Colectia de toamna-iarna 2005 (210)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
miri__b spune:
Lavi s-a adaptat repede Silviuk la scoala
eu am venit de la cumparaturi. de fiecare data zic"da Doamne sa fie ultimul bax de scutece cumparat!"depaaarte suntem.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Morgano/Morgano.jpg)
Morgano spune:
21 oct - roxisialexia(21 iunie 1975): Alexia-Maria, si Matei Alexandru (21.04.2008) Bucuresti
23 oct - mandyksch: Krisztian, Cluj
28 oct - lavi02: Natalia Cristina, Silvia (18.02.2002), Bucuresti
28 oct - monet: Maya, Lia (24.04.2004), USA, Pittsburgh,PANOIEMBRIE 2005
2 nov - Noki_Lara(21 august): Sarah, Bucuresti
2 nov - catutza(17 august): Bianca Maria, Bucuresti
2 nov - melku(29 aprilie):Daria Virginia, Bucuresti
3 nov - Bic: Smaranda-Ioana, USA, Bay Area
4 nov - mimi dumy(23 mai 1977): Daria Ioana, Bucuresti
4 nov - fee: Daniel Patrick Nicholas, Franta
5 nov - Siminaf: Raluca-Ioana, Deiu (aug2000), USA, California(Ontario)
10 nov - Ripley (5 martie) Ana Ecaterina si Iris Maria(10.10.2007), Cluj
14 nov - dordia2000(15 oct76): Stefan Cristian si Tudor Dumitru (17.04.2008), Bucuresti
14 nov - coralia76: Andreea, Sibiu
14 nov - Gandacel(11 dec 1971): Bogdan Nicolae si Iulia Stefania (16.04.2007), Bucuresti
14 nov - corap: Andrei-Petru si Anais (7.05.2007), Bucuresti
15 nov - felicia74(1 martie 1974)+brado(12 august 1973): Ilinca-Teodora, Bucuresti
17 nov - cristinamh: Iris Sabina, Andrei Razvan(2.08.2003), Bucuresti
17 nov - bb_alinus (Alina): Amalia Maria, Franta, Antibes
18 nov - xandra28(7 aprilie 1977): Vladut Andrei, Constanta
22 nov - Miha2006: Iulia-Andreea, Deva
22 nov - Mihaelutat: Alex-Mihai, Bucuresti
23 nov - Ina869(10 august): Rachel Georgia, Robert Edward (1.07.2008), Canada, Ontario
29 nov - ioana_77(20 martie 1977): Maria si Stefan (31.10.2007), Iasi
DECEMBRIE 2005
1 dec - pischi2003: Alexandra Maria, Iasi
1 dec - joy04: Vlad Andrei si Alex Gabriel (19.09.2007), Bucuresti
2 dec - silvia_d: Sergiu-Stefan, Bucuresti
3 dec - negaracristina(8 decembrie 1977): Elise-Stefania, Gura Humorului
7 dec - mara95: Flavia Nicoleta, Braila
9 dec - Madutza10 (10 iunie 1979): Orlando-Andreas, Bucuresti
9 dec - anda77(20 mai 1977): Nichita Andrei, Bucuresti
10 dec - bianca_mo(18 iunie 1974): Serban Matei, Cluj
15 dec - madau(11 iulie 1978): Alexia Miruna, Bucuresti
16 dec - meems(29 octombrie 1979): Rianna Noelle, USA, Bay Area
16 dec - pumba : Adeline, Claire (07.12.2001), USA, South Dakota
17 dec - tania-z: Stefan si Anna (20.09.2007) Sibiu
19 dec - Leea_cv (9 iunie): Tudor, Baia Mare
20 dec - Alexandrina: Mihai si Maria (21.11.2007), Mures
20 dec - Soanso (27 Ianuarie 1974): Sorana Miruna, Cluj
22 dec - maria_alexia: Cristian si Ana Alexandra (10.03.2008), Sibiu
22 dec - ilenutza (5 decembrie) : Victor si Andrei (25.07.2007), Bucuresti
23 dec - miri_b: David, Bucuresti
26 dec - Buluci: Simon, Azerbaijan, Baku
IANUARIE 2006
2 ian - Camelia Daniela(31 iulie 1979): Alexandra Daria, Buzau
???????????????????????
31 oct - Pitic-03 (Andutzy, Atena): Tudor Dumitru si Flavia Maria (1.10.2007), Bucuresti
14 nov - addya: Razvan George, Bucuresti
14 nov - Mirabilis: Iulia Maria, Bucuresti
16 nov - proadelina: Albert Alexandru, , Petrosani
27 nov - canuta-om-sucit: Dimitrie-Alexandru, Cluj
2 dec - ela27oana: Oana Daria, Bucuresti
7 dec - gabitaco(8 noiembrie ): Mateea Ioana, Bacau
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/meems/meems.jpg)
meems spune:
Miri, ...mda... cam asa ca tine tot zic si eu, da' nu se zareste inca luminita de la capatul tunelului.
Lavi, super vesti despre scolarita ta
Roxi, acu' de cand cu listele, am remarcat si eu ceva: tu, Lexi, si Mati, sunteti TOTI nascuti intr-o zi de 21
Bic spune:
[b]Gandacel[/], bine-ai revenit. Dupa cum scriam in mesajul meu premergator mesajului tau, si eu trec fix prin aceleasi sentimente cu Smaranda. Sint in faza "azi nu vreau sa fiu mama ta." Grrrr... Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
miri__b spune:
l-au apucam mucii pe fi-miu.
solutia de colargol neatinsa din mai 2007 e expirata?o sa iau miine alta, dar acum?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Morgano/Morgano.jpg)
Morgano spune:
Bic si Gandacica: si eu am avut azi o zi horror cu Ana. Am luat-o de la gradi proaspat trezita cu kuru in sus. A plans din diverse care nu-i ieseau. A vazut din masina o tanti pe strada care manca ceva, a urlat 15 min ca vrea ce mananca tanti aia. Nici ea nu stia ce. Apoi a urlat ca nu vrea acasa ci in par, nu in parc ci la gradi, nu la gradi ci cu autobuzul.... am fost la un targ de amenajari interioare si a tipat ca vrea baloane desi nu ajunsesem la stand.... Ne-a terminat. Obsesiv repeta chestii de-a lela care m-au scos din sarite. Acasa iar a facut urat din motive inchipuite. Eu cred ca dc la gradi e cuminte, acasa se da in stamba pt ca si-a iesit cumva din rutina, ritm... si trebuie sa se regaseasca.
Am luat-o in brate s-o calmez si mi-a tras - din greseala- un cap in obraz de-s umflata, apoi am plans ambele .
Exemplu de dus la nebuni: acum 2 zile a primit un kojak, bomboana din aia lingatoare pe bat, s-o ia dracu de tampenie. Dar noah, a vazut la altii si am cedat. A lins in masina de la gradi, a lins prin casa pana s-a topit nebunia pe jumate si a facut gauri. A inceput sa urle ca o doare limba, sa acopar gaurile, s-a trantit pe jos (premiera!) ca eu sa omor gaurile. Si suferea ca nu intelegea de ce sunt gaurile alea acolo. Real nu intelegea. Cu lacrimile pana la brau urla la mine, la chupa chups ala, la iris sa taca ca s-a stricat bomboana. A durat juma de ora de rabdare infinita sa-i iau nenorocirea din aman la schimb cu 2 actimeluri si 1 ou kinder. Cu pirati, ca asa a vazut la gradi
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
ioana_77 spune:
mei, sensibil subiect ati deschis cu sentimentele vis-a-vis de kinderi. Asta inseamna ca si eu ma alatur celor care cauta cu disperare solutii la crize si ma abtin sa nu-mi sara mana din cot si ma felicit de fiecare data cand trecem peste moment cu brio. dar de-aia mi-am si ales titulatura de sub nume
noki, vechiul tv a decedat taman asta iarna. De-aia se necesita unul nou
mihaela, ai descris visul oricarei femei din lumea asta. Bravos si nota 10 sotului din dotare!!!!!!
gandacel, bine ai revenit la mamiceala! Sunt sigura ca va veti regasi in cel mai scurt timp si-o sa va fie mai bine, macar sufleteste.
madau, concediu placut!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/camelia_daniela/camelia_daniela.jpg)
camelia_daniela spune:
Deci am fost cu pitik la control ... si luam antibiotic Ceclor 5 ml la 12 ore! Starea ei e buna, doar ca are timpanul rosu si intr-una dintre urechi (dreapta) are un mic dop de ceara si sub el nu se stie ce e! Bagam otocalm in continuare si vedem ce iese! Doamne ajuta!
Maine voiam sa plecam la munte , sa vedem ce iese!
Gandacel bine ai revenit! Sanatate infinita piticilor si tie multa putere iti doresc!
Lavi , bravo pentru Silviuca! Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
bb_alinus spune:
Ripley imi dai voie sa rad la fazele missei tale? Hai ca credeam ca numai missa mea urla din motive de astea. Faza cu sucetta ( ca asa ii zicem noi la bomboana pe bat) e haioasa rau,
Sincer pe mine ma amuza fazele astea, cu urletele lor cu tot, cu greu raman serioasa cateodata, desi am momente cand imi vine sa imi pun mainile la urechi si sa ma ascund undeva.
Am uitat ca de dimineatza, la intrarea in scoala missa urla iar ca la teatru, si racnea si dadea capul pe spate: aoleo ce suparata sunt!!! Io cu ta-su faceam matanii sa aflam ce are, zic ( in gluma of course) bine hai acasa ca vad ca nu vrei la scoala, ea si mai patimas, eu vreau la scoalaaaaaaaaaaaaa nu ma duce inapoiiiiiiiiiiiiiiii..... Bine hai zi la mama de ce plangi atunci. Raspuns printre hohote si suspine: eu vroiam sa cobor pe cealalta usa din masinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, si voi nu m-ati lasatttttttt.
Dupa ce a vazut ca toata lumea urmarea spectacolul s-a calmat si ne-a zis pe cel mai dulce ton: hai sa va pup acum ca trebuie sa plecati la servici....
Ioana ce mai faceti voi?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catutza/catutza.jpg)
catutza spune:
Mada , drum bun, sa va intoarceti acasa cu bine
Miri , nu stiu ce sa-ti spun daca mai e valabil sau nu
Ioana , ce mai faceti voi, cum sunt copii?
Camy , multa sanatate Dariei , si distractie placuta la munte daca plecati, unde si cate zile vreti sa plecati?
Lavi , ce bine ca sa mai linistit Silvia
ma duc sa fac un dus, revin
P.S : Alina , super tare miss a voastra iar voi parinti rai nu lasati copila sa coboare pe ce parte vrea ea din masina
...
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala