Mamici anti-stres de ianuarie februarie 2009 (59)
Raspunsuri - Pagina 18
IRA_LIZA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RalucaAlexa Neata burtici! Ira - nu te mai apuca si tu mama de taiat unghii dupa o zi furtunoasa ca cea de ieri!! Acu' plateste saraca unghie pt tot raul!! :)) (sa nu cumva sa te superi ca glumeam da???) Incearca sa nu te mai implici asa! Eu ma tot chinui de cand am ramas insarcinata sa-mi cultiv nesimtirea... 25+ cu Matei Teodormiscaretu lu' mama :) |
RalucaAlexa
de ce sa ma supar?? e exact cum spui!! uitai sa va povestesc k, in timp ce puneam comprese la degetul hakuit, imi treceau prin cap tot felul de glumitze din categoria "sadisme", de genu' "ia uite, domle, ce cezariana am prestat la degetzel"....fapt e k ma dovedesc a fi pericol public din cand in cand si ma gandesc cu ingrijorare ce mama oi fi in curand...
Naty spune:
Neata!
Scriu repede ca sunt pe fuga.
cris30 bine ca ai revenit acasa! Vorba leditiei cand citesc ce aveti pe acolo mi se face rau la gandul cat de urma suntem noi.
ledi de la quelle nu am primit decat ... o bluza din toate cate am comandat, cica restul vor fi livrate ulterior. M-am enervat cumplit. In fine, bluza o voi pastra, cu toate ca nu ma omor dupa ea, nu are nimic special. Nu are culoarea din catalog (acolo era un bej deschis iar in realitate e bej inchis de tot) dar masura e buna.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
24+ cu 
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
mariava spune:
Buna tuturor si o sarcina usoara in continuare va doresc. si eu sunt o viitoare mamica de februarie 17 cu aproximatie, sa ajute Dunezeu. am 20 saptamani
si ma bucur mult ca am gasit forumul acesta. va pup, multa sanatate si curaj.![]()
yashy spune:
| citat din mesajul lui alinazah neata burtici, ne alaturam si noi voua... eu si bubulina mea de 22 saptamani, a fost un drum lung si greu pana am ajuns aici dar cu ajutorul lui Dumnezeu o sa ajungem pana la capat. Pe scurt sunt o viitoare mamica de 27 de ani care are un fibrom si care impreuna cu doamana doctor care este o draguta si la care nu as renunta pentru nimic in lume incercam sa facem tot posibilul sa-mi fie si mie bine si bebelinei. Am avut o sarcina foarte grea pana acum cu varsaturi de la 7 saptamani pana la 20 , prestam chiar si de 3 ori pe zi ,venea sotul meu si ma lua de serviciu .....dar au trecut, in luna august cand am intrat in concediu am ajuns la spital cu dureri de burtica si mici sangerari,ne-am speriat si noi si doamana doctor si m-a internat 4 zile unde am stat cu perfuzii cu gynipral si cu tratament, sa nu va mai spun ca la dublu test mi-a iesit trisonomia 21 1/97 si doamana doctor era in concediu in afara tarii si am sunat-o disperati ca nu mai stiam incotro sa o luam,(dansa a fost foarte draguta ca de obicei si ne-a spus sa stam linistiti ca o sa vedem ce putem face) in sfarsi a venit din concediu si am hotarat impreuna sa facem amniocenteza la domnul dr Silviu Predoi la Medlife, a fost cea mai urata zi din viata mea , nu din cauza doctorului sau a staff-ului de acolo care s-au purtat impecabil ci din cauza emotilor si a faptului ca m-a duut cu anestezie locala si mi-a facut anestezie totala pentru 15 min. Dar toate au trecut si rezltatele au venit fara nici un fel de problemea , avem o fetita care este perfect sanatoasa si pe care eu impreuna cu tati si buncii o asteptam cu drag..... vreau sa va zic fetelor ca tati este cel mai fericit pentru ca el vroia fetita... Acum stam la pat pentru ca am avut dureri de burtica si doamana doctor ne-a recomandat repaus la pat si sa stiti ca suntem mai bine, pe 17 octombrie mergem la morfo trim II ,la medical citi Noi o sa nastem tot prin cezariana la SF Pantelimon la Dr Diana Gheorghiu dar pana atunci trebuie sa stam cumintei in pat....sper ca nu v-am intristat nu acesta era scopul, ideea este ca noi viitoarele mamme trecem prin tot felul de incrcari dar credeti-ma ca de cate ori misca bebita noastra uit prin ce am trecut de parca a fost acum o mie de ani..... |
Alinazah, bine ai venit la odiseea noastra!! Imi pare rau sa aud prin ce treci... si tu si alte fete...
Mereu ma gandesc la Tuchi, la Ledi, si acum mai nou la Cris30... si poate mai sunt, dar am uitat acum... Sa va dea DD multa sanatate, rabdare, ca vor veni bebelusii sanatosi si mancaciosi in curand si veti scapa de probleme!! Va pupic, mult curaj in continuare!!
Adina
& Luka
& bobita din burtica
19+
obraznicatura lu' mami
Leditia spune:
Naty,imi pare rau..Dupa ce ca dureaza o luna sa ti le trimita,le mai trimit si pe rand?Asta-i culmea!
Alinazah,bine ai venit!Imi pare rau ca ai probleme si trebuie sa stai la pat.Acum cum esti?Mai ai contractii?
Scrie repede 10 mesaje sau 15 nu mai stiu,ca primele 10-15 mesaje sunt moderate,noi nu le vedem la timp caci apar pe paginile anterioare.
yashy,cum esti azi?
POZE
Minunica mea
25+ cu David Christian

RalucaAlexa spune:
http://www.flickr.com/photos/30974889@N07/2901616488/
sa ne spuneti daca ne-am descurcat si se vede ceva!!
25+ cu
Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
flowerbee spune:
Raluca Alexa, ce dulceata de puiut! sa fie sanatos, mancacios si frumos!
Alinazah, bine ai venit si sanatate multa!
Dupa 13:00 ma duc la RU pt lamuriri.
Bee
22+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Leditia spune:
| citat din mesajul lui RalucaAlexa http://www.flickr.com/photos/30974889@N07/2901616488/ sa ne spuneti daca ne-am descurcat si se vede ceva!! 25+ cu Matei Teodormiscaretu lu' mama :) |
Ralu,se vede o galmita scumpa rau..
Ce nasuc are..si cum sta el asa cu manuta peste fata.
Sa-ti traiasca minunea.
POZE
Minunica mea
25+ cu David Christian
lavini spune:
Intru repede ca sunt in criza de timp.
Cris, bine ai revenit acasa...sanatate multa, stai cumintica sa fie totul bine.
Mai, eu anul trecut am primit 85% din totalul veniturilor, ceea ce include ore suplimentare, prime, etc...am calculat sieu cu manuta mea si am obtinut acelasi rezultat, deci nu m-a pacalit nimeni...
Lavinia, 19+
si Andrei (11 iunie 2007)
flowerbee spune:
Lavini, si eu interpretez la fel. Totalul veniturilor este diferit de venitul brut. Daca legea s-ar fi referit la salariul lunar brut, ar fi spus-o expres. Ma duc la RU si intreb.
Bee
22+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png