Mamici anti-stres de ianuarie februarie 2009 (59)
Raspunsuri - Pagina 13
irina726 spune:
Cris30, imi pare rau pt.problemele tale, deci la tine exista riscul sa o nasti pe bebelina???Credeam ca supravietuieste abia de la 28 saptamani, nu???Nu e cam devreme sa ai deschidere de 4cm???Crezi ca vei reusi pana la termin????
irina726 spune:
Epilat:
nu o fac decat cu lama, am inteles ca e cel mai recomandat pe timpul sarcinei.
Intre timp burtica mea a devenit burtoi, si uite asa stau pana la urmatorul termin nerasa, dar saptamana viitoare trebuie sa o fac, voi incerca daca nu, mi-e cam jena sa-i spun sotului, dar n-am ce face.Mi-era jena si pt.unghiile de la picioare.....stiu ca e sotul, si ma cunoaste, dar parca tot mi-e jena
.Ginecologul meu este o scumpa de femeie, eu la ultimul termin(acum o luna)am incercat sa ma rad singura, i-am spus sa ma scuze, ca poate nu am facut-o chiar bine, s-a uita la mine si mi-a spus:"inseamna ca nu ati vazut padurea nemtoaicelor, care nu au nici o jena sa vina chiar si nespalate""parca imi era mie rusine pt.ele![]()
In ceea ce priveste hrana pt.bebei, sper sa am laptic in piept sa-i dau, daca nu, cred ca nu va fi aici o problema cu laptele, il primim de la farmacie cu reducere.si cand va fi mai mare am sa mai trag cu ochiul pe la forum si mai invat ceva de la voi, ca habar nu am.
miereamara spune:
Irina, Cris are colul lung de 4 cm, nu e dilatata 4 cm.
Aici se salveaza bebelusii incepand cu 22 de saptamani, daca te uiti pe linkul dat de mine, cel mai mic bebelus a avut la nastere 284 de grame si 22 de saptamani (si nu e un caz izolat).
http://www.baby2see.com/baby_birth_weight.html
Nu cred ca e cazul sa ne facem griji, sunt sigura ca totul va fi bine pt toate.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
Daiopri spune:
IrinaC LMA multa sanatate si tot ceea ce iti doresti.
Irina726 bine ai venit. Sarcina usoara in continuare.
Cris30, bine ai venit acasa si tinem pumnii in continuare.
La fel le doresc tuturor mamicilor care mai au probleme.
Noi suntem bine, crestem ceva de speriat (la cantar ma refer) dar eu sunt bucuroasa cand simt bebelul. M-am odihnit si nu prea in wk, desi am avut si vineri liber, nu stiu cum se face tot nu sunt multumita:)) Am fost ieri la gradina zoologica, mare bucurie pe copii si eu am mers o gramada. Ceea ce nu imi strica, dar dupa aia eram franta.
Tare mi-as lua concediu ceva, dar ma stradui sa pastrez zile pt la anul. Macar s-a dus si septembrie, asa ca poate reusesc sa ajung pana la jumatatea lui ianuarie. Apoi deabia astept sa vad si motanul cel mic, caci ne uitam pe pozele lui al mare cand era micut si acuma abia astept sa-l vad si pe celalalt:))
Miere, ma dai gata cu pozele. Pot sa vin si eu la tine?:)))
Cam atata despre noi. Eu vin fara chef la munca, si tare as sta sa lenevesc. Abia astept anul de stat acasa, dar stiu ca e si munca multa. Ca sa nu mai pun la socoteala ca tot o sa trebuiasca sa ma trezesc cu baietii cei mari, ceea ce ma omoara cu zile.
De epilat nu mai pot, am zis ca il pun pe sot, numai ca eu o fac pt mine, ca dr oricum nu ma controleaza acolo. Unghiile la picioare mai pot, da cu greu.
