Viata in Germania (53)
Raspunsuri - Pagina 14
Miriluta spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Yasmine
Vin si eu tarziu generozitate e Grosszügigkeit, freizügig se numeste cineva care e prea libertin, de ex. daca ai o fusta prea scurta si un top desfacut pana la brau, se spune ca esti prea "freizügig". >>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena |
si daca se refera la ''Freizügigkeitbescheinigung'' e vorba de ''permis de libera trecere'' - adica poti locui unde vrea muschii tai
monicaa spune:
Citat: |
monica poti face procura la un notar in Germana. Nu trebuie sa ai un text, trebuie doar sa spui pentru ce este si sa dai datele. De altfel nici la Consulat nu te duci tu cu textul, ei au texte standard si completeaza doar datele personale. O trimiti apoi in Ro si o pot traduce acolo in romana. Angiuta, mamica lui Vladut(8 iunie 2007) |
Buna seara
Am intrat sa va dau un update la problema mea: se poate merge la notar german cu procura in romana, se semneaza in prezenta lui iar hartia prin care el atesta ca a fost de fata cand ai semnat tu trebuie apostilata (se ocupa ei de partea asta). In Romania nu mai trebuie apoi facut nimic.
Din cate am inteleg nu in toate landurile accepta si metoda asta. In NRW schon.
Seara frumoasa
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
blackpanterro spune:
Avem zapada mareee!!!Si inca ninge.A iesit sotu' cu Aidan cu sania, Aidan e in al noualea cer :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
maraki spune:
Si aici dimineata cand am plecat la sv. era de vis afara Zapada multa si afanata Ma si gandeam ca trebuie sa cumparam sanie pt copil dar l-a intoarcere spre casa, surpriza....toata zapada era stransa Chiar ca nu merita sa cumperi sanie daca nu pleci la munte, undeva....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Alina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maraki Si aici dimineata cand am plecat la sv. era de vis afara Zapada multa si afanata Ma si gandeam ca trebuie sa cumparam sanie pt copil dar l-a intoarcere spre casa, surpriza....toata zapada era stransa Chiar ca nu merita sa cumperi sanie daca nu pleci la munte, undeva.... Monica http://www.community.webshots.com/user/maraki36 mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 ) Foto Angelo Angelo1 Angelo2 Angelo3 Angelo4 filmulete maraki5 |
Monica,sunt locuri speciale pt sanius.Cind stateam in Unterhaching,stiam 2 aici inca nu am ajuns dar am aflat deja vreo 2 derdeluse .
Noi am facut primul om de zapada in curte .
Deseara,mare meci mare la Allianz Arena München,FC Bayern München-Steaua Bucuresti.Cum Bayern e deja "in carti",astept cel putin un meci egal sau o victorie a Stelei.Si sper sa nu ne congelam prea tare pe stadion .
Alina
liutzica spune:
Va salut fetelor!
Nu am mai scris de multa vreme..dar am citit cu constanta ce ati scris.
Mi-a spus cineva mai demult ca sunt organizate pe langa biserici (evanghelice, catolice) intalniri cu copii si parinti pentru socializare, cu jocuri,,etc. eu am uitat cum se cheama tipul asta de intalniri ca sa caut pe net. Sau daca stiti in Frankfurt...sa-mi recomandati ar fi super.
Ajutati-ma voi va rog cu denumirea. Multumesc.