Colectia de toamna-iarna 2005 (210)
Raspunsuri - Pagina 12
roxisialexia spune:
da da, lavi, esti super relaxata, si am mai intalnit atitudinea asta la "cuscra ta", cred ca nu degeaba v-ati luat
fetelor azi la ora 20 mati iar a facut febra 38, nu a mai facut de ieri la oar 17, nu stiu ce sa fac...mihai nu vrea sa ii dau antib. iar eu sunt indoita din cauza tusei lui si a faptului ca este a treia zi cand face febra ( o data pe zi).Vorbesc si eu cu voi ca nu am cu cine sa ma consult, pediatra mi-a spus de ieri sa ii dau, cu mihai nu ma inteleg si nici nu vrea sa vb cu mine pe tema asta.
cami vezi ca ai posibilitatea sa raspunzi la concurs
http://forum.desprecopii.com/forum/cineafostselectat.asp,
m,a tot gandesc ce poate fi sunetul ala ca tare am nevoie de banii aia
lavi02 spune:
Roxi eu zic sa nu-i dai decat daca face febra mai mare decat ieri. Adica ii dai acum un paracetamol Si daca mai face peste noapte, mai mult ca ieri, ii dai antib. Dar e foarte probabil ca febra sa fie in scadere si sa nu mai faca deloc.
Ideea e ca febraq are un "peak"; dupa ce trece de peak e pe trend descrescator. Insa daca iar creste, nu-i bine.
Peak vorbesc comparand momentele zilei, ca altfel intotdeauna fenra mai mare se face seara si noaptea si dimineata e minimul.
---
Stati asa ca e cumnata-mea la mine si vrea diverse: bagaj de mana, ac cu ata neagra, alba, aia, aia.
Asa ca va pup si va zic noapte bune si usoara, fara febre si alte nazbatii.
monet spune:
voi sinteti minunate cum ma desfatati cu comentarii, sfaturi si vorbe cuminti
lavi, ce bine-ai zis de copii, cum devine mai usor dupa ce ambii trec de 3 ani (noi sintem pe-acolo)
anda, ce carte cauti? hai, ca daca io nu-s "experta", nu stiu cine....
apropo, mi-o placut fi-tu cu "cereale" care rimeaza cu "mincare". aia, da!
sanatate puiului de roxi!
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"Septembrie 2008"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
monet spune:
imi zice lia zilele trecute:
"cind o sa fiu io mare, toate hainele din dulapu' tau o sa fie ale mele"
eu:
"ok, daca vrei tu si-ti plac"
lia:
"pai, maya ia toate hainele din dulapu' meu" (hainele care-i ramin mici liei, bineinteles )
eu:
"ai dreptate"
lia:
"da' vreau si pantofii"
maya (care asculta tacuta conversatia, oarecum incuviintind rostul lucrurilor ):
"nuuuuuuuuuuu. io iau panpofii!" (sic! maya zice "panpofi" la pantofi)
m-am scos, nu?
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"Septembrie 2008"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
camelia_daniela spune:
Neatza!
Roxi, sper ca sunt bine piticii! Cum se simte Matei???
Cata, eu am ultima Cutiuta muzicala si are cantecele frumusele! Cand ajung acasa incerc sa le pun pe calculator !
Monet, super tare faza cu fetele tale! Da parfumurile nu si le-au impartit ??? ... astea peste cativa ani!
Anda, mi-a placut Nichita ... poet , nu gluma!
Daria e mai bine. Ne-am luat aparat de aerosoli, un Omron , pe care l-am gasit cu 266 roni. Acum bagam aerosoli la greu, curatam "trompitza", si maine dupa-amiaza mergem la control! Doamne ajuta!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
madau spune:
Rapidissim bag si eu o postare cat isi bea maimutza laptele...azi suntem fara gradi, ne pregatim de bagajeala, mai si ceva drumuri de facut ca diseara am programare la manichiura, bineinteles cu viermele dupa mine, ca tasu' IAR se duce la birou cu baietii sa vada meciul
Monet fete frumoase ai..acu' tre sa fie si cochete, si de unde sa "imprumuti" haine si panpofi daca nu de la mami
Anda ..apoi daca nu rimeaza, nu rimeaza dom'le..ce vina are copilu'?
Roxi cum stati cu febra? Io votez anti antibiotic, daca nu i-a mai crescut febra mai mult de 38 si daca scade imediat la antitermice. Acu' tu faci cum te indeamna sufletelul. Pupam Mati
Lavi mi-a placut aia cu "ma cearta mamica"
Cami tinem pumnii pt maine la dr, sa fie bine!
Gata pauza, ma duc sa ma echipez si pe cai, pupam colectia
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lavi02 spune:
'morning!
monet fain de tot dialogul vostru!
La noi Nati e foarte atenta si imita tot (cat de mult poate de la Silvia) si uneori vine cu pareri proprii. La fel si Maya?
Ma bucur ca Daria e mai bine, Doamne ajuta sa fie in continuare!
---
De cand a inceput Silvia scoala Nati e putin geloasa pe ea, cand vede ca-i dam atentie, ne uitam in carti, caiete, ce a mai lucrat la scoala, ce teme a mai avut. Si atunci incepe vandalismul, de ex ieri s-a apucat sa alerge in jurul masutei din sufragerie cu abecedarul (cartea cu soricei ) in mana, nu voia sa-l dea si pana la urma l-a trantit pe jos.
Tasu' a certat-o si eu i-am zis ca m-am suparat pe ea. Nati tot incerca sa rada si sa vina la mine in brate. Cand a vazut ca sunt chiar suparata s-a schimbat si ea la fata. Peste cateva momente i-a venit o idee:
-Dar daca nu mai iau cartile Silviei mai esti suparata?
-Daca promiti ca nu le mai iei, nu mai sunt suparata.
-Na, atunci hai sa ne iubim.
Noki_Lara spune:
Tot good morning...
Azi dimineata a fost Adila de garda si a predat el soarecu' la gradinita, ca io am plecat mai repede la serviciu. De 3 ori m-a sunat sa ma intrebe diverse, asta dupa ce-i dadusem indcatii exprese.
Azi e mare eveniment in colectie: se aniverseaza Mitza. Daca vrei, va zic si cati ani face.Asa ca Mitzoasa draga, sa fii santaoasa, pliiiina de diamanet si BMW-uri si de vacante incantatoare. Cat despre chestii gen "sa fie cuminte fii-tu", nu mai e cazul sa zic nimik.a...si sa te adore senior Horhe!
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Mihaelutat spune:
Vecina Noki va prea multumesc, sunteti o atenta ca de obicei. Iar la urari ce sa zic decat sa de-a Cel de Sus asa sa fie,mai ales in ceea ce priveste diamantele, ca la alea stau cam prost.
Mita
P.S. Poti sa zici si varsta ca inca nu am trecut la noul prefix.