Mie faza cea mai faina cu bb a fost cand ajung la faza cu olita, si vezi ditamai oamenii bucurosi nevoie mare ca e un kk la olita sau wc:)))
Aveti grija de voi si bbei.
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
cris30 spune:
Irina colul meu masoara 4.5 cm, e inchis, daca aveam dilatatie nu-mi dadeau drumul din spital, acolo ramaneam pana la sfarsit.Problema la mine sunt contractiile, dar spre norocul meu nu scurteaza colul.Ma duc peste o saptamana sa repet eco si sa vad daca e ceva modificat.
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
24+
Doamne ai grija de bebelina mea.
Leditia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irina726 Cris30, imi pare rau pt.problemele tale, deci la tine exista riscul sa o nasti pe bebelina???Credeam ca supravietuieste abia de la 28 saptamani, nu???Nu e cam devreme sa ai deschidere de 4cm???Crezi ca vei reusi pana la termin???? |
Irina nu ai inteles tu bine.Colul lui cris30 e lung(4,5cm) si inchis..deci beton!Doar ca avand contractii risti sa se scurteze colul si sa se deschida.
Cris30,sa ma contrazici daca n-am inteles bine.Ma bucur ca ai revenit acasa si esti si tu si bebelina bine.Contractiile cum erau,dureroase sau nedureroase?Ca n-am inteles si n-am inteles la ce se panicheaza ei..la 3 contractii pe ora..de care?ca eu din alea nedureroase am avut gramada,daca era sa ma panichez o luam razna pana acum...si probabil inroseam firul de telefon cu dr mea
La mine injectiile se fac im si nu pot sa mi le fac singura,deci daca nu e al meu acasa si ma apuca vreo pandalie e nasol de tot..trec pe gynipral si ala imi creste pulsul de numa' numa'.
Acum am realizat ca sunt la pat de 3 sapt..eh,parca cand ma uit in urma mi se pare ca a trecut repede..insa cand sunt singura acasa,ziua,trece greu..cand ma uit inainte si vad ca mai am 2 luni si ceva mi se pare atat de mult..mie la 36-37imi scoate firele si de atunci pot naste oricand..de aia tot zic 2luni si ceva,ca la mijlocul lui dec o sa fiu in sapt 37..deci s-au putea sa fie capricorn ca ta-su,sau nu
POZE
Minunica mea
25+ cu David Christian
cris30 spune:
O Doamne! ce mic e bebelusul la 22 saptamani, i se vad toate vasele de sange, nu are carnita deloc pe el, bine ca a supravietuit chiar ca e un miracol.
Inainte sa plec la spital, facusem comanda de bluji de gravida, azi i-a luat sotul de la ups ca au venit ei de 3 ori dar n-au gasit pe nimeni acasa.Astia imi vin bine in sfarsit, marimea small, au banda elastica in jurul burtii si sunt cu talie joasa.Astia o sa fie panatlonii mei de baza pana nasc.
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
24+
Doamne ai grija de bebelina mea.
Leditia spune:
Pana am scris eu mesajul,ati scris voi si ati lamurit problema cu buclucasul col![]()
POZE
Minunica mea
25+ cu David Christian

Alina1976 spune:
Ledi, Naty 
. Sunteti niste dragute ca va ganditi la mine. Eu sunt bine, BB la fel...nu am de raportat probleme, doar blestemateloe de arsuri care nu-mi dau pace...mai ales seara.
Azi am fost la gradi, am dat dosarul si am vorbit cu educatoarea. Miercuri ma duc acolo...o sa vad cat pot sa stau cu Ana..mi-au zis ca oricum nu ma lasa mai mult de 10 min. Daca o sa inceapa sa planga jur ca o sa mi se rupa inima in doua si parca vad ca o sa plec si eu plangand de acolo...
Crisule, bine ai revenit!! Ne-ai lipsit sa stii. Ma bucur ca ai iesit din spital si ca esti mai bine! Ai grija de tine si de BB.
Alina
26+ cu
EMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica