Mamici anti-stres de ianuarie februarie 2009 (59)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

mey..Roxana e la munte..ntz ntz ntz..vezi daca citesti mult,pana raspunzi uiti ce si cum

POZE
Minunica mea
25+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Apropo de epilatul in zonele sensibile....am vazut ca aveti aceleasi probleme ca mine :-(
Eu la prima sarcina dupa luna a 6-a il puneam pe sot sa execute!! Ce sa fac?! Doar nu era sa stau asa si sa ma duc si la Dr la control cu stuful acolo...e jenant si neigienic.

Alina26+ cuEMAde ianuarie

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

ledi multumesc frumos . Chiar m-a impresionat mesajul tau .
Sa sti ca eu am un fix cu mancarea si, desi mi-au auzit multe urechile (ca ce, am copil de la tara sa nu fi fost niciodata la McDonalds, ca stresez copilu` care pofteste in parc la altii si eu nu-i dau, ca o sa o fac o mofturoasa, ca nu o sa aiba imunitate si cate si mai cate) m-am tinut si incerc sa ma tin in continuare tare pe pozitii.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 24+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Ledi, e pe an. Asa e la noi. Nu stiu daca pe 2009 voi putea beneficia de tot sau proportional cu cat voi lucra pe 2009. Deci daca voi lucra 3/4 din an, voi avea in jur de 25 zile.

Bee22+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Fetelor va pup pe toate, trebuie sa plec cu niste treburi.

22+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

MULTUMESC tuturor fetelor pt urarile voastre, ma simt fericita si multumita langa voi, va multumesc pt ca existati si impreuna sper sa ne ducem toate la capat aceasta odisee cu bine si sa ne bucuram de bebeii nostri.Azi am schimbat prefixul ...30 ani .Va mai povestesc maine una alta ,alerg de la spital unde am sarbatorit sa ies cu cei 24 de invitati(cu noi 2)..sunt deja frantaaaa.Va multumesc ink o data si iata si tortul virtual pt voi toate...nu prea seaman dar in fine :)

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Irina&year=2009&month=1&day=21&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Naty,faci foarte bine ca te tii tare pe pozitii,ca mama stii ce e mai bine pt copilul tau.

POZE
Minunica mea
25+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Multumim IRINA C.! DISTRACTIE PLACUTA!!!
YAM-YAM ce bun e tortul....

Alina26+ cuEMAde ianuarie

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Buna fetelor!
Am citit asa pe sarite, ca iar nu merge forumul la mine, ma enerveaza.
Eu acasa am zis, stau vreo 6 luni, apoi vine mama si sta ea cu bebe 3 luni si dupa aceea il vom duce la daycare. Asta e planul de acum, dar se poate schimba in functie de cat de repede gasesc eu job, pt ca termin scoala in decembrie. Eu nu voi lua nici un ban, aici nu exista indemnizatie, asa ca din punctul asta de vedere nu face nici o diferenta, tot pe un singur salariu vom sta. Din fericire cred ca ne vom descurca, probabil nu o sa-si mai ia mami 4-5 rochii pe luna, dar eu sper sa facem fata cheltuielilor.
Oricum vrem sa venim in Romania in luna mai si sa stam vreo cateva saptamani, asa ca poate punem de o intalneala cu bebicii.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

IrinaC, La Multi Ani, sa fii fericita si bebe sanatos!Sper ca te simti mai bine si te-au mai lasat greturile! Distractie placuta!

Mai, am incercat si eu ieri sa ma epilez cu ceara in zona X, si am reusit performanta sa imi iau un rand de piele, asa ca renunt la sportul asta facut de una singura acasa si cum nici lama nu vreau sa bag, cred ca ma voi duce la salon, desi e f f scump.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput