Viata in Germania (53)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Fetelor, ati avut cumva experienta in Germania cu laparoscopia? Ma puteti informa ce si cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sfarsitoarea spune:

Liutzica, ce cauti tu se cheama "Spielgruppe". Nu stiu in ce zona a Frankfurtului locuiesti ca sa stiu daca in preajma exista un "Mutterzentrum" poate incerci sa dai o cautare pe google. Eu cu fata mea cand era mica (pana in 3 ani) ma duceam la Schirn Musikschule la o grupa de "cantare" pentru "Eltern und Kinder" o data pe saptamana. Si mai era inscrisa intr-un Turnverein la grupa mica.
Poate incerci sa activezi PM-ul , este mai usor in caz ca mai ai intrebari.
Multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amonar

Fetelor, ati avut cumva experienta in Germania cu laparoscopia? Ma puteti informa ce si cum?

"Operatia" se face ambulant, cu anestezie globala. Se fac 2-3 incizii de aproximativ 1 cm prin care se introduc instrumentele. Alte detalii depind si de tipul exact de operatie. Oricum inainte de operatie o sa-ti explice exact ce se intimpla.
Dupa operatie tb sa mergi la control (la doctorul de familie) sa-ti verifice si sa-ti scoata firele.
PS. Parca ai mai intrebat ceva asemanator cu 1-2 ani in urma. Tu erai sau te confund?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Fetelor, cine imi spune si mie cum se procedeaza aici cu o procura?

Vreau sa-i fac o procura mamei mele si n-as vrea sa mai mergem pana la ambasada la Berlin, pot sa o fac la un notar aici in zona?
Cum se procedeaza? O fac aici in germana si apoi o trimit la tradus in Romania? Unde poate fi tradusa, numai in Bucuresti?

Multumesc.

Mergi la inceput

Si cam cat costa?

Mergi la inceput

Mersi Cristina. Da, eu am intrebat anul trecut dar era in legatura cu un chiuretaj. Pe ala l-am facut, dar se pare ca problemele nu au disparut. Acum se pune problema de o laparoscopie. Nu ma prea incanta interventile astea si de aceea doresc sa stiu cum a decurs la alte persoane. Mi-e groaza de taieturi,ace si alte chestii. Inca nu sunt hotarata daca o voi face. Dar ma bucur ca m-ai informat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiul11 spune:

Sotul meu a facut acum 3 saptamanii o procura la un notar a platit in jur de 12 euro si textul a fost scris si in germana si in romaneste. Noi am folosit-o la niste acte la primarie in RO si a fost valabila.

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui puiul11

Sotul meu a facut acum 3 saptamanii o procura la un notar a platit in jur de 12 euro si textul a fost scris si in germana si in romaneste. Noi am folosit-o la niste acte la primarie in RO si a fost valabila.

Multumesc mult, deci textul se face si in romaneste, asta-i bine ca nu mai trebuie tradusa in Romania.

Inca o data multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liutzica spune:

Citat:
citat din mesajul lui sfarsitoarea

Liutzica, ce cauti tu se cheama "Spielgruppe". Nu stiu in ce zona a Frankfurtului locuiesti ca sa stiu daca in preajma exista un "Mutterzentrum" poate incerci sa dai o cautare pe google. Eu cu fata mea cand era mica (pana in 3 ani) ma duceam la Schirn Musikschule la o grupa de "cantare" pentru "Eltern und Kinder" o data pe saptamana. Si mai era inscrisa intr-un Turnverein la grupa mica.
Poate incerci sa activezi PM-ul , este mai usor in caz ca mai ai intrebari.
Multa sanatate

Multumesc !multumesc!

Si scuze ca vin cu multumiri asa de tarziu...
O sa caut pe net acum sa vad ce gasesc prin zona.

Trebuie sa fac ceva sa se activeze PM? (am primit mai demult pm de aici...)

Mergi la inceput

Ce frumos ninge la noi!!! Cred ca are 20 de cm deja!!!! Chiar ca a venit iarna in toata regula. Iar in Timisoara erau 16 grade acum doua zile....
Cum e la voi?

Mergi la inceput