Mamici anti-stres de ianuarie februarie 2009 (59)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Flo,da..daca lucrezi in 2009,da ai dreptul la co,proportional cu perioada lucrata.

Alina,tu cum esti azi?Ai raspuns la fete,dar de tine nu ne-ai zis nimic.Am inteles doar ca miercuri o sa trebuiasca sa tinem pumnii stransi sa fie o zi linistita si Ana sa se obisnuiasca repede cu mersul la gradi.

POZE
Minunica mea
25+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

alina tinem pumnii stransi pentru miercuri. Sa ne spui cum a fost. O lasi la program scurt sau lung?

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 24+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

Naty si eu sunt de acord cu tine referitor la mancarea lui bebe ca si cu lavini ... dar spune-ti-mi de unde ati stiu cand sa diversificati si ce sa dati ... ca stiu ca se incepe cu 5 luni dar apoi amanunte nu mai stiu .... ce carte cititi sau luati info de pe net????

mire mi-ar placea nespus o intalnire dupa nastere cu bebicii .... tu din ce oras esti??? daca ai spus si am uitat scuze ....

irina multumim de tort ... hmmmmm ... mi-e pofta ca l-am trrimis pe barbatu meu sa imi ia amandine .... preferatele mele ....

20+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

Naty si eu sunt de acord cu tine referitor la mancarea lui bebe ca si cu lavini ... dar spune-ti-mi de unde ati stiu cand sa diversificati si ce sa dati ... ca stiu ca se incepe cu 5 luni dar apoi amanunte nu mai stiu .... ce carte cititi sau luati info de pe net????

20+ANTONIA IOANA

Camelia

Mie mi-a facut doctorita pediatru o schema. Sper sa o mai gasesc si, daca da, ti-o trimit daca vrei.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 24+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

hmmm oare edinutza pe unde umbla? cred ca nu a mai zis nimic de vreo 3 capitole...
si eu dorm destul de rau, dar incerc sa fiu multumitoare pt ca am inteles ca mai bine nu devine :(

26+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Pt dormit confortabil va recomand perna speciala pt gravide. E nemaipomenita!
Tananananaana!!!! Ieri am avut sedinta foto!www.flickr.com/photos/eklipsse/2895839083/" target="_blank">Anticipation

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Salutare la toate fetele, revin si eu dupa o saptamana de stat in spital. In primul rand vreau sa va multumesc la toate pentru gandurile frumoase, stiam eu ca nu ma veti uita asa usor,multumesc inca odata si Irynukai pentru ca v-a tinut la curent cu starea mea de sanatate.
Eu si fetita suntem bine, contractii inca mai am si cred ca o sa le am pana cand o sa nasc, noroc ca cervixul este inchis si lung, la ultima eco era 4.5cm.In spital am fost monitorizata 24 de ore, mi s-a adiministrat nifedipina, terbutaline sulfate si am facut si 2 injectii cu steroizi pentru plamanii lui bebe. Acasa mi s-a dat sa iau numai terbutalina pe care mi-o administrez subcutanat printr-o mica pompa si de 2 ori pe zi imi monitorizez contractiile cu ajutorul unui aparat special. Bebelina a fost foarte activa in spital din cauza medicamentelor care imi cresteau pulsul, nu-I placea deloc nici monitorizarea dar nu avea incotro saracuta, acuma de cand suntem acasa e mai linistita.Aici nu te lasa sa ai mai mult de 3 contractii pe ora,eu am avut si 7 unele le-am simtit altele nu.
Imi pare bine ca pot sa ma monitorizez acasa pentru ca in spital dupa 3 zile simteam ca ma urc pe pereti, de atata stat in pat aveam dureri de spate, de cap, de fund, n-am avut scaun 3 zile, cum am ajuns acasa mi-am revenit.Azi dimneata mi-a dat telefon asistenta care ma urmareste si mi-a zis ca aseara am avut 2 contractii intr-o ora si azi dimineata 3,trebuie sa beau multe lichide si cand ma odihnesc sa stau pe parti si nu pe spate.

Ma duc sa vad ce ati mai scris si revin.

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
22+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

oooo cris, ce bine ca te-ai intors si esti bine! ne-ai speriat un pic... sa stai cuminte si sa ai grija de tine si de bebe!

26+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

cris ma bucur ca esti bine ... ai grija de tine si fa ceea ce a zis asistenta ...

ce liniste s-a lasat o data cu plecarea de la servici....

20+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Irina la multi ani
Roxy felicitari pentru fetita, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.Am inteles ca trebuie sa stai la pat dar nu am retinut din ce cauza, sper ca toate sa fie bine.
Daioprii sa-ti traiasca motanul mic, acuma o sa ai 2 unul mare si unul mic.
Delia, Cami

Racita am fost si eu, cat timp nu este gripa si nu facem febra e bine.M-am dres cu paracetamol si ceai cald, am avut si dureri de gat cu usturimi.

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
24+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput