Bazar pentru SONIA (2)
Raspunsuri - Pagina 13
kid spune:
tania2 Ai platit pentru pozitia 319?
ckristina Am pus astazi aparatul de masaj la posta, te rog sa ma anunti cand il primesti
Multumesc ca nu te-ai suparat pe mine, din pacate baiatului nasei juniorului meu ii sunt mici ghetele si nici nu am cui sa le dau, asa ca le-am pus inapoi in bazar.
kay Imi pare rau ca nu merge sa pui poze, poate reusesti totusi sa rezolvi problema, eu nu ma pricep deloc la software-uri si programe de calculator. Eu stau f prost la capitolul spatiu, ca le-as fi luat eu.
monu Eu tot asa am inteles, ca nu poate intra in posesia rochitei din cauza timpului limitat si sa o punem inapoi in bazar. Astept confirmare de la adelais.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia
CarlaV spune:
Stati usor sa inteleg si eu ce se intampla. Tocmai am trimis pe cineva sa-mi plateasca pentru 318, 319 si 262. Ce e cu tania2 si 319???
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Bulgaria 2008
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
ancadragoman spune:
Ofer si eu ptr licitatie o cutie de cereale de la Nestle -5 cereale care expira in mai 2009.Pret 10 ron ,dar nu am apucat sa ii fac inca poza
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
kid spune:
CarlaV, tania2 a spus ca a rugat o prietena sa depuna banii pt pozitia 319, dar nu stia sigur daca a facut-o, din acest motiv am intrebat.
ancadragoman Multumesc pt donatie O trec in lista de bazar.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
ancadragoman spune:
Ana mersi mult
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
jozsaerika spune:
am primit coletele
MULTUMESC kokiy, Vasari si mayaione
rochitele sunt pt. fetita mea pt. Sarbatori , iar combinezoanele le-am comandat pt o "colega" de la maternitate si ea foarte multumita de ele
mayaione daca stiam ca ai si geaca 339 o comandam ..de mult timp caut asa ceva (e drept ca pe la SH)..si te scuteam de inca un pachet
licitez pt 339 -20 ron
340 - 15 ron
Erika
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
si comoara Beatrice (20 mai 2008)
poze
CarlaV spune:
Kid, n-am urmarit toate discutiile, dar m-am uitat pe prima pagina la ce mai am de platit si cineva deja a depus banii in numele meu. Daca 319 era pentru altcineva nu ar fi trebuit sa scrie acolo?
Ideea e ca deja am platit pentru produsele castigate si astept sa intru in posesia lor.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Bulgaria 2008
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
kid spune:
CarlaV Ai licitat pentru pozitia 319 dupa ce s-a incheiat licitatia. Conform regulilor acestui bazar, acest lucru este posibil, deoarece scopul este sa strangem cat mai multi bani, dar trebuia sa spuna si tania2 daca mai vrea sa liciteze. Daca nu a depus si ea banii, costumasul este al tau.
mari_paun spune:
buna fetele,
sunt si eu ajutata de fete de pe forum, persoane care au dorit sa ramana anonime si datorita carora programul Emei continua...
doresc si eu sa ajut la randul meu.
as vrea sa trimit ceva si sa cumpar ceva.
cine ma ajuta?
www.help-ema.puls-il.ro
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema
http://kittyland.dyndns.org:8180/ema/
bijuteriile printesei Ema
kid spune:
mari_paun Ti-am trimis PM. Multumesc pentru ajutor
ttenzika Te rog sa-mi scrii pe PM cum facem sa ii dau pijamaua pe care ai castigat-o. Sa iei legatura pe PM si cu doxinu pentru a stabili cum intri in posesia costumasului castigat.