Colectia de toamna-iarna 2005 (210)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Sa inteleg ca de la noul prefix incolo e cu rusine?

La multi ani!
Aceleasi urari si de la noi, sanatate multa, intelegere in casa, diamante la greu, pantofi de firma asisderea si bineinteles vacante minunate! Plus copil cuminte si soacra buna!

Pe 13 e si ziua sora-mii, implineste acelasi numar de toamne, ii doresc si ei aceleasi chestii mai putin diamantele si pantofii ca nu e mare fana. Ii doresc mai ales copil cuminte, nu de alta, dar inca n-are de niciun fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Lavi mercic de urari. In ceea ce o priveste pe soacra mea intrucat o vom opera curand la coloana poate vorbesc cu chirurgul si ii scgimba si ceva la mansarda sa o faca mai umana, desigur contra unei sume consistente. La soacramea nu e rautate de suflet ci de doaga probabil ruginita sa nu zic lipsa. daca ignori aceste lipsuri poate fi chiar misto si mai ales folositoare pentru plasat plodul pentru clipe de liniste.
Mita

Mergi la inceput

Mitza cu soacra sora-mii a miracle has happened. Au avut niste ani "de fiere", dar in mod miraculos de ceva vreme se impaca foarte bine, vorbesc de 2 pasiuni comune: cultivarea florilor si gatit si cam atat. Soacra-sa abia asteapta un nepotel, ceea ce eu in locul sora-mii as fructifica.

Succes la operatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Lavi, sora-ta citeste forumul? daca da, presimt ca dupa atat bataie de apropouri, o sa presteze si ea ceva plod.Dac vrei, ma apuc si io sa-i fac galerie. Pe de alta parte, atata d efrumoase poze fac din excursiile lor din strainatate, incat mi-e ca ramanem fara ele pe viitor, din cauza d eplod, ceea ce nu convine ochiului meu avid de suuper peisaje.Grea decizie.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Noki, nu citeste forumul. Ba mai rau, apropourile i le fac si in mod direct si tot dijaba Poate din spirit de fronda nu se baga, s-o fi saturat de apropouri.

Lor le plac copiii, si fetele noastre ii plac tare mult pt ca se ocupa de ele, cumnatu'meu cu giumbuslucurile si cu muzica, Feli se joaca cu ele cot la cot, le-a facut super-figurine din plastilina, super desene (bine, ea a facut Liceul de Arta). Fetele mele de abia asteapta sa ne vedem cu sora-mea. Au zis ca nu vor sa ramana fara copii dar inca-si mai traiesc adolescenta. Intarziata zic io.

Spre deosebire de sora lui Virgil si sotul ei care cica incearca sa produca plod, dar pe de alta parte se oripileaza cand ale mele tipa, canta, fac galagie, dezordine, ce sa mai zic cand era Silvia bb cumnata-mea nu voia sa o ia in brate de frica sa nu faca pipi pe ea prin pampers ; alta data era la noi, Silvia avea vreo 2 ani si facea kk la olita la ea in camera si mi-a zis sa-i spun cand trec cu olita prin hol sa nu se nimereasca si ea pe hol in acelasi timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Faine discutiile de-aseara / azi dimineata

Mihaelutza, La multi ani! cu cat mai multe impliniri, pe toate planurile.

Lavi, deci si voi sfintisori in ale file-sharingului . E corect ce spune Anda cu "luatul de pe hub", deja e un jargon intreg in jurul lui. Nu detaliez ca e cam underground domeniul, nu ma bag nici eu in asa ceva si nici nu ma pricep.

Catutza, am inceput munca la convertit ceva muzica in mp3, anunt cand e gata si trimit in contul comun. Pana atunci, cauta cate ceva pe youtube
Noile pasiuni ale lui Cristi: www.youtube.com/watch?v=52j6hv6EOe4" target="_blank">Cucu, www.youtube.com/watch?v=7EpCEPFpRA8" target="_blank">Iepurasul cu morcovii, www.youtube.com/watch?v=pzb095pPuRM" target="_blank">Bucatarul

Maria, Cristian si Ana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Mihaela , la multi ani plini de realizari si impliniri

Maria , multumesc mult pentru muzica, abia astept noua cutiuta

Camy , sa ne spui cum a fost la doctor, -ici multi Dariei si refacere rapida (cu muzica pui tu cand ai timp, ca acum stiu ca esti cu Daria mai ocupata)

Lavi , cumnata ta parca e sora cu al meu cumnat tot asa e si el daca face Bia kk pleaca din camera sau daca suntem afara se uita ciudat la mine ca o pun sa faca pipi la copacel

Noki , ai gasit loc pentru petrecere? sau mergeti la munte

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Mihaelutat, LA MULTI ANI !!! Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si implita!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Catutza, deocamdata studiez piata bancilor. Care are si care n-are sistem anti-efractie. Ca e singura metoda, se pare, prin care as avea bani de party.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Am un pic de timp sa va povestesc o faza faina bantiteasca, de sorginte Nati.

Dupa ce o culcam si ii zicem noapte buna, automat nu trec 5 minute si ne cere apa. Uneori se mai trezeste si noaptea si vrea apa, pretext sa ne mai vada la fata , ca nu bea decat o gura-doua. Asa ca ii lasam o sticla de 1/2 la ea in camera de obicei, mai ales ca stie sa o desfaca si sa bea din ea.

Ieri noapte, pt a doua oara ma trezesc cu Nati la noi in dormitor: mama, vreau apa. Eu chiauna incep sa dau din colt in colt, nu gasesc sticla pe noptiera mea, il rog pe Virgil sa mearga sa caute o sticla prin casa.

Faza la care se aude un glascior cristalin: "Sticla e la mine!"
O avea in mana, bantitenia.

Mergi la inceput