Colectia de toamna-iarna 2005 (210)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Lavi02 sunt, nu mai schimb user-ul.

Am facut o pre-stergere a listei. Va rog sa va exprimati observatii daca aveti. Mai scoatem/adaugam.

Le mai asteptam o saptamana-doua pe mamici sa vedem daca revin.

In definitiv lista e a noastra, a celor care participam la topic. O folosim ca sa gasim in ea informatii. In ce zi s-a nascut "x"? Nu cumva e ziua unui fratior mai mic "y" samd.

Mergi la inceput

Scot si link-urile: vaccinurile, cum creste, febra, olita. Unele sunt active altele nu mai intereseaza pe nimeni.

La fel, scot si numarul de mamici si de copii care de mult nu mai are legatura cu realitatea.

Mergi la inceput

Mai repar si link-urile la capitolele vechi care nu mai merg.

Unele au si disparut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Lavi , dupa mine ar trebui scurtata mai mult lista : ank si bb nu a mai scris, salisa sincer nici nu-mi amintesc de ea, stefanalex iar nu stiu cine e , lordra cred ca are mai mult de un an de cand nu a mai scris la colectie, ionut7bianca nu stiu cine e , teo_banu nici ea nu a mai scris la noi....si cred ca lista poate continua dar nu mai am timp acum sa ma uit

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

catutza, pai pe ele le-am si mutat in lista de jos, nu se vede?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

gata Lavi, acum se vede. Cred ca aveam eu pagina deschisa de mai devreme, acum apare bine pentru organizare

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

hai ca am mai citit 2 pagini si am observat ca n-am fost originala in urarea ptr MITZA. dar a fost din suflet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Io-s varza de nervi, aveam o ditai punga cu medicamente pe care abia le luasem special pt plecare...bineinteles ca o caut de 2 ore si parca a inghitit-o pamantul...nu e nicaieri. Acu ma apuc de facut lista, sa le cumpar maine, nu ma risc sa plec fara ele. Alti bani alta distractie.

In alta ordine de idei...de acord cu curatarea LISTEI...Lavi multam pt efort

Nu stiu daca mai apuc maine sa intru asa ca va pup de pe acum, multa sanatate si voua si kinderilor din dotare, sa fiti cuminti si sa ne reauzim cu bine

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

madau - sa ai o vacanta ,asa cum iti doresti tu! drum bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

madau vacanta placuta!

Ca sa va amuzati (ca tot a dat Noki link-ul la pitipoance): http://cocalari.com/2008/10/tester-si-realizator/#http://cocalari.com/2008/10/tester-si-realizator/

Eu sunt happy ! Am venit de la a 2-a sedinta cu parintii si mi-a zis invatatoarea ca s-a mai cumintit Silvia, asculta ce i se spune, e mai atenta, e bine.

Ma gandesc numai cu semiinternat-ul sa o iau mai devreme, sa nu o mai als la optionale (sau macar la o parte) sa0i mai scurtez programul saracuta de ea.

Mergi la inceput