Colectia de toamna-iarna 2005 (210)
Raspunsuri - Pagina 16
tania-z spune:
MItzo la multi ani cu muuuuulte motive de bucurie si chef!
Si special pentru tine, o www.youtube.com/watch?v=p0FDGnAIWpk" target="_blank">dedicatie
LAVI m-a dat pe spate Nati, super! cum e Silviuca, am retrait momente;e de groza cu aterizarea lui Stefan, citind intamplarea voastra!
MARIA , da Doamne sa tina tot asa Cristi!
Che a "inventat" mai nou, refuzul politicos de mancare. In loc de "nu" sau "nu vreau", in rapsunde "nu mama, multumesc, o lasam pe alta data"
anda77 spune:
am savurat perlele mayei si ale nataliei:))
voi la ce desene va uitati? stiti ca eu nu i-am controlat vizionarile pe cartoon network timp de o saptamana lui nichita si n-a fostbine. mi-au semnalat educatoarele ca se intampla ceva. m-au intrebat dk trece printr-o perioada dificila acasa ca are cosmaruri, striga mami in somn si trage de cearceaf si il strage in pumni.
cum am taiat partial cartoon network, cum n-a mai strans cearceaful in pumni...jetix-ul e si mai rau. minimaxul am inteles ca ar fi mai de varsta lui, dar eu nu-l prind acasa.
numai porcarii sunt in ziua de azi la tv pt copii, numai avioane, monstri, roboti si superpowers-uri...
il las la scoby-doo, dar uitati, acum sare prin pat cu o paturica alba in cap si ma intreaba dk e fantoma sau e nichita....si scobby-doo asta e dubios...sau asta o fi dezvoltarea normala a imaginatiei...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
catutza spune:
Anda , eu sunt anti desene la tv, Bia mea nu stie ce sunt alea...nu stiu daca e bine sau nu dar nu stie de desene. Ii mai pun pe DVD, dar nu are rabdare sa stea sa se uite si e si bleaga si plange (am mai povestit eu ca plange cand vede doamna si vagabondul cand vede cainele ca doarme afara ). Finul meu e mare fan scobby-doo , mie nu-mi plac deloc ca sunt numai prostii fantome, monstrii si alte aratari...
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
maria_alexia spune:
Anda, cum sa-l lasi nesupravegheat la desene???
Dupa luni intregi in care stiam pe de rost programul posturilor cu desene, eu am taiat televizonul de tot din schema, nu se mai uita nimeni in casa (bine, mai prinde si tati cate un meci seara tarziu, cand dorm copiii si eu ma dau pe net )
Minimax-ul e cel mi putin violent, chiar educativ pe-alocuri si aproape il regret. Dar dupa 8 seara la noi intra Animax, care e in schimb numai cu monstri si robo-monstri. Idem Jetix.
CartoonNetworks e iarasi de evitat - mie una mi se par toate desene de oameni mari.
Boomerang mai avea ceva desene clasice.
Alternativa cea mai soft e sa-i pui DVD-uri. Chip & Dale, Donald si Mickey Mouse au prins cel mai bine. Si ceva Nemo a mai vizionat Cristi pe vremuri. Exclus dalmatieni, Alba-ca-zapada etc, ca plangea in hohote la cea mai mica suferinta a personajelor.
Cum spuneam, noi acum suntem la regim: zero desene, maxim cateva cantecele pe youtube pe saptamana. Si e infinit mai bine: construieste toata ziua cu cuburile sau cu lego, il vad cum isi dezvolta imaginatia si indemanarea de la saptamana la saptamana, elaboram parcari si scheme cu masinutele, citim mult... Se joaca mult si independent, ceea ce iarasi e bine. Si ii mai "citeste" cate o poveste si lui bb Ana din cand in cand
Hai c-am forumizat azi cat n-o fac intr-o luna . Noapte buna!
Noki_Lara spune:
La noi e asa:
- desene la TV - foarte rar si exclusiv Minimax;
- DVD-uri cu: Tom si Jerry, Polar Express, Ice Age si Madagascar. Pe astea le rotim - zilnic cate un filmulet - nu tot de regula ca sunt lungi, si numai daca e timp;
- cantecele de copii sau nu, desene animate Wald Disney si altele diverse pe You Tube.
Pe mine ma terminati cand va aud ca copilul plange la desene ca X sau Y sufera in desenul animat. Noi sutem mai nemiloase, vad.Adica e drept ca de exemplu in Ice Age la faza in care mamica bebelusului e luata de rau in jos e putin trista si-mi zice ceva de genul "uite, mami, tanti pleaca..." si baga o fatza de-aia de popandau, dar no way sa se jeluiasca.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
catutza spune:
Noki , a mea e jelitoare sefa, de exemplu ieri a plans de nu mai avea aer de ce? pentru ca picase netul si ea plangea "ce are "caiu" nostru" ?!? asa ca nu mai zic nimic ca nu stiu ce sa mai zic
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
lavi02 spune:
Neata!
Faine pozele Mariei iar Ana e frumoasa-frumoasa!
Desene: Nati nu se uita din proprie initiativa dar se uita Silvia; in principal ii plac filmele: H20 si acum Hannah Montana. Da, Minimax-ul e mai pasnic, desene cu animalute, etc.
Silvia deja stie singura sa manevreze televizorul; de regula o las putin sa se uite; ar trebui sa o las si mai putin. Nasol era asta vara cand stateau cu bona ca pe Silvia o gaseam mereu la TV cand veneam acasa.
Pupam Biencuta jeluitoarea.
camelia_daniela spune:
Daria tot la Minimax se uita + pe DVD Cip & Dale, Pluto, Donald, Speedy Gonzales, Barbie (vreo 2 variante dublate in lb. romana)
Dar, asemeni Saraline, nici ea n-a varsat nicio lacrima... tare insensibila!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
ioana_77 spune:
si a mea jeleste la Dalmatieni, am zis ca o fi prea sensibila, dar saraca e terifiata, mai ales cand apare Cruela Tot de pe youtube ii mai pun si eu secvente mici din desene plus diverse clipuri muzicale. SI a fost mult timp fana Cartea Junglei. Acum nu avem TV in casa, din lipsa de bani datorata mutarii. SI nu-mi lipseste deloc.
La sedinta s-au cerut bani pt Am murit cand am auzit. Ca sa nu se plictiseasca plozii dimineata, pana vin educatoarele. Sincer eu nu mi-as fi dorit, dar nu m-am pus cu majoritatea.
Mitza, multi ani sanatosi si bogati in toate ce-ti doresti!
maria mea e ok cu gradi, se mai trezeste plangand la amiaza si striga dupa mine, dar se potoleste relativ repede. In schimb de cand o iau si pana a doua zi ma intreaba non-stop daca mai merge la gradi si mioralie ca nu mai vrea, etc, etc. DImineata ii spunem ca nu merge, ca se duce cu tati la servici, altfel ar tine-o intr-un plans. Cand o lasa tati e linistita, ceea ce ma bucura nespus. Doamne ajuta, sa fie bine in continuare.
Roxi, ce faceti, cum sunteti? Vroiam sa te intreb cum se poarta Alexia cu Matei de cand merge la gradi, ca a mea il chinuie non-stop pe frate-sau. Cred ca nu se poate impune cu cei de varsta ei si se refuleaza acasa.
pischi, spor la vitaminizare! Bine ca ati descoperit la timp. SI eu as vrea sa o duc pe-a mea sa-i fac ceva analize, ca nu i-am mai facut de la 7 luni
Ina, ce faceti?
Mara, cum e burtica?
am savurat toate pozele, aveti copii minunati!