Mamici anti-stres de ianuarie februarie 2009 (59)
Raspunsuri - Pagina 19
RalucaAlexa spune:
Multamim de aprecieri!!
Mai are niste poze in care duce mana la ochi!! mori de ras, parca ar zice: ma orbiti cu fleshu asta!!! :)))
alinazah - bine ai venit!! mult curaj si ai sa vezi ca totul va fi bine!!
25+ cu
Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
IRA_LIZA spune:
Nu reushesc sa "fac poza" din filmuletzul de la echo de acum o luna, cu Lizuca mea salutand k Benny Hill si zambind apoi! vreaaauu si eu s-o arat lumiii! Bine, nu m-am prins eu nici cum pot sa vad pozele afishate de unele dintre fete si ma tot uit cum va complimentatzi una pe cealalta ba pt burtici, ba pt bebici, iar eu nu va pot admira...ma simt
....
Plus: inca nu m-am prins cum se face semnatura, sa "ma vad"
+ 25 cu bb Lizuca...
...intre timp, stare de asediu & parastas la job...mai lipsesc mascatzii, procuratura & politzia...jalnic!
alinazah spune:
multumim frumos...
acum suntem bine suntem pe tratament de sustinerea sarcinii si atata timp cat stam in pat ne este bine.
sincer imi este cam greu pentru ca sunt o fire energica si am un job foarte fain si imi place ceeea ce fac dar orice pentru bubu lui mami si a lui tati![]()
IRA_LIZA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lavini Intru repede ca sunt in criza de timp. Cris, bine ai revenit acasa...sanatate multa, stai cumintica sa fie totul bine. Mai, eu anul trecut am primit 85% din totalul veniturilor, ceea ce include ore suplimentare, prime, etc...am calculat sieu cu manuta mea si am obtinut acelasi rezultat, deci nu m-a pacalit nimeni... Lavinia, 19+ si Andrei (11 iunie 2007) |
A-haaa, Q.E.D.!
Stellutza spune:
Neata' burtici!
M-am trezit in dimineata asta cu un fix, sa imi aleg odata firma care se va ocupa de celulele stem, pentru ca am impresia ca o voi lasa pe ultima suta de metri si voi avea prb.
La Baby expo am luat carte de vizita de la CORD BLOOD CENTER care mi-au spus ca imi dau kit-ul la semnarea contractului si ca nu platesc nici un leu pana la rezultatul analizelor sangelui placentar care vine la 2 luni jumate de la nastere .
Voi cum procedati? ati ales firma?
+21 cu
Maya Maria -Lorena
alinazah spune:
burtici cat timp vorbesc cu voi ma uit si pe net pentru hainute de copii, de abia astept sa cumpar de toate pentru micuta nostra .... voi ati cumparat hainute pentru bebei? si de unde?
pe bubulina o va chema Cantica Maria 
Mami si bebe 22 saptamani
yashy spune:
In ultimile zile ma simt mult mai bine!
De fapt, imi impun sa ma simt mai bine, si sa ma bucur de fiecare clipa cu bb super miscator si cu Luka.
In plus... ma gandesc ca io-mi plang de mila fara nici un motiv... pe cand aici va citesc pe voi, si sunteti atat de pline de optimism si voie buna...
Mi-am adus aminte si de Selene. Pupici si tie si multa sanatate!!

Adina
& Luka
& bobita din burtica
19+
obraznicatura lu' mami
CADIA spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui IRA_LIZA Nu reushesc sa "fac poza" din filmuletzul de la echo de acum o luna, cu Lizuca mea salutand k Benny Hill si zambind apoi! vreaaauu si eu s-o arat lumiii! Bine, nu m-am prins eu nici cum pot sa vad pozele afishate de unele dintre fete si ma tot uit cum va complimentatzi una pe cealalta ba pt burtici, ba pt bebici, iar eu nu va pot admira...ma simt ....Plus: inca nu m-am prins cum se face semnatura, sa "ma vad" + 25 cu bb Lizuca......intre timp, stare de asediu & parastas la job...mai lipsesc mascatzii, procuratura & politzia...jalnic! |
PENTRU SEMNATURA:
Te duci la "Contul meu"/"Profil Personal"/"Editeaza profil"/"Optiuni profil" unde apesi pe "+" si scri:
25+ LIZUCA
22+cu
CLARA
cristi_2003 spune:
nici eu nu stiu cum sa fac din filmarea de la eco sa am poza cu fatzuca lui bebe
25+ cu
T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
CADIA spune:
Ledi, am inteles cum e cu placenta.Sa vad atunci cum o sa fie vineri cand merg la ecomorfo, o fi trecut la gr.II????
Alinazah, bine ai venit printre noi si muuuulta sanatate amandurora.Si eu am devenit asa de dependenta de miscarile bebelinei 

Bee, sa ne tii si pe noi la curent cu ce ti-au zis cei de le HR
Raluca, ce obrajori frumosi si grasuni are pititcul tau.![]()
.sa va traiasaca!!!!!
22+cu
CLARA