Colectia de toamna-iarna 2005 (210)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

camelia- sanatate infinita!

lavi - ce faceti voi la scoala? aveti teme pt acasa?
noua ne da zilnic de citit o carticica, plus de corectat temele din clasa, in fiecare saptamana au o lista de cuvinte noi pe care trebuie sa le recunoasca.in clasa fac adunari,dictari,mai mic-mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

cami, din experienta de 3 otite: nu toti medicii dau antibiotic la otita si exista medici care dau la acelasi copil o data da, o data nu antibiotic ca de pilda al nostru pediatru. am tratat cu el 2 otite, prima fara antibiotic, a doua cu antibiotic, a treia otita a fost tratata de orl-istul unde pediatrul ne-a trimis. cu antibiotic, dupa ce a auizt ca e la a 3-a.
concluzie: dk e prima otita, poti incerca fara antibiotic. cu conditia sa respecti cu sfintenie prizele de otocalm, cate 5 picaturi in fiecare ureche, de 5 ori pe zi. pana iti vine cu draci....Doamne ce sila imi era de tinut copilul cu corpul meu, capul cu o mana si pipeta in cealalta mana...de 5 ori pe zi...in urlete ca era si mai mic.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Cami sanatate multa Dariei! Si inca ceva, e foarte important nasul sa-l cureti si sa-l mentii dezumflat pt ca prin el se dreneaza urechea.

sa vedeti patanie pe noi, Tania
Dupa scoala am venit fuga cu fetele acasa, am lasat ghiozdanul, am luat trotineta si tzusti in parc. La plecare, eu ma chinuiam cu Nati pe trotineta (ca vrea si ea ) si nu se da singura decat 2 metri, apoi trebuie sa-i tin eu de troti. Intre timp ce face Silvia? Se urca pe marginea bazinelor de la fantani arteziene si merge pe ele. pe astea merge de la 2 ani, la inceput tinuta de mana apoi nu. La un moment dat ciobalc! Silvia casca gura la niste tiribombe si plonjeaza in bazinul cu juma' de metru de apa clocita.

Am venit in viteza mare cu ea uda din cap pana in picioare (macar parul nu i s-a udat decat putin), cu balta in pantofi, ce sa mai zic. Plus Nati si trotineta. I-am facut repede un dus cald, am infofolit-o si i-am facut un ceai. Nu stiu ce sa-i mai fac sa previn o raceala naspa.

In mesajul urmator vin si cu vesti bune.

catutza, anda, Noki eu planuiesc un Veliko Tarnovo la anul de 1 mai pt ca vor fi 3 zile libere consecutive. Langa este Arbanasi care e mai sat/statiune de munte, cica merita si acolo. Acum, la intoarcerea din Gr am trecut prin Veliko si centrul vechi parea tare misto insa n-am avut timp sa ne plimbam.
In zona Ruse auzisem noi de complexul de manastiri in stanca de la Ivanovo. Am luat-o pe drumul spre Ivanovo dar la un moment dat am vazut o sageata cu manastirea Nikolai nu-stiu-cum, din pacate nu retin exact; am urmat sageata si a fost f misto acolo.
Apoi am luat-o spre Ivanovo, am vazut o pestera-fosta manastire si cam atat ca venea ploaia.

Alinus Veliko Tarnovo e un orasel medieval, cam la 200 km de Bucuresti, nu e la mare, e la deal spre munte.

pumba la noi e sistemul clasic romanesc: inca fac doar semne grafice ajutatoare, nu au ajuns la litere. Si discuta pe imagini. La matematica - diverse exercitii de aprecieri cantotative, orientare in spatiu, de-astea. Cifrele le incep putin mai incolo.
Are lectii dar le face la after-school (zis si semiinternat). Am ales varianta asta pt ca eu nu reusesc sa o iau la 11.50 cand termina ei scoala.
Am citit si eu la subiectul despre boboci ca la voi in State e mai greu pt ca fiecare cuvant se scrie altfel decat se pronunta, practic copiii invata cuvinte.
Succes la scoala!

Mergi la inceput

Acum si vestile bune! Am fost la gradi sa vorbim cu tanti directoarea, mi-a dat fisa de inscriere, facem analizele si pe cai!
Tura a doua de miorlaici.
Corap bafta cu gradi! Se fac ai nostri colegi de debut de gradiniteala.
Bine v-ati intors, in Elvetia ati ajuns? Ma uit imediat la poze.

A doua veste foarte buna pt mine e ca educatoarea Silviei, fiica directoarei o va lua la grupa ei pe Nati (desi are mijlocie), ceea ce ma bucura f mult din mai multe motive. In primul rand ca si ea si colega ei sunt bine pregatite si au lucrat foarte frumos cu Silvia, apoi sala e mai mare decat la grupa mica. Si in plus fosta educatoare a Silviei o simpatiza de bebe pe Nati, scorpioance amandoua, sper sa se inteleaga
Chiar daca are grupa mijlocie, jumatate din grupa sunt noi, unii mai micuti, diverse pile si zice ca inca mai plang, e mereu cu cate unul in brate, in timp ce cealalta jumatate de grupa trebuie antrenati in activitati. A zis ca abia asteapta sa treaca perioada asta de acomodare ca e cam terminata. Grea meserie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Sal'tare.
Am intrat si noi in gashca mucistilor: muci si tuse. Nu cred ca are temperatura. Dar ceea ce ma omoara e ca nu ma lasa sa-i pun solutie nazala si muceste la greu.
Partea si mai proasta este ca miine eu am curs si nu ma voi putea duce pt. ca nu o pot duce la gradi. Grrrr.

Anda, eu am dat-o pe Sma la inot ca sa-i treaca frica de apa. Am facut doar 2 sesiuni si s-a mai dezghetat, dar tot nu ma lasa sa o spal pe par. Fetita unei prietene s-a dezghetat aiba dupa o vara intreaga. Deci.... vezi si tu.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Corap foarte misto pozele, aia cu funduletele lor aplecati prin gard e de zile mari!
Zgubliticeala la maxim dar pareti sa va fi simtit bine !

Noki vazut si poze bistritene, intampinate cu entuziasm de Nati: "Saraaahhh!" si Silvia"ce draguta e Sarah!"; din productie proprie era capsuna? Solar?

Mergi la inceput

numai planuri aveti cu veliko asta, dar nimic concret! mie sa-mi spuneti ora si locul. merg cu oricine de pe forum, pun la dispozitie masina si compania fermecatoare a mea si a lui fiu-meu. n-am fost in viata mea in bulgaria, am auzit ca e oribila mai putin 2-3 locuri, din care unul ar fi litoralul, al dolea veliko si incerc sa-l descoper si pe-al treilea. doresc we la veliko plus oprire la metro in bulgaria pt achizitionare lcd, muuult mai ieftin ca-n ro. in rest ma plimb pe unde vreti.

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Miri, Pumba, Lavi, Anda, multumesc mult pentru mesajele de sustinere si pentru sfaturile foarte utile !
Asa ma straduiesc si eu sa fac - curatat bine-bine nasul Marimer spray si batista bebelusului (desi parca tot vorbeste fonfait si are tendinta sa respire pe gura), pus otocalm (de sambata incoace), vibrocil - cate o picatura de 2-3 ori pe zi. Ieri i-am luat si ulei aromatic - eucalipt si i-am pus in lampa sa arda si parca a fost mai bine + aerosoli la greu!

Corap si Alinush tare frumoase pozele!!!!
Corap, mi-au placut pozele voastre, parca emana fericire ... numai zambete si o atmosfera foarte relaxata, degajata! Andrei e asa de matur si Anais a crescut mult si parca seamana din ce in ce mai mult cu fratiorul ei!

Alinush, si pozele voastre "la cules de mere" mi-au placut tareee mult! Se simpte aer de poveste... Amalia e o dulceata!

Cata mi-au placut pozele voastre! Bia e o dulce-dulce! Tu arati foarte bine tunsa si tabloul de familie e !

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

off topic again: alternativa la mizeria de telenovela cu tigani de pe Acasa, care va isteriza again romania, pe tvr1 este galaverde, cu holograf in direct (intrerupt momentan de stiri)

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

catutza daca stati doar o zi, mai bine va duceti la manastirea aia, Nikolai Nu-stiu-cum; a fost mai frumos decat la Ivanovo. Bun, poate si contextul a fost prost la noi cu Ivanovo.

Frumoase pozele voastre, ce ochi verzi frumosi ai tu, de la tine i-a mostenit Bianca! Iti sta f bine parul!

Anda cand mai esti in the mood pt o astro?

Mergi la inceput