Bazar pentru SONIA (2)
Raspunsuri - Pagina 15
kid spune:
tania2, CarlaV Va rog sa decideti voi la cine ramane costumasul. tania2 a spus sa-i ramana Carlei, CarlaV a spus sa-i ramana taniei. I'm confused.
kay Ariel a spus sa sortam produsele pe categorii: imbracaminte, incaltaminte, jucarii, diverse, tu ai spus pe varsta, ar fi cam multe parti ale bazarului sa le sortez astfel. Trebuie modificata toata lista de la inceput, ca dupa ce rearanjez pozele, link-urile nu vor mai fi aceleasi.
ariel_7000 Propunerea cu CD/DVD-urile nu mi se pare ok, e de fapt piratare si e ilegala, chiar daca noi am face-o pentru un scop bun.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia
kay spune:
kid-ule, eu zic ca e mai bine pe varste. dar doar sa le muti de la gramada la fiecare la varsta la care corespunde. ca la magazin. ca alfel mi se pare cam haotic. adica :
0-3 luni
2000. costumas verde in dungi, 3 luni, xxx
3323. costumas kaki in picatele, 0 luni,xxx
adica sa le iei cu denumirea pe care o au acum si sa le pui doar sub o varsta... poti? daca vrei fac eu, dar nu situ cum sa ti le dau sa le postezi tu pe prima pagina...
repet, nu tb sa muti pozle, doar link-urile de la prima pagina. e ok?
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
ancadragoman spune:
Am platit si eu azi 80 ron si maine atasez factura...ma bucur ca am strans ceva si intre timp incercsa obtin niste sponsorizari mai substantiale
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
ariel_7000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kid 1.kay Ariel a spus sa sortam produsele pe categorii: imbracaminte, incaltaminte, jucarii, diverse, tu ai spus pe varsta, ar fi cam multe parti ale bazarului sa le sortez astfel. Trebuie modificata toata lista de la inceput, ca dupa ce rearanjez pozele, link-urile nu vor mai fi aceleasi. 2.ariel_7000 Propunerea cu CD/DVD-urile nu mi se pare ok, e de fapt piratare si e ilegala, chiar daca noi am face-o pentru un scop bun. |
1. mi se pare ok cum a propus kay. e mai usor de aranjat doar linkurile pe prima pagina decat refacerea intregului album.
2.ai mare dreptate...d-aia am zis sa intrebam si moderatorii...ca e in fond se incalca legea copyright-ului....banuiesc ca daca avem originale, nu sunt probleme...nu? ca poate mai sunt persoane care au de oferit...
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
olim spune:
felicitari tuturor pentru ceea ce faceti
as vrea sa ajut si eu cu niste lcururi de copii, lucruri pe care alex nu le-a purtat deloc, niste jucarii pe care nu le-am folosit.
Astept detalii pe pm sa vad cum facem.
Lucrurile le trimit la sora mea la Cluj asa ca nu e nici o problema cu transportul.
doamne ajuta sa se adune cat mai multi bani
si nu in ultimul rand sanatate multa Soniei, si putere parintilor in aceasta grea incercare
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
kid spune:
olim Ti-am trimis PM.
kay E buna ideea Si numerele raman asa sau puse in ordine 1,2,3...?
ariel_7000 Daca sunt originale, nu e nici o problema.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia
tania2 spune:
sal.
Fetelor, aici nu e loc de suparare, eu nu sunt deloc suparata, sa ramana costumul Carlei, intre timp am constat ca prietena mea nu a ajuns la banca, eu fiind la munte, imi este greu sa ma deplasez.
Astept ale lucrusoare, sper sa ne gasim si noi ceva!
Vanzare buna!
pupici
Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=1882c89b2180ca682996d7&utm_source=otm&utm_medium=text_url
kay spune:
kid, raman cu munerele lor, ca sa nu mia stai sa schimbi. pur si simplu sa fie triate pe varste. atat. si multumesc !
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
kay spune:
si daca se poate si pantofii sa ii treci la "pantofi", adica toti la gramada, iar jucariile la "jucarii". si restul care nu se incadreaza, la "altele"
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
ancadragoman spune:
aici am atasat factura http://good-times.webshots.com/photo/2533628160101626593gMIyWC
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA