Colectia de toamna-iarna 2005 (210)
Raspunsuri - Pagina 14
Noki_Lara spune:
Mda...niste draci impielitzati....
Morala: de-aia o las io in continuare pe bufnitza dupa grilajele patului ei si inca nu i le-am scos. Ca nu duc dorul unor vizite nocturne.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Mihaelutat spune:
Noki pai de vizitele nocturne te ocupi personal ca doar de o saptamana sarah umple patul conjugal peste capacitatea de incarcare de 2 persoane cum e in standard....
Va multumesc de urari, ma simt foarte importanta, fara misto.
Mita
Noki_Lara spune:
Mda, Mitzo, da' daca nu as lua-o intentionat, as lasa-o la ea in pat sa se smiorcaie pana adoarme. Cum faceam mai demult. DAR asta merge ca are zabrele, ca daca nu ar avea, domnisoara ar veni direct, deci nu as mai avea scapare. Ar face carare, bandita.
Slava cerulu, azi a fost prima noapte linistita de cand cu raceala, nu s-a sculat deloc.
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
bb_alinus spune:
De doua zile nu am mai deschis forumul din lipsa de timp, si acuma am dat fix de faza lui Nati de Lavi si m-a busit rasul instantaneu....cu seful prin preajma! Nu mai pot, e prea tare....bandita mica!
maria_alexia spune:
Lavi,
Aleluia, a mancat Cristi pranzul astazi! Tot-tot!!! Si felul 1 si felul 2, cu painica. Si nu era regim special pentru el ci... ce-apucasem sa fac si eu de mancare. N-am mai pomenit asa ceva de mai bine de 1 an.
O sa-mi notez in calendar ziua asta. Nici nu pot sa va spun ce inseamna asta. Si nici nu indraznesc sa visez cum ar fi sa manance asa macar de 2 ori pe saptamana. Ce mama implinita mai pot sa ma simt, mai ales ca acum doarme si am si ceva liniste!
Or fi ceva influente benefice de ziua Mitzei?
In alta ordine de idei, am reusit sa urc si eu pozele din concediu, e invitatie in contul comun
Noki_Lara spune:
Maria, aleluia, aleluia!!!! Si la min se contureaza ca fiind o zi BUNA. Sper s-o tina tot asa.
Fug la poze.
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Superbe pozele, Maria. La alea cu ursul mi-a picat fatza pur si simpu, zici ca era vrabie, atat era de omniprezent. E drept ca si eu m-am intalnit cu o ursoaica cu pui pe drumul d ecoborare de la Cota 1400.
Ana e o frumoasa. De mica e mumoasa, da' amu, e si mai si. Cristi a crescut mult. Si de ce zici, draga ca nu papa, ca avea o punga de popcorn in mana la Peles???
Superb familion si superbe locuri ati vizitat. Da' cam slaba recolta de poze. Mai vreau de pe la Tusnad. E tare fain acolo.
Varsta Sarah
madau spune:
Mitzo subscriu si eu la ce-ti urara fetele, sa te ploua cu sanatate, bani si vacante multe si frumoase!!!!
Lavi ...mai am si eu o naparca acasa care ma trezeste de tz-spe ori ba ca vrea apa, ba ca face pipi, bininteles ca degeaba, nu are nevoie nici de una nici de alta, vb ta, vrea sa vada la fatza
Maria apoi sa vb cu Mitza sa se aniverseze zilnic, daca asa influente bune a avut asupra lui Cristi
Ma declar rupta in doua de oboseala, inca o zi ca astea de ieri si azi si ma internez direct la balamuc...ma duc sa ingurgitez ceva, acu' se trezeste viermele si ma ia de noua...si io care-mi propusesem dimineata sa si dorm la pranz...vise taica, vise
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
maria_alexia spune:
Noki, multumim, multumim
Poze nu sunt prea multe de felul lor, mai greu cu pozatul cand esti cu un copil in brate si cu unul tot pe fuga.
Cu Tusnad-ul chiar vroiam sa intreb: vazusem mai demult niste poze de la o pensiune superba, cu o curte plina de jucarii din lemn pentru copii. Cine/unde le-a facut? Noi n-am reusit sa gasim locul.
Acum vad si eu ca in poze pop-corn-ul pare omniprezent. De fapt, a constituit vreo 3 pranzuri la noi, eventual alaturi de un Tedi .
Nu cred ca am apucat sa va povestesc cum a fost cu mancarea in concediu: INGROZITOR!!!
Show-un incepea inca de dimineata. E drept ca-si bea laptele (in fereastra - am adaugat acum poza-martor), dupa care coboram la bufetul suedez. Dintre toate, domnul se servea cu fulgi de porumb si miere. Dar nu oricum, nuuuu. Trebuiau luati cu betisorul de plastic de amestecat in cafea. Pe care il muia in miere si apoi pescuia cati fulgi binevoiau sa se lipeasca acolo. Repeta figura de maxim 10 ori si gata. Turbam!!!
De pranz nu s-a atins decat o singura data, cand am mancat la taverna. Nici macar el, cat e de bandit, n-a rezistat sa nu manance cand a vazut farfuria . In rest, NIMIC. O saptamana. Nu i-am luat nici dulciuri, nici sucuri. Mai pe dupa-masa, in disperare, cand vedeam ca si-asa nu mananca nimic, il mai momeam cu pop-corn, Tedi si o banana.
El a fost fff dat peste cap concediul asta, nu i-a priit nimic. A fost agitat, rebel din cale-afara, urlator cat incape, n-a mancat... Probabil au dreptate pediatrii care spun ca la varsta asta, pentru ei cea mai importanta e stabilitatea si programul regulat.
Maria, Cristian si Ana Alexandra
roxisialexia spune:
La multi ani, Mihaela!
http://felicitari.kappa.ro/felicitari/mari/15/la_multi_ani_0004.jpg
Iti doresc sa ramai mereu vesela si optimista, sa fii inconjurata de prieteni si multa sanatate.