Colectia de toamna-iarna 2005 (210)
Raspunsuri - Pagina 15
anda77 spune:
asaa
mitzei am urat telefonic, dar mai scriu aici o urare scurta si completa cu ce-i doresc: viata de milionar excentric! am spus tot!
maria-alexia, la mai multe zile cu pranzuri mancate!
monet, am trimis pm, multumesc de intentie.
abia astept sa merg sa vad pozele fetelor.
n-am apucat sa vad decat poze corap si noki-bistrita.
atat. si inteleg ca sunt muuuulte alte noutati
pumba, voi faceti adunari la clasa 1, primele zile? ce tare!
corap, super instalatiile alea din viena, unde se jucau copii. pozele in iarba-parc sunt superbe. la alea din elvetia, parca mi-a iesit aer curat din monitor:) sa-ti fie de bine concediul
noki, ce naibii sa faci la balcic de revelion. acolo mai bine te duci intr-o primavara sau toamna, ca e de plimbat nitel. mai bine la sibiu , votez si eu:)
mai tusesti?
pozele bistritene sunt fte dragute, nu pare ca a fost asa frigaraie cum zici.
cu chematul seara in camera, inainte sa adoarma, nichita are mai multe variante: mamiiii, apa! (apa este pe noptiera lui!!!), mamiii, am uitat sa spun pa-pa lui tataie (aoleu, da-i smiorcaiala), mamiiiii, vino ca spun poezia! (pe care n-are chef s-o spuna cand il rog eu)
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
catutza spune:
Maria , felicitari pentru pranzul mancat de Cristian la cat mai multe asemenea.
Ursul acela e dragut dar mie sincer imi e frica de el, la ce hotel a-ti stat de eveati asemenea companii pe drum pana acolo?
Pozele mi-au placut mult iar voi sunteti o familie frumoasa
Roxana , cum sunteti azi, a mai facut Matei febra?
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Mihaelutat spune:
Anda deci ai tinut minte cu urarea......Super tare, ai spus tot dintr-o rasuflare.
Roxi mercic de tort, deocamdata ramane sa il admir virtual, am cam scapat la castroane zilele astea si nu e bine...
Mita
pumba spune:
miha- La multi ani ,fericiti !
cum a fost in tara? bine ,ca la mama acasa,am mancat tot ce nu pot manca aici( covrigi- sana,sirop de trandafiri,peste mult si bun,sarmale cu varza acra( facute de mama).prajituri fara nr.fetele s-au simtit foarte bine,rasfatate de bunici si matusa , cum nu au fost pana acum,au vorbit numai in romaneste si stapanesc limba mult mai bine,lucru care ma bucura enorm.
fetele s-au jucat ascunsa in jurul blocului,veneau prietenele la usa non stop sa iasa afara.sper ca au ramas cu amintiri placute din aceasta vacanta ,eu(noi) am facut toto posibilu sa se simta bine .
am fost la mare ,la Jupiter au fost in extaz cand au vazut marea ,era pt prima data.
pumba spune:
anda- fac dictari,adunari pana la zece si citesc mici carticele.alfabetul l-au facut la gradinita,nr pana la 100.
catutza spune:
Pumba , ma bucur ca ati avut un concediu placut si ca fetele au vazut marea. Nu ne arati si poze cu voi ? esti cam zgarcita cu pozele...
Mihaela , ce ai primit , unde te serbezi?
Mada , gata bagajele? cand plecati ?
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
meems spune:
Mihaelutza, LA MULTI ANI fericiti si... in rest subscriu la urarile vecinei Noki. Sa ai o zi superba!!
Lavi, observ ca iar descoperim chestii comune... Eu si sora ta suntem nascute in acelasi an, aceeasi luna.
Madau, vacanta placuta! Eu nu stiu cum te descurci la manichiura cu viermele dupa tine, ca eu nu m-as incumeta s-o iau pe Rianna cand merg. Bravo tie!
Cami, bine ca mezina e mai bine, bafta maine la doctor.
Roxi, cum sta Mati cu febra?
Monet, superbe fetele tale! Eu vazusem deja pozele pe facebook
Corap, ce mult mi-au placut si pozele voastre! Anais a crescut mult, e
Pumba, ce frumos povestesti de vacanta in Romania! Ma ia si pe mine nostalgia si vreau inapoi... Ma bucur ca a fost o experienta placuta.
Noki_Lara spune:
Asa..am chemat mama de Nichita cu poetul de rigoare la mine-n parc. De ce? Ca sa ne distram. Ce a iesit? Soc si groaza, ca bufnitza a fost in mega crize. Cu exceptia unui sfert de ora, in care eu am facut pe trenul care se oprea la diverse popasuri sa treaca vaci sau tauri, iar copiii erau vagoanele. Ghicici va rugam cine era sonorizarea.
Andache, dacati zic ca s-a cumintit miraculos in casa si ca nu i-am auzit piuitul toata seara apoi...ma crezi? Si cand o intreb de ce a fost rea in parc si ca io cred ca afost geloasa..ea a recunoscut smierita.
Monet- admirat cele doua bufnitele cu ochii albastrii. fantastica productie de copilane ai tras!
Maria- ce ciudati sunt copiii astia..Sarah mea e fix pe dos: ii priesc iesirile, mai ales cand are ce face si sunt locuri care-i plac. Ca la mare, exemplu.
Ma duc sa culc bufnita care vizioneaza pentru minim a suta oara Polar Express-ul.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
anda77 spune:
am vazut copii blonzi si frumosi si mari:) ai alexandrinei. cum a trecut timpul...zic si io ca babele...
am vazut si printesele lui monet. mai, cand ma uit in pozele tale, parca suteti dintr-un film. foarte american:) fete frumoase, plaje cu nsip fin si apa azur, dinti foarte albi, case luminoase, parchet lucitor, fustite superbisime:) maya e o haioasa si lia este o finete de fata, o sa se faca...uau...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
pischi2003 spune:
Mihaela, la multi ani!!!!
Ioana, cum a fost sedinta cu parintii, ce s-a discutat?
Lavi, bandit de bandit mica Nati.
Am fost cu Alex la doct. s-o vada in gat, ca banuiam eu ceva, acolo n-avea nimic dar mi-a zis ca are maaaare lipsa de calciu (mi-a zis ca are coastele prea evazate, semn ca-i lipsa de calciu). Asa ca 3 luni de-acum incolo avem de luat vitamine (10 zile calciu si ulei de peste, 10 zile magneziu si B6 si inca 10 zile calciu si ulei de peste, repetat tot asa inca 2 luni). Sper sa remediem problema, ca e in crestere - Alex. M-a intrebat doct. daca am dus-o la mare. Pai am dus-o, e si scoasa prin parcuri pe saturate....
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)