Colectia de toamna-iarna 2005 (210)
Raspunsuri - Pagina 17
lavi02 spune:
Uitai:
pischi sanatate multa, spor la vitamineala!
Chiar, voi ati inceput Vigantolul/Vigantolette?
Noua ne-a zis pediatra sa le dam ambelor fete in lunile cu "r". Am inceput cam cu intarziere pt ca am uitat la 1 septembrie
Redeschid subiect sensibil - Lista
1)Facem iarasi o triere a personajelor care nu ne-au mai vizitat de 1 an de zile?
2)Sunteti de acord sa schimbam emoticoanele? nu mai e de mult valabil, aproape nimeni din gasca nu mai "suzeteaza", gasca implineste 3 ani acum. pentru fratii mai mari iarasi e "outdated" de mult.
As pune ceva de genul pentru fetite si pentru baieti.
Astept si alte sugestii.
Noki_Lara spune:
Goood morning!
Vigantol -ehehe, mi-a zis doctorita de familie ijca de la 1 septembrie sa incep. Dar am inceput de numa'.adevarul e ca eu nici macar cand era bebe nu m-am tinut de treaba ca la carte, darmite acum.POate ma hotarasc totusi zilele astea sa bat cale luuunga pana la farmacie si sai cumpar. Adica pana jos, la scara blocului, vorba aia.
Lista- mi-e indiferenta. Faceti cum vreti voi.Oricum, e evident ca ne-am imputinat muuult de tot.
Ioana- bani de TV??? Da' ce', parintii de naul trecut nu au fost de acord sau se cumparat cate un TV in fiecare an??? Bleah.
Cami- ale noastre-s mai baietoase.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Noki_Lara spune:
Bune emoticoanele propuse, Lavi.
Chiar. Trebuie sa-mi scot si eu emoticonul cu aruncarea suzi-ului, dar mi se pare asa de draguta tandretea cu care mamica ajuta ploduletul amarat ca i-a picat suzi...
Plus ca nu stiu ce sa pun in loc.
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
camelia_daniela spune:
Eu sunt de acord cu lista curatata!
Eu ii dau Dariei www.efarma.ro/products.php?id=2395" target="_blank">Osteocare siropel cu calciu D3, Mg, Zn. I-am dat si anul trecut sii ii dau si acum.
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
Bic spune:
Mihaelutzat, sa traiesti sa infloresti . EU parca te-am cunoscut pe tine, nu-i asa, in parc la Circ cind erau copiii bebelusi si tu nu prea activa pe forum.
Tania, si Smaranda la fel cu refuzatul politicos. "Smaranda mai maninca ceva." "Nu, multumesc, mama. Nu-mi mai trebuie." De unde o fi cu "nu-mi trebuie" asta nu stiu, ca noi nu prea folosim expresia asta. Probabil ca o folosim si nu ne dam seama.
In rest, cu mincare, eu in continuare ma mir cind aud ce maninca unii copilasi ai vostri, ca a mea nu maninca nici trei sferturi din ce povestiti voi si totusi nu e deloc slabatura. Auzi: felul I si felul II. Poate doar daca da bengha-n ea.
Sau daca la felul I primeste dulceata si la al doilea ciocolata sau inghetata!
Smaranda e mare carnareasa, ar minca numai carne, daca ar fi dupa ea. Cu verziturile stam asa si-asa. Nu-i place spanacul deloc oricit as incerca. Am descoperit insa de curind ca maninca cu placere mazare, cu tot cu coaja. Aici exista un soi cu coaja mai moale care se poate minca cruda, intreaga. Si-s tare fericita ca le baloteaza. Ii mai place si broccoli si fasole, Dar in rest, D-zeu cu mila. SInt fericita ca inca imi maninca cerealele de ovaz fara zahat, cu care am obisnuit-o de mica, dar sa nu ma apuc sa va povestes cantitatile infime care constituie pentru ea micul dejun ca ma iau cu miinile de cap.
Mai nou stie sa-si deschida singura frigiderul, ceea ce e bine pt. ca vede ca nu o mint cind spun ca nu am nu-s ce lucru vrea ea.
Cu tv-ul, am capitulat si eu si o las sa se uite la DVD, la un serial care ii place ei mult. La inceput scapam cu un singur episod de 30 min., Acum a inceput sa ceara mai mult si citeodata capitulez. O las singura pt. ca stiu la ce se uita, dar ma simt vinovata pt. ca nu-mi place sa vad un copil abosrbit total de televior, fara interactiune din afara. Despre filme lungi, mare dreptate ai Maria_alexia. Am incercat sa ne uitam impreuna la Pisicile aristocrate si a plins de mama focului cind cateii ii facea rau lui Edgar, care de fapt e personajul negativ, dar la virsta asta ei micutzii nu-si dau seama. Culmea e ca atunci cind am fost in iarna in ROmania, bunicii i-au pus 101 Dalmatieni, si-mi povestea foarte senina ca "a furat cateii."
lavi, Smaranda inca susetzeaza la greu.
Ah, un mic sondaj pe care cred ca l-am mai facut. Bine, atunci doar sa ma pling. Smaranda trece pritr-o perioada tare nesuferita. Viata mea e un sir neintrerupt de plingeri, "nu"-uri, nu vrea nimic, nu face nimid din ce-i spun: nu ma lasa sa o spal pe fata, sa o pieptan, sa o spal pe dinti. SI in general totul, de la plecat de-acasa pina la intors acasa e un cosmar pentru mine. Citeodata pur si simplu ma innebuneste. Voi cum stati?
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
Noki_Lara spune:
Bic, idem stam si noi in ultima vreme. Valea plangerii. Si azi d edimineata am plecat cu show la gradi, ca ea vroia sa mearga vezi Doamne, cu tricicleta.
Si da-i si urla...mama, ce urasc urletele si crizele de copil rasfatzat!
Varsta Sarah
Mihaelutat spune:
Da Bic ne-am cunoscut in Parcul circului acum vreo 2 ani cred.
Dupa ziua de ieri mi-am dat seama ca prietenii mei, in care va includ si pe voi, ma cunosc foarte bine. De ce? Ei bine daca pana acum vreo 2 ani primeam cadouri din care vreo 50%imi erau profund nesuferute, 30% asa si asa si doare 20% pe gustul meu, anul trect si anul asta cadurile primite parca mi le-am cumparat singura. De asemena urarile au fost toate dupa chipul si asemanarea mea, vezi Anda si dedicatia Taniei, ceea ce imi da o senzatie de bine, in sensul ca persoanele pe care le consider apropiate chiar ma asculta si retin ce imi place si ce nu. Va multumesc tuturor din suflet m-am simtit o persoana foarte importanta ieri, cand am primit atatea urari frumoase, desi cu unele dintre voi nu ne-am vazut niciodata, totusi parca ne stim de o viata.
Sar peste aceste declaratii lacrimogene ca imi dau lacrimile si revin la subiectu "ziua mea". Sotul meu, aka printul consort, s-a intrecut pe sine anul asta, i-am si spus ca nu a fost asa romantic si grijuliu nici la inceputul idilei. Deci mi-a organizat o petrecere pe cinste, desi eu stiam ca mergem doar cu nasii nostri sa mancam ceva, cu lumanari, artificii, toti finii mei invitati, la un restaurant care mie imi place foarte mult, mi-a facut un tort pe care l-a adus cu artificii si lumanari, mi-a trimis la birou un mare aranjament floral, etc. Mi-au dat lacrimile cand am vazut, si me stiti ca la capitolul emotivitate nu sunt printre fruntase. Eu am crezut ca imi primisem cadoul de vineri, extrem de consistent, asa ca nu ma asteptam la nimic de la el, mai ales ca a cheltuit o poala de bani pe petrecere, ca a inchiriat tot restaurantul pentru noi, ei bine la miezul noptii a scoz o cutiuta in care erau, vorba Taniei, prietenele cele mai bune ale femeii....Un inel plin de pietre, superb, pretios, pe care nu imi vine sa il scot de la mana, desi merge ca nuca in perete cu tinuta de birou, dar la dracu' nu pot sa il las in cutie....Si pe langa toate astea mi-a facut o mega declaratie de dragoste in public, el care nici cand ne-am cununat nu a zis nimic, de m-a lasat cu gura cascata, pe mine careia nu ii lipsesc niciodata replicile....In concluzie a fost o seara de vis, plina de surprize.
Cam asta a fost, acum ma intorc la cruda realitate, si anume munca de birou.
Miti
camelia_daniela spune:
Mihaelutat draga, te invidiez!!!! Sa va dea Domnu multi ani impreuna fericiti, prosperi, cu vacante frumoase in locuri cat mai exotice si plini de iubire!
Super sot aveti , doamna! Vorba lu' nea Iancu "Ca dumneata, bobocule, mai rar cineva!"
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
Mihaelutat spune:
Cami mercic, intr-adevar a fost deosebit, dar sotul se stie si cu musca pe caciula, a si recunoscut, ca are de ispasit si multe pedepse, dar se recompenseaza la astfel de evenimente.
Mita
Noki_Lara spune:
Mitzoooo, bravos!!! Ce baiat gigea, senior Horhe al tau.
Ma bucur ca esti cu moralul la 100%.
Varsta Sarah