Colectia de toamna-iarna 2005 (210)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Nuuu, Catutza, ce m-am zarghit???? Daca se nimereste sa vina acolo o parte din persoanele pe care oricum le-as invita la party, bine, daca nu, adio party, dar castig o drumetie in plus.

Andache, corecta e aia nu numele lor d efamilie in final si extensia .eu.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Corapinoooooo, am udat tastaura de atat salivat la poze vieneze din sezon de vara-toamna timpurie, cu caldura, oricum. ca eu, din pacate, numai pe frigaraie am fost....
Am si io poza in Prater langa nenea clovnul...bine, cine nu are ???
Foarte faine pozele si (EX)ploziile tale.

www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Anda ti-am trimis PM.

Ce faceti voi fetelor in Bulgaria, ca de plaja nu-i?

Noki noi facem regulat Haga - Lille ( 300km) pt 2 zile. Dar mai mult de atat ar deveni cred mai putin placut ( ma gandesc un 500 km Buc Bistrita). Si cred ca si prezenta autostrazii face drumul mai usor. Oricum missa le doarme pe masina de la un capat la altul indiferent de ora

Ma duc sa caut pozele cu tortul lui Noki! Nici pe-ale Catutzei nu le-am vazut!

Mergi la inceput

Alinus, pai nu ma mai joc cu tine: adica faci 300 km doar, pe autostrada, deci stil sageata si mai si doarme plodu'...io fac 450 km prin sate cu limita de viteza de 50-60 km/h si pitica mea doarme doar orele de somn clasice ale ei. NIMIK in plus. Adica somnul de pranz si si ala, nu mai mult de o ora jumate maaaxim sau daca ajungem seara f tarziu, se culca la ora ei de nani clasica, in jur de 21. Fii-mea e ceas elvetian.

"Tortul" e de fapt o prajitura mai lunga si spoita pe post de tort.

In Bulgaria vizitam, ca e superba zona aia.

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Wow, ce de activitate de ieri pana acum!!

Roxi, aoleu, ce-a venit si pe capul vostru! Sanatate multa puiutilor, sa se faca bine cat mai curand. Cum mai sunteti?

Am inceput sa ma uit si la poze...

Alinush, superba livada, ziua insorita, locul de joaca!
Si pe noi ne tot asteapta gradina bunicilor la cules, dar la ce vreme inchisa a fost si ce raciti suntem... . Speram sa recuperam weekend-ul viitor!

Corap, deci (si)pe-acolo ati umblat! Chiar intrebasem de voi. Ce-au mai crescut puii vostri! Mortala balaceala (la zoo din Schoenbrun se intampla?) Cum a fost concediul cu copiii?

Catuta, frumoasa Biencuta, frumoasa si mamica ei - chiar bine iti vine noua tunsoare. Bianca parca tine o papusa in brate

Meems, am vazut-o si pe Rianna cea foto-model: deci tunica si colanti se poarta sezonul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

mda...deci eu m numai intru pe forum, ca ma imbolnavesc. Mi-am adus aminte ca trebuie sa o trag pe ANDA de urechi pt ce body are...adicatelea io chiar credeam ca suntem un forum de mamici si nu de manechine, dar na...nici NOKI nu-i departe....chiar si MIHAELUTAT care zice ea ca are nu's pe unde depuse niste chestii...pe care eu nu le-am vazut...

Amu, CORAPINO de-ai sti ca m-am gandit la tine zilele astea... faine foc pozele, faine faine cele cu ploduletii. Cum te mai "intelegi" cu kinderii?

ALEXANDRINA mi-am adus aminte: EU NU LE FAC PE TOATE. NU stiu cine le face, poate ROXI...poate MARIA_ALEXIA...dar eu nu. altfel as avea si eu macar o ordine dezordonata. Dar nu...este o debandada totala. Sa vezi cum cautam biberoane pe unde nici nu-ti trece prin cap - cum ar fi subwoofer!!!! - si cum inca nu gasim un biberon de vreo 5 zile.

ANDA ar fi chiar culmea sa vin peste tine cu documentatia. Speram ca poti sa-mi spui unde dracului poate rezolva problema, ca mi-e greu sa cred ca in tara asta, nu poti remedia o asa "omisiune" din cauza unui cretin si pe care io personal l-as da in judecata. Nu ca maica-mea nu ar avea o parte de vina ca nu a belit ochii, dar la dosar s-a depus un plan alb negru, si in legenda, scria cu culoare rosie familia cutare, cu albastru, cutare, verde drum de servitute...Ca sa numai zic ca si persoana cealalta implicata in proces a descoperit ca numele ei este GRESIT, si nu-si poate face nici ea actele ca-n hotarare apare altcineva.

tusesc kinderii, fug la ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui joy04
ALEXANDRINA mi-am adus aminte: EU NU LE FAC PE TOATE. NU stiu cine le face, poate ROXI...poate MARIA_ALEXIA...dar eu nu. altfel as avea si eu macar o ordine dezordonata. Dar nu...este o debandada totala. Sa vezi cum cautam biberoane pe unde nici nu-ti trece prin cap - cum ar fi subwoofer!!!! - si cum inca nu gasim un biberon de vreo 5 zile.

Nici eu, nici eu E dezastru total si la noi, in ciuda ajutorului consistent dat de bunici (soacra vine zilnic de la 8 la 15, tati ajunge pe la 17 acasa, uneori seara mai intra si ai mei in schema).
Chiar ma plangeam ca nu sunt in stare sa ma descurc cu casa si copii, mai bine ma intorc la serviciu si de banii aia mai externalizez din operatiuni (curatenia, calcatul le dau fara nici o strangere de inima oricui , copiii la gradi resp. bunici, gatitul ... poate se indura cineva si de noi etc. ). Daca oi mai fi in stare si de serviciu dupa atata pauza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Tania merci multde raspunsul profi.si celorlalte multumiri si pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Vesti proaste de la noi... Daria are otita!
Azi dupa-amiaza cand s-a trezit iarasi a zis ca o doare urechea si am mers la ORL, si s-a uitat in urechea ei si a zis ca e "prea linistita pentru ceea ce are in ureche..." Nasul e plin de muci si e fornaita rau!
Ne-a dat asa ... Ceclor 4 ml la 12 ore , Xzyzal 5 pic de 2 ori pe zi, predninson (2 zile cate o pastiluta de 2 ori pe zi si inca doua zile cate 1 pastiluta de 2 ori pe zi), niste picaturi cu antibiotic de pus in nas si otocalm. (nu stiu daca va lua predninsonul, pentru ca e amar rau)
Nu sunt fff convinsa de antibiotic, ca de obicei dealtfel! (eu oricum eram convinsa ca nu-mi va da antibiotic) Mai astept pana maine sa vedem cum evolueaza ; oricum starea ei e fff buna, nu face febra, e vioaie, se joaca!

Roxi, cum sunt piticii! Sanatate maxima va dorim si va asteptam cu vesti bune cat mai curand!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Cami ce rau imi pare e spiridushce-mi place motto de la semnatura!

Mergi la inceput