masina
Alina, pe 6 vine Mos Nicolae la Pep, noi ne ducem ca este primul an cand vede Angelo
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Alina spune:
Monica ,cred ca in toate centrele vine Nikolaus,am vazut afise ieri si la Riem .
Luni am fost ia ginecoloaga mea si pe Leopoldstrasse traversa un Nikolaus nu stiu ce facea pe-acolo.
La noi vine Mos Nicu'in persoana doar la scoala si fara persoana,doar in papuci,acasa,miine noapte.Pe 6 dec mai vine si la centrul de balet unde merge fiica-mea si dupa aceea ajungem pe la Kibek si pe la Ikea din Taufkirchen unde tare ma indoiesc ca nu este vreun Nikolaus .
Eu am computerul defect,se blocheaza cind intru pe internet dar sper sa apuc sa trimit mesajul asta...
"La multi ani!"Andreilor si Andreelor pt ziua onomastica trecuta(Helbi,Andreia )si cu anticipatie,"La multi ani!"Nicoletelor si Nicusorilor("Zuzu").
Ar fi fain sa si pe-aici.
Distractie frumoasa si Mosu'Nicolae sa va aduca tot ce v-ati dorit!
Alina
helbi spune:
Alina, merci mult!
La noi a fost mizerabil ieri (lapovita, umed si frig) si azi e la fel. In plus, azi si aluneca rau
blackpanterro spune:
La noi e frig si vantul iti taie fata, foarte nasol.
Am primit o adresa azi pt un parc de braduti ce apartine unei familii din Adelberg. Noi mergem acolo azi desi deschid in 6, i-am sunat si au fost ok sa mergem azi
Adresa aici
http://www.mittelmuehle-adelberg.de/kontakt.htm
E pt fetele care locuiesc in zona Stuttgart.Pt noi e la 50 minute de condus.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
maraki spune:
Atunci sa spun si eu: La multi ani Andreelor si Andreilor
Alina, aseara eram si noi la Riem Am fost sa iau salariul ca lucrez in Calabrone rest. italian.Am stat pe la magazine pana la 20.00 si culmea: m-a auzit vorbind romaneste o tipa si m-a intrebat daca sant romanca. Din vorba in vorba, sa aflu ca este o mamica de pe forum, era amarata cu fetita ei de 3 ani, venise in Germania pt a treia operatie de inima a copilului Au fost si la umanitare pe DC, mi s.a parut cunoscut numele fetitei: Bella
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
2anke spune:
blackpanterro ati gasit bradut sa va placa? La ce preturi sunt brazii in astfel de parcuri?
blackpanterro spune:
Din pacate nu am ajuns la timp, am fost blocati intr-un trafic de 4 km pe 8. Ma enerveaza la culme autostrada asta, e mereu bara la bara.
O sa mergem sambata dimineata si iti zic cum e. Din cate am vb la telefon cu proprietarul, preturile variaza in functie de marime, felul bradului si frumusete.
Eu vreau din ala albastru care nu se scutura(nu ii mai stiu denumirea) si numai aici am vazut ca au.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
misha-germ spune:
Buna fetele!
va anunt si aici , ca am tot scris pe acest forum, cazul lui Robert s-a rezolvat, a fost operat luni 1 dec 2008, operatie reusita , a durat 3.30 ore...cu totii am avut emotii sa reuseasca operatia, si acum este deja ape camera, a scapat de intensiva.
Mirarea doct au fost, ca pe cele 4 defecte de la inima, 2 din greseala doct romani, avea firele care trebuiau scoase in Ro, lipite de inima si la un capat legate de stern. Bine ca ajuns aici, si a scapat de operatii, nu va mai trebui operat niciodata, are o valva noua. Cei din Ro vroiau sa-l opereze din 7 in 7 ani...acum are alta sansa.
va pup si va mai tin la curent cu starea lui.
miki-mami de trei muschetari!
Amonar spune:
Ma bucur Misha pt acel baietel! Nu am urmarit cazul lui dar dupa cum spui tu va fi un copil sanatos care va trai, da? Felicitari!