Bazar pentru SONIA (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

sal,

nu conteaza daca am pus banii, costumul sa ramana pentru CarlaV!

o zi buna

Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

http://community.webshots.com/user/red_tania

http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=1882c89b2180ca682996d7&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Kid, nu inteleg, pe prima pagina la licitatiile castigate scrie ca e al meu costumasul, repet, n-am urmarit discutiile, ci prima pagina cu rezultatele. Daca am licitat dupa incheierea licitatiei, trebuia sa figureze altcineva ca si castigator, nu? Tania2, multumesc, imi pare rau de incurcatura, chiar nu inteleg de unde provine.
Astazi s-au depus banii la BCR cu ordin de incasare numerar nr. 2008101500096446 .

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Bulgaria 2008

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

CarlaV Daca ai timp, te rog sa citesti 2-3 pagini in urma. Dupa ce s-a incheiat licitatia, am trecut pozitia 319 in partea cu licitatiile incheiate, cu tania2 castigatoare. Dupa ce ai licitat tu, am trecut numele tau.

tania2 Imi cer scuze pentru incurcatura Multumesc mult de tot pentru intelegere!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

OK, asa inteleg, atunci facem cum ziceti voi. Credeam ca licitatia incheiata e... incheiata, adica eu nu mai pot licita la ce a castigat deja altcineva. Multumesc pentru lamuriri.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Bulgaria 2008

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

am adaugat un costumas in bazar. pozitia 342, ptr detalii astept Pm sau email.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

din bazar, pana la momentul acesta s-au strans aproximativ 2300 ron !

nu ma asteptam sa fie atat !!!

va multumesc din suflet tuturor !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

din bazar, pana la momentul acesta s-au strans aproximativ 2300 ron !

URAAAAAA!!!!! DOAMNE AJUTA SA SE STRANGA SI MAI MULTI SA PUTEM "CUMPARA" SANATATEA PUIUTULUI MIC!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

mi-a venit o idee, nu stiu cat de stralucita e si sper sa nu ma injurati (mica, kid).
ideea :
sa punem pe prima pagina, la copii, produsele in funtie de varsta. adica la 3 luni si sub sa fie sirul de produse pt 3 luni. ma gandeam ca e mai usor sa vazut asa, in functie de varsta. sau macar sa fie pana in 6 luni, de la 6 la 12, peste 12, peste 18, peste 24...
nu stiu daca e bine, ziceti si voi.

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput

Doamne , ariel, ce pofta mi-ai facut de ciocolata...

pai cum sa mai slabeasca omu cu voi???

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

kay, foarte buna sugestia! ar fi mult mai usor de urmarit! aveam si eu o sugestie, am postat-o anterior, prin primele pagini ale acestui capitol. dau copy-paste: "mai am o sugestie, stiu ca e greu,dar poate in timp..., dar se pot imparti articolele pe grupe: imbracaminte, incaltaminte, jucarii, diverse...ar fi mult mai usor de urmarit...si cele care s-au livrat deja pot fi sterse din album? scuze daca am deranjat si m-am bagat si eu in seama..."

inca o sugestie am facut pe pm catre mica, a zis ca vb cu moderatorii, ma gandeam sa o scriu si aici, poate vor vedea ei si vor raspunde. am multa informatie in calculator: filme, desene animate, muzica pt adulti, copii, carti...care s-ar putea transfera pe cd-uri/dvd-uri si s-ar pune in bazar...acum nu stiu daca se incalca regulamentul...

ps: tips! papa ciocolata neagra, cu min 75 % cacao - e delicioasa, nu ingrasa si in timp o vei adora!!! si mai e buuuunaaaa rau cioco milka diet, indulcita cu fructoza ....si slabesti! pe bune!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